Şimdi Ara

Maaşı Aldım Patron 1.100 TL Verdi Şimdi ne yapmalıyım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
11.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.hız

ee nerede ders verecegım birseyden cakmayan kardes.mat-2 yapamadığımdan dolayı zaten ne akademisyen ne de kadro vermiyorlar.yurtdışında akrabalarım var.evlilik yoluyla çıkar oradaki türk çocuklarını yetiştiririm.sen kafanı pek yorma.türk çocukları orada asimile olmadan dillerini öğrenirler.Türkiyeden kaçacağım diyen de yok lafın çalımını hemen karaktersizce saptırıyorsun.
    baltaya nasıl sap olacağımı da görürsün.migrosta yönetici olma hedefimde var.zaten sektör aynı sektör.ailemde migrosta calışan da var sadece tecrübesi var diye iş buldu.ben işimi bulurum da sen bu kafa ile aç kalırsın gibi geliyor çünkü sen gibi bi adama iş vermezdim.

Aha işte önce işveren gibi gel dayilan trolle sonrs migros hedefim var acun abi almanyadan gelioma bağla oda iyi kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanka konuya gel. fikrin lazım
  • quote:

Kardes 150 lirani al ayril isten. Ama adami sikayet edip zarar ettirme. Millet cins cins mesaj atiyor. Bizim milletin maasinda gozumuz yok. Keske ulkemiz daha cok uretsede herkes insanca yasayabilecegi bi para alsa.

ne diyorsun sen çocuk ?

Zarar edermiş. Cehennemin dibine kadar yolu var.
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    hadi len oradan.
  • hayal gücün pek geniş bakıyorumda acun abi olayına felan bağlamışsın.
  • Yasal hakkını kullanmaktan başka yapacağın birşey yok.
    30 yaşında az-çok tecrübeli birine asgari ücreti layık görmeyen patronunla birlikte çalışmak yerine herhangi bir yerde asgari ücretle çalışabilirsin.
    Mahkemeden alacağın tazminatta bonusu olur.
    Bence kaybedeceğin birşey olmadığı için rahatça şikayet etmen lazım.
  • Sakın esgeçme hatta konuşma bile direkt olarak şikayette bulun, işine gitmeye de devam et.
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    o zaman kapatacan dükkanı gidecen köyüne. ayyakabındaki tezeği sil önce
  • WaGNeRL0vE kullanıcısına yanıt
    YOK KARDEŞ BU ADAM KORKAĞIN TEKİ. HARCADIĞIM 1 SAAT HARAM OLSUN. SATEN BUNUN NE MAL OLDUĞU ORTA DA Kİ ADAM BUNA 200TL KESİK ATIYOR. BİLİYOR PISIRIK ASOSYAL SESİİNİNİ ÇIKARAMAZ. ADAM BİZ YALVARIYOZ HAKKINI ARA DİYE.

BÜYÜK OLASILIKLA YAŞI 20-21 ARASI BİR VELET.
    ADAM 170 İ ARAMAYA KORKUYOR LAN. BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ. ARAYAYIM YARIN İŞE GİTMİYİM DİYOR. VAY KORKAK VAYYY..
    BEN YARDIM ETMİCEM ARTIK NE HALİ VARSA GÖRSÜN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Türk -- 9 Şubat 2016; 22:16:34 >
  • quote:

Cahil misin kardesim. 1 mesaji secip ona cevap yazip durmayin. Diger mesajlarimi da oku. Sozlesme neyse o parasini alsin baska iste calissin. Kac kere soyleyecez asgari ucretin altinda zaten calisilmaz. Hakkini savun tabi ama onlarca insanan ekmek veren adami da zarara sokturma. Sermayeyi elestirip duran adamlari da hic sevmiyorum. Benim dedem almanyada madenlerde 10 sene calisip sermaye biriktirip is verdi birsuru insana. Adam elindekini isciye mi dagitacak. Asgari ucret neyse onu verecek. Zaten biraz vasifi olan adam asgari ucretin ustune calisiyor kusra bakmayin cevremde cok adam var boyle.

Neye göre yazıcaz?O mesajı sen değil de kuzenin mi yazdı?
    Adama resmen 10 bin liranı çöpe at işi bırak diyorsun.Senin tavsiyene uysa perişan olacak,nasıl tehlikeli birşey yapıyorsun,haberin var mı?Ama bence yok,ne yazdığının farkında bile değilsin.

Bir başkası da gelmiş bilip bilmeden burada kıt bilgisiyle insanları başka şekilde yönlendiriyor.
    Gerçekten bilmiyorum demek bir erdemmiş,bu forumda bunu öğrendim.
    Bilmiyorsan susacaksın,ne demişler.

''öyle bir söz söyle ki sözünden ibret alsınlar, söz söylemesini bilmiyorsan sükut eyle adam sansınlar''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 9 Şubat 2016; 22:22:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Türk

YOK KARDEŞ BU ADAM KORKAĞIN TEKİ. HARCADIĞIM 1 SAAT HARAM OLSUN. SATEN BUNUN NE MAL OLDUĞU ORTA DA Kİ ADAM BUNA 200TL KESİK ATIYOR. BİLİYOR PISIRIK ASOSYAL SESİİNİNİ ÇIKARAMAZ. ADAM BİZ YALVARIYOZ HAKKINI ARA DİYE.

ADAM 170 İ ARAMAYA KORKUYOR LAN. BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ. ARAYAYIM YARIN İŞE GİTMİYİM DİYOR. VAY KORKAK VAYYY..

sen kıt bilginle yardım etme zaten.
    önce bilgilen sonra gel tamam
    Ha bir de altında kalacağın laflar etme bilmeden.
    Bak birkaç sayfa önce bir iddia konusu var onu oku ona cevap yaz önce az delikanlı ol

• quote:

Hocam cidden avukat misiniz?

