Şimdi Ara

M8S plus android TV box (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    China Gadgets Reviews
    Download latest Android Lollipop 5.1.1 stock firmware for Acemax M8S+ TV Box - China Gadgets Reviews
    http://chinagadgetsreviews.com/download-latest-android-lollipop-5-1-1-stock-firmware-acemax-m8s-tv-box-2.html

bu linkteki romu indirip zipten çıkarın ( içeride başka bir zip dosyası daha var onu ÇIKARMAYIN )

boş ve yeni formatlanmış sd karta atın zipten çıkanları

2 yöntem var yükleme için ben 2nci yöntemi yaptım sanırım daha temiz kurulum yapmış oluyorsunuz. ancak 1nci yöntem de işe yarar gibi, 1nci yöntemle olmazsa 2nciyi denersiniz. (her iki yöntemde de cihazda başka usb falan bağlı olmasın )

1- cihazın içerisinde uygulamarda "update" ikonuna tıklayın. açılan pencerede "select" yazan yerden sd karttaki zip dosyasını gösterin ( wipe data seceneğini işaretlerseniz tüm veriler silinir, ancak tamsiyem wipe data ve wipe cache seceneklerini işaretlemeniz ). ve son olarak onay verin. cihaz kapanıp açılacak ekranda birsürü yazı çıkacak ve son olarak kumandanızla "reboot"a tıklayın. cihazın açılması uzun sürecek ellemeyin bekleyin.

2- cihazın elektrik bağlantısını kesin. cihazda sadece sd kart takılı olsun. elinize bir kürdan alın ve ses kablosu girişinin tam ortasına basın, zaten minik bi basma hissi ve tik sesi duyacaksınız, olmadıysa zorlamayın tekrar deneyin, cok kolay olması gerekiyor cünkü, zorlayıp cihaza zarar vermeyin. kürdanla oraya basılı tutarken elektirik kablosunu takın ve 10 sn daha basmaya devam edin. sonra cihazı bırakın kumandayı elinize alın, yine ekrana birsürü yazı gelecek, kumanda yön tuşları wipe data ya basın, cıkan ekranda yön tuşları ile yes e gelip basın, aynısını wipe cache için yapın. daha sonra "update" olan yere gelin basın, sd card a basın ve son olarak sd kart içerisindeki zip dosyasını bulun ve basın, bekleyin. işlem bitince son olarak reboot a basın. yine işlemler uzun sürecek sabırla bekleyin.

sorusu olan varsa cevaplayabilirim, umarım karısık olmamıştır. aslında cok basit baya rom flashlama işlemi, eliniz yatkınsa cok kolay yaparsınız zaten.

bu arada benim bir sorum var, daha önceki romlarda telefonu uzaktan kumanda olarak kullanabiliyordum (aynı wifiye bağlıyım cihazla) ama bu romda olmadı, programı açınca server bulanamadı gibi bir hata veriyor, nasıl çözebilirim bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    hdmi cec ayarlarının açık olması gerekırse açın.
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Kapaliydi,actim, altra 3-4 secenek cikti onlar da acik ancak hala server ariyor telefonimdaki uygulama ama bulunamadi diyor. Baska ne olabilir?

Bu arada telefonda kumanda icin kullandigim program remoteIME olarak geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 4 Ocak 2017; 18:54:41 >
  • Sanırım kimse T95 Z plus kimse kulanmıyor oysa gayet güzel cihaz lig tv yi bile izleyebiliyorum
  • Alibaba da cok dolandirici oldugunu duydum... Aldiginiz ve memnun kaldiginiz saticilarin linkini paylasirmisiniz.
  • Gumruk vergisiz alisveris limiti 30€ dusurulmus... yani 32$ civarina dusmus.. alibaba.com artik hayal olmus. bu fiyata cöp olmus urunler alinir sanirim... Keske gecen ay alsaydim... :)

Dolar yukselmeye baslayinca beklemeye gectim.. Hem dolar uctu, hemde alisveris kisitlamasi geldi..

