Şimdi Ara

maaş hakkında ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir mağazanın ön muhasebesınde ve depo sorumlusu olarak çalısmaktayım. 6 aydır calısıyorum maaş 800 tl. burada yaptıgım gelen giden faturalırı takıp, gelen malların mağazalara transferi, mağzaların sayımları, kasaların takıbı , iade lerin toplanıp hazırlanması ve gonderılmesı, ürünlerin barkotlarını basmak. depo düzeni, iade-kasa vb raporlar. bunların hepsını bır tek ben yapıyorum yanımda herhangıbı bır yardımcı vs yok. kendım de halen okumaktayım uni son sınıf ıktısat. şimdi malum ocak ayı gelıyor. ben patrondan sızce ne kadar ıstemelıyım? hanı ısımıde dogru yapıyorum benden oncekıler ısı bılmedıgı ıcın her yerden bır sorun cıkıuyodu. sımdı ıse o zamanlardan cok cok daha ıyı. burada da bu ısı benden baska ne yapacak ne bılen var. bunuda belirteyim

şöylede bırsey var . ben buraya gırmede mecbur kalmıstım bılırısınız hayat koşulları zorladı bıraz. düşünceleriniz nedir ? tavsiyelerde bulunurmusunuz?

• 1000 tl istemelisin bence. Ben de bir özel bir şirkette yazılımcıyım. Maaşım asgari ücret. Ama ben işimi çok sevdiğim için ve aylık giderim yaklaşık 200 tl olduğu için bunu sorun etmiyorum. Eğer sen de işini seviyorsan maaş da rahat yetiyorsa çok da zorlama bence. İşten çıkarılmak ta var.
  • işten cıkarılabılıcemı dusaunmuyorum. cunku bulundugum yerde bu sartlara ve ısı de gordukce o paraya calısan bulamaz bulsada ay sonunu gormez o arkadas. mesela mal geldınde bı araba mal cıkartıyorum depoya. ben ısı sewıyorum ama cok yukluyo bana bıseyleri. ve soylede bırsey var mağaza öle tanınan bılınen bıse de degıl yerde de degıl. ama cadde ustu bı mevkıde. anlıcan 1000 az cunku benım sıgortamı bıle yapmadı. bunuda gözümün onunde tutuyorum.
  • ewet beyler tavsiyeleriniz
  • Sigorta+yemek veriyorsa 800 iyi bence.Ama vermiyorsa en az 1200 tl alman gerek.
  • yazıktır günahtır dostum.
    800 tl alıp üstelik sigortasız bu işi yapıyorsan bu doğru değil.
    en azından bir atlama tahtası olarak gör burayı.
    kurumsal bir firmada asgari ücretle çalış daha iyi.
    sigortanı kyk kredisi vs için yaptırmıyorsan da 1100 den aşağısı olmaz fakat o rakamı da vermez belliki.
  • Sigortasız çalışma derim ben kyk kredisi için sigorta yaptırmıyorsan eğer bence yanlış yapıyorsun. Yani birinden birini seçmelisin sigortan nekadar işlerse ileride okadar çok işine yarar. 800 liranın içinde yol+yemek varsa eğer o maaş yaptığın işe göre az ama maaşının birden 1000 liraya çıkacağını sanmam kademe kademe artırabilir belki.
  • Hocam sigorta şart.Ben 3 sene çalıştım ssk'sız.Şimdi düşünüyorum salakmışım.Adam üstüne üstlük tanımadı la bizi.

Ssk şart onu istemelisin.800 tl maaş bilmiyorum bence az yaptığın işe göre.1000-1500 tl alırsın başka yere girsen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Sigorta+yemek veriyorsa 800 iyi bence.Ama vermiyorsa en az 1200 tl alman gerek.

sendemi isverensin yazdigi lafa bak köle tüccarinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keops1907

işten cıkarılabılıcemı dusaunmuyorum. cunku bulundugum yerde bu sartlara ve ısı de gordukce o paraya calısan bulamaz bulsada ay sonunu gormez o arkadas. mesela mal geldınde bı araba mal cıkartıyorum depoya. ben ısı sewıyorum ama cok yukluyo bana bıseyleri. ve soylede bırsey var mağaza öle tanınan bılınen bıse de degıl yerde de degıl. ama cadde ustu bı mevkıde. anlıcan 1000 az cunku benım sıgortamı bıle yapmadı. bunuda gözümün onunde tutuyorum.

SİGORTANI YAPMADIYSA ÇIK
    AMA SENIN DURUMUNU BİLMİYORUM BELKİ ÇALIŞMAN GEREKIYORDUR
    SİGORTANI YAPTIRMAYA ZORLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

quote:

adam türkiye şartlarında makul bir cevap vermiş
    bu ülkede ülkeyi bırak dünyada kim emeginin karşılıgını alıyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

quote:

Yok kardeş yav.Ne alakası var işverenlikle.Özel sektörde hep böyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.