Şimdi Ara

M8S plus android TV box (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almak istiyorum bu ürünü, şuan için cazibesini koruyor mu aynı fiyatlara daha iyisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ment

Almak istiyorum bu ürünü, şuan için cazibesini koruyor mu aynı fiyatlara daha iyisi var mı?

Şu an için Gümrük muafiyet oranı 30 eura'ya indirildiğinden hiçbir ürününü cazibesi kalmadı %20 vergi ve Bandrol ücreti alınıyor.
    Birde cabası Gümrüğe gitmeniz gerekiyor buda masraf ve zaman kaybı demektir.
  • merhaba bende x96 s905x android tv box var HDMI kablosundan televizyona bağlayınca ekran geliyo
    ama ben monitörde kullanmak zorundayım HDMI to DVI çevirici aldım taktım monitöre önce ekran geldi sonra kabloyu hareket ettirince gitti no video input diyo ve yarım saattir böyle çıkarıp taktım kabloyu değiştirdim , monitörde sorun yok.
    daha önce karşılaşan oldu mu böyle bi sorunla acaba bilen var mı çözümünü
  • kkaya27 K kullanıcısına yanıt
    Cihazı tekrardan lcd tv de dene eğer onda da görüntü gelmezse X96'nını hdmı çıkışı uçmuş demektir.
    Eğer görüntü gelmezse X96 da bulunan AV çıkışından tos kablo ile lcd tvye bağlanmayı dene onda da görüntü gelmezse
    o zaman cihazda uçmuştur.
  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    Siparisi verdim hocam. Belki 30 euro sinirina takilmam. Direk gecer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ment

Siparisi verdim hocam. Belki 30 euro sinirina takilmam. Direk gecer.

Takılmama ihtimali de var ama tabi ki risk.
    Kararname 31.12.2016 da yayınlandı 15.01.2017 de yürürlüğe girdi.
    Hayırlısı diyeceksin ama eskisi gibi olmayacağı kesin 10 gönderiden 5-6 tanesi takılsa buda bıkkınlık getirir.
  • Aynen hocamm hayirlisi olsun. Gumruge dustugunde de insallah zorluk cikarmazlar. Ankaradayim. Insallah sorunduz alirim. Indirim kuponuyla 32 dolara indirdim.

Belge vs ibraz ederim olmazsa

• Halillby H kullanıcısına yanıt
    LCD ye taktım çalışıyo monitörün girişinde sorun var galiba satmayı düşünüyorum LCD de kullanmak için almadım kardeşime aldım zaten kafasını yukarı çevirip mi bakacak sürekli + evdekiler TV izleyemeyecek
  • M8S plus android TV box cihazım ile obonesi olduğum iptv kanallarını izleyebilirmiyim..
  • sdizdar S kullanıcısına yanıt
    Evet, bir iptv uygulaması kurup listenizi eklediğiniz sorunsuz bir şekilde izlersiniz

• Evde turkcell tv var, android versiyonu ile telefondan rahatça izleyebiliyorum. Bu cihaza da turkcell tv kurup izleyebilir miyim? Bu şekilde iptv'lerden daha iyi görüntü alabileceğimi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Evet, bir iptv uygulaması kurup listenizi eklediğiniz sorunsuz bir şekilde izlersiniz

alakanıza teşekkür ederim iptv uygulamasını nasıl kuracağımı nereden öğrenebilirim..
  • sdizdar S kullanıcısına yanıt
    google play store den iptv yazın en çok oyu almış herhangi bir programı yukleyebılırsınız.
  • Arkadaşlar m8s plus cihazda digiturk play uygulamasındayken film izleyemiyorum ama canlı tvye bağlanıyor. Çözüm varmı bu konuda ne yapabiliriz. Yapacak birşey yok gibime geliyor ama bir umuttur yaşamak
  • Seyirtürk de yine sorun var. Hata veriyor.

• arkadaşlar ben bir android tv box aldım ali expressten. (https://www.aliexpress.com/item/Newest-X96-Amlogic-S905X-Android-6-0-TV-BOX-Quad-Core-Marshmallow-RAM-1GB-ROM-8GB/32689036472.html?spm=2114.13010608.0.0.ajxlgE) 2 / 16 gb olanından...

kodi turkcell tv dilediğin yerde vb. uygulamalar çalışıyor. ancak kodinin içinde iptv'yi bir türlü aktif edemedim.

sistemin içinde TV/enable vs hiçbiri çalışmıyor. hatta ilginç kodinin add-onları arasında pvr add-onları başlığı bile bulunmuyor. yabancı forumlarda da (ares) konuyu epey araştırdıktan sonra bu kutunun çinden postalanırken bir şekilde modifiye edildiği düşüncesi hakim oldu. çünkü kodi den bağımsız vlc player ı da yükledim ve bir m3u listesi tanıttım, kanalları getirmesine rağmen bağlantı sağlamadı.

bu sorunu nasıl çözerim? kodiyi de tamamen kaldırıp yeniden kuraacağım ama iptv olayını çözmeyeceğini düşünüyorum. benzer sorunu yaşayan oldu mu?

şimdiden teşekkürler

• namzet N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Kodinin içine yüklenen IPTV oldukça yavaş kalıyor. Hiç tavsiye etmem. Yine de yapmak isterseniz YouTube da konu ile ilgili videolar var. Onun yerine super perfect uygulamasi daha güzel. Normal kanal geçişi gibi ileri alınabiliyor. Tavsiye ederim. Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukde

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Kodinin içine yüklenen IPTV oldukça yavaş kalıyor. Hiç tavsiye etmem. Yine de yapmak isterseniz YouTube da konu ile ilgili videolar var. Onun yerine super perfect uygulamasi daha güzel. Normal kanal geçişi gibi ileri alınabiliyor. Tavsiye ederim. Saygılar.

Bu dediğiniz super perfect uygulamasını bulamadım ben. Nereden yükleyebiliriz??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    ben de bulamadım. google store da mevcut mu? yoksa apk olarak mı indireceğiz?
  • Merhaba program ismini düzeltiyorum. Yanlış oldu. Kusura bakmayın.

Perfect player IPTV

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.