Suan 40$ bir urun alirsaniz 10$ vergi vermeniz gerekiyor..
  • mmort M kullanıcısına yanıt
    Gearbest
    Sunvell T95U - PRO Android 6.0 TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_452945.html?wid=21

satılık

• mmort M kullanıcısına yanıt
    Ürün devredilmiştir. Teşekkürler,

Kardeşim gosu çok gecikince kaybolduğunu düşündüğüm için yerine başka bir ürün satın aldığım, akabinde sürpriz bir şekilde bana teslim edilen aşağıdaki x96 yi (2gb ram / 16 gb rom'lu modeli) satın aldığım fiyata (37 USD=130 TL) devredeceğim arkadaşlar. Kutusu ile tam takım, sıfır..

Ilgilenenler mesaj atsın lütfen.

X96 Amlogic S905X Quad Core Android 6.0 TV BOX 1G/8G 2G/16G KODI 16.1 4 K Akıllı Android Tv kutusu PK M8s T95 Set Top Box X96

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/7vyMRBJb

(from AliExpress Android)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 13 Ocak 2017; 16:32:57 >

• Arkadaşlar ne olur yardım sinir oldum beelıng marka androıd tv box aldım kurcalarken play store ve 1.2 programa şifre koydum şimdi kısıtlı profil diye birşey çıkıyor misafir girişinde gibiyim ayarların en ayrıntılı yerlerıne kadar gırdım yok olmuyor reset atmada çıkmıyor lütfen yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda kodide film izlerken frame atlamalari oluyor.

Klavyeden o tusuna basildiginda gelen ekranda filmin 5. Dakikasinda frame 600 lere geliyor. Netten arastirma yptigimda otomatik ekran yenileme hizini kapatin uyarisina uyup kapattim ama sonuc yine ayni. Bunu cozen var mi

• programları kapatan task manager ve ram temizleyici programı ne kullanıyorsunuz?
  • Arkadaşlar şu ürünü almak istiyorum acaba orjinal midir? Sorun yaşar mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: instance

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Arkadaşlar X96 Amlogic S905X mi yoksa mini M8S II mi almalıyım ? İkisi arasında kalmış durumdayım.

Ben de 2si arasında çok kararsız kaldım hocam hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum

Edit: Bir de beelink gt1 var tabi

s912 işlemci farkı verdiğinize değmez. Ben s912 işlemcili 3gb raml h96 pro+ da kullandım x96 da m8s II de. Birincisi aynı işi yaptıktan sonra fazla para vermeye hiç gerek yok. Beelink gt1 alınca cihazın hızdan uçacağınımı sanıyorsunuz X96 ile mini m8s II arasında da en bariz fark mini m8s II de bluetooth var o kadar.

Size göre o zaman en iyisi docooler m9s pro olması lazım alınmalı mı ne dersiniz işlemci farkını hissedermiyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar X96 Amlogic S905X mi yoksa mini M8S II mi almalıyım ? İkisi arasında kalmış durumdayım.

Ben de 2si arasında çok kararsız kaldım hocam hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum

s912 işlemci farkı verdiğinize değmez. Ben s912 işlemcili 3gb raml h96 pro+ da kullandım x96 da m8s II de. Birincisi aynı işi yaptıktan sonra fazla para vermeye hiç gerek yok. Beelink gt1 alınca cihazın hızdan uçacağınımı sanıyorsunuz X96 ile mini m8s II arasında da en bariz fark mini m8s II de bluetooth var o kadar.