Bugune kadar bedavaya boylesine yardimci olan avukat gormedim tebrik ederim. Ben avukatlarin hepsini muvekkiline artan gider avansini bile vermeyen su oldu bu oldu diye masraf cikartan tipler sanardim sizi gormem beni olumlu yonde cok fazla sasirtti. Tebrik ederim gerçekten.

Ama tutumunuz biraz fazla sert.

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Yonlendiren ben degilim baska bi eleman vardi burda senin atistigin. Ben tazminat olayini bilmiyordum sonradan ogrendim adama da hak verdim hakkini almasi icin.

• quote:

korktuğum şey patron değil işden çıktıktan sonraki iş arama süreci çünkü biraz depresif yapım var çabuk pskolojim bozulabiliyor. iş arama süreci uzarsa daha da kötü oluyorum yaşadım çünkü zamanında. çünkü çoğu yer sigorta bile yapmadan çalıştırmaya çalışıyor. yada 2 3 ay sonra başlatırız felan diyolar. ikincisi patronla diyaloğumuz farklı yeri geliyo karı kız muhabbeti yapıyoruz iş çıkışı avm de takılıyoruz. arada ufak güzellikleri oluyor. ama para konusunda eli açık değil hatta aşırı pinti diyebilirim tuzunu bile kullandırtmayan bi adam öyle düşün. sadece en doğru şekilde hareket etmek istiyorum ondan çok acele etmiyorum. herkes alo 170 i ara yazmış bugün konuştuğum avkat çalışma bakanlığına şikayet edeceksin dilekçe vereceksin dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 10 Şubat 2016; 0:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Orijinalden alıntı: Befega19

Konuya ilk girince daha ilk baştan kesin grafiker ya da dijital baskıda falan çalışıyor dedim. Haa birde Ankara'daysa dedim profiline girdim ne göreyim Ankara yazıyor

Büyük Sanayi mağdurlarından mısınız ?

kazım karabekir maduruyum büyük sanayi gene burdan iyidir

Hangi firma hocam ? Neredeyse tüm firmaları tanırım orada ki :) Buradan yazamazsanız ki yazmamanız gerekir PM bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Konuya ilk girince daha ilk baştan kesin grafiker ya da dijital baskıda falan çalışıyor dedim. Haa birde Ankara'daysa dedim profiline girdim ne göreyim Ankara yazıyor

Hangi firma hocam ? Neredeyse tüm firmaları tanırım orada ki :) Buradan yazamazsanız ki yazmamanız gerekir PM bekliyorum.

küçük çaplı bi plastik firması okadarını söyleyim zaten net üzerinden dönüyor şirket. yukardaki arkadaş patrondan korktuğumu sanıyor ama alakası yok. korktuğum şey işden çıktıktan sonraki iş arama süreci çünkü biraz depresif yapım var çabuk pskolojim bozulabiliyor. iş arama süreci uzarsa daha da kötü oluyorum yaşadım çünkü zamanında. çünkü çoğu yer sigorta bile yapmadan çalıştırmaya çalışıyor. yada 2 3 ay sonra başlatırız felan diyolar. ikincisi patronla diyaloğumuz farklı yeri geliyo karı kız muhabbeti yapıyoruz iş çıkışı avm de takılıyoruz. arada ufak güzellikleri oluyor. ama para konusunda eli açık değil hatta aşırı pinti diyebilirim tuzunu bile kullandırtmayan bi adam öyle düşün. sadece en doğru şekilde hareket etmek istiyorum ondan çok acele etmiyorum. herkes alo 170 i ara yazmış bugün konuştuğum avkat çalışma bakanlığına şikayet edeceksin dilekçe vereceksin dedi.

• 1100 TL nasıl veriyor asgari bile 1300 oldu. Ayrıca bu konuda fazla uçup kaçmanın anlamı yok. O parayı alan adamın hayatı üç aşağı beş yukarı benzer durumda olur. Çalışan durumanda olanın hakkı Türkiye'de her zaman yenir. Türkiye maaş ile yaşanacak bir ülke değil. Beğeniyorsanız çalışmayın ya da hayatın acımasız gerçeklerine kendinizi alıştırın.

• kusura bakma sen ve senin gibiler yüzünden zengin daha zengin oluyor fakir daha fakir şimdi burda bisey diyip rencide etmek istemiyorum ama sen 1100 e çalış başkası sigortasız çalıssın başkası 1000 liraya sonra asgari ücretten çalısıcak is bulamayalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsak12345

kusura bakma sen ve senin gibiler yüzünden zengin daha zengin oluyor fakir daha fakir şimdi burda bisey diyip rencide etmek istemiyorum ama sen 1100 e çalış başkası sigortasız çalıssın başkası 1000 liraya sonra asgari ücretten çalısıcak is bulamayalım...

kardeşim zaten bu olay evelki gün oldu, kabullensem zaten bu konuyu açmazdım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

küçük çaplı bi plastik firması okadarını söyleyim zaten net üzerinden dönüyor şirket. yukardaki arkadaş patrondan korktuğumu sanıyor ama alakası yok. korktuğum şey işden çıktıktan sonraki iş arama süreci çünkü biraz depresif yapım var çabuk pskolojim bozulabiliyor. iş arama süreci uzarsa daha da kötü oluyorum yaşadım çünkü zamanında. çünkü çoğu yer sigorta bile yapmadan çalıştırmaya çalışıyor. yada 2 3 ay sonra başlatırız felan diyolar. ikincisi patronