Şimdi Ara

Maaşa haciz konma süresi ne kadar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Nakit sıkışıklığından babama bir miktar kredi çekmiştim zamanında. Aylık ödemeyi bana verecekti bende ödeyecektim vs.vs. Gel zaman git zaman kredi taksitleri ödenmedi zor bela geçiniyorum bende ödeyemedim derken maaşıma haciz geldi. Yaklaşık 2 senedir otomatik kesilip ödeniyordu. Dün işimden ayrıldım ve bugün başka bir işe başladım. Sigorta girişlerim felan da yapıldı derken aklıma maaş haczim geldi. Şirket ve işyeri değişikliğinden maaşıma tekrar haciz yazısı gelmesi ne kadar zaman sürer ? "... isimli kişinin maaşının 1/4'üne haciz konulması.. " gibi bir yazı göndermeden haciz işlemi başlatılabilir mi ? İK'na sorup uyandırmak istemiyorum kesintisiz 1 ay bile maaş alsam bana yeterli zaten 4 ay sonra borç bitince haciz de kalkacak İcra Müdürlüğü'nün 7/24 beni takip edecek hali yoktur sanırım. İşimi değiştirdiğim an haciz gelmez zannediyorum devlet işi bu sonuçta Avukat arkadaşlar konu hakkında yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rootzilla -- 20 Ocak 2015; 20:38:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.