Size göre o zaman en iyisi docooler m9s pro olması lazım alınmalı mı ne dersiniz işlemci farkını hissedermiyim

Decooler a verdiğiniz paraya yazık. Eski bir cihaz. Onu alacağınıza H96 pro+ alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Decooler a verdiğiniz paraya yazık. Eski bir cihaz. Onu alacağınıza H96 pro+ alın

Evet hocam sizin söylediğiniz gerçekten çok iyi bir cihaz m8s den de daha iyi duruyor galiba bunu alıcağım

• son zamanlarda sanki fim izlerken ekranda atlamalar göruyordum bu da oldukça can sıkıcı hale gelmeye başladı... biraz araştırma yaptığımda görüntü ayarlarında 1080p/24 , 1080p/50 ve 1080p/60 gibi seçeneklerden olduğunu dusunmeye başladım. bilindiği gibi filmler 24 kare saniye ile çekildiğinden 1080p/24 ü mü seçmek gerekli yoksa en yüksek değer olan 1080p/60 ı mı ? bunların dısında otomatık ayarlar seceneği de var... ayrıca, bu olayın tvnin motion ozellıgınden kaynaklanabılır mı ? tv de herhangi bir ayar yapılması gerekır mı ? sony 50w807c.
  • Merhaba arkadaşlar. Bana da android tv box konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Ben ,cihazı daha çok oyun için almayı düşünüyorum. Oğlum ile hatta ailecek asfalt tarzı oyunlar oynayabilir miyiz bu cihazlar ile? Birde kodi nedir tam bilmiyorum.Bulunduğum yerde ne yazık ki televizyon yayınlarını merkezi sistem arızası nedeniyle tam izleyemiyorum. Bir reklamda gördüm,bu cihaz ile yüzlerce kanal izlenebiliyor diyordu. Konu ile ilgili olarak bana cihaz tavsiyesinde bulunursanız çok sevineceğim. Şimdiden teşekkür ediyorum... Bu arada bütçem 150 tl ile 400 tl arası..
  • alperenxxx kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu belirteyim bu tür cihazlarda oyun oynamak zor ve kısıtlı oynayacağınız oyunlar 3-5 oyundan fazla değildir.
    Tv yayınları ise Görüntü kalitesi düşük olan yayınlardır bunlar da free uygulamalar olduğu için garantisi yoktur
    ancak siz araştırıp bulursanız veya illegal ücretli iptv server alırsanız vede internetiniz AKK yüksekse izlersiniz.
    Kodi ise free uygulamadır bunda da siz repolar ekleyerek film,dizi ve +18 leri izlersiniz.
    Bu tür cihazlar sizin bilgi,beceri ve maharetinize kalmış, cihazı bilir gerekli apk veya repoları yüklerseniz kullanabilirsiniz.
    Satan satıcılar dahi cihazı tam anlamıyla bilmemektedir, o yüzlerce kanal izlenir yazan satıcılar cihazdan anlamazlar.
    Cihazı ancak sizin bilmeniz veya bu gibi forumlardan destek almanız halinde kullanabilirsiniz.

DİPNOT OLARAK : Eski model Philips lcd tv lerde ekranda yeşillenme olduğu 1-2 kullanıcı tarafından görülmüştür.
    Bu olay eski model sony tv'lerde de olabiliyormuş.
    Cihaz Mini m8s II ve TX5 pro cihazlarda görülmüş.(Tahminim Android marshmallow 6.0 da olmaktadır)

Böyle bir olayla karşılaşan oldu mu veya cihaz alacaklar bunu göz önünde bulundururlarsa kendi menfaatleri açısından yararlı olacaktır.veya olup ta bunun çözümünü bulan üye Arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 13 Ocak 2017; 12:28:24 >

• Halillby H kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ediyorum. Gamepad ile dead tarzı yada asfalt gibi,oyunlar oynanamaz mı ?
  • Elektrik kesintileri m8s plus'imi bozdu sanırım. Bugün m8s plus kapalıyken elektrik gidip geldikten sonra m8s plus kendi kendine açılmaya başladı. Ancak Android logosunda takılıp kaldı. 2-3 kez elektrikten çıkartıp taktım ama sonuç değişmedi. Hep Android logosunda takılıp kalıyor. Bir keresinde 30 dakika bekledim ama sonuç yok. Ne yapılabilir?
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.