Şimdi Ara

M8S plus android TV box (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
137.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer sıkıntılar böyleyse, vergi falan iyice binmeden, vergi dahil satış yapan banggood'dan yeni model bir cihaz almanız daha mantıklı olur. (bütçe varsa) . 4 gb ramli , yeni model cihazlar rahatlık sağlar. konusu:

https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-icin-tavsiye--108948920-495
  • Ms8 almıştım dört sene önce 2 ay kullandım çöpe gitti cihaz hiç açılmadı. Bu sefer mi gibi kurumsal birşey almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8s+ cihazıma android 6.0 kurmak istiyorum. Kuran var mı
  • Arkadaşlar elimde mini 8s cihaz var bu bazen sık sık kendi kendine reset atıyor sorunu yaşayan yada çözen varmı?
  • Kardeşim çok geç gördüm yardımcı olmaya çalışırım sıkıntı ne tam olarak birde hart reset yaptınız mı wipe data factory

• Bir uygulamayı açayım hemen reset atıyor.
  • Arkadaşlar m8s cihazım bazı uygulamalarda özellikle kodide vede çoğu zaman kendi kendine reset atıyor.Bunun sebebini bilen varmı?Hard resette yaptım sıkıntı yine aynı varmı fikir verecek.
  • Benim cihaz sürekli olarak kırmızı ışığı yanıyor, açılmıyor. Ne yapmak lazım

• arkadaşlar benim m8s+ cihazımda kapatma simgesi yok bazı videolarda görüyorum altta kapatma simgesi var bende 3 simge var. google playden birkaç shutdown programı indirdim onları kullandığımda da tv box kapanır kapanmaz geri açılıyor. tv boxu kapatmak için kendi kumandasını kullanmam gerekiyor. evde milyon tane kumanda oldu varmı bir çözümü. veya rii i8 kumanda ile kapatma yöntemi varmı?

M8S plus android TV box

• Evet kendi soruma kendim cevap vereyim, eğer sürekli kırmızı ışık yanıp açılmıyorsa sorun adaptördenmiş. 5v 2A olan cep telefonu şarj aletlerinden iki ucu usb olan kablo ile cihaza güç verince bu sorun ortadan kalkıyor.
  • Samsung tabeletteki görüntüyü tvye yansıtmanın yolu var mı bu alet sayesinde?
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

söylediğiniz tavsiyeleri denedim, bende bir işe yaramadı.

Aradan epey bir zaman geçti, o tarihten bu yana 2 tane media player değiştirdim.
    Şu anda T95Q media player kullanıyorum. Tüm sorunlarım bitti.
    Sorunsuz film seyretme açısından, çok, çok, çok memnunum.

1080p 10 bit film ve dizileri, x264 ve x265 formatında, 5.1 ses sistemiyle (Dts, Dolby) sorunsuz izliyorum. Eski player' e göre renkler ve parlaklık daha iyi hissediliyor.

T95Q, 2-3 sene önce kullandığım tv box lara göre, benim için devrim niteliğin de bir cihaz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 24 Kasım 2019; 13:9:34 >
  • Merhaba. Benim cihaz maalesef açılmıyor. İlk M8s yazan yerde takılıp kalıyor. Bir çözümünü bilen varmı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl update ediliyor bu cihaz? Android 6.0 firmware'ini indirdim ama nasıl olacak?
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Valla bende bilmiyorum. Cihaz açılmıyor bile. Kaldı öyle. Bulursanız paylaşabilir misiniz?

• yldrm224 kullanıcısına yanıt
    arkadan av yazan delikten kürdanı sokup sonrasında kürdanı basılı tutarak cihazın şarj kablosunun ucunu cihaza takman lazım, ekrana menü gelecek, wipe data/factory reseti kumandayla seçip enter yapacaksın
    benim cihaz da elektrikler gidip gelince açılmıyordu, içindeki kendi kurduğum programlar silinmesin diye başka yöntem aradım bulamadım, mecbur anlattığım şekilde factory reset yaptım
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Hemen deniyorum. Teşekkürler

• matandberenice kullanıcısına yanıt
    internette baktım android 6 firmware s905x chip setli m8s+ cihazı için, bu cihaz s912 chipsetli, uymayabilir, sd karttan yüklenebilen firmwareleri cihaza kurmak kolay ancak pcye flash programı kurup yüklenmesi gerekli firmwareleri cihaza flashlamak biraz uğraştırıcı

edit:s812

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 18 Nisan 2020; 14:52:56 >
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Açıldı. Çok teşekkür ediyorum.

• https://androidtvbox.eu/new-firmware-m8s-tv-box-amlogic-s812-20161219-release/ buradaki firmware en son çıkan sanırım, yükledim ama usb hard diske yazma problemi oldu, download olmuyor,sanırım güvenlik konusunda güncelleme yapılmış,
    cihazın usbye yazmada sıkıntısı olmayan firmware numarası nedir, ona döneyim bari
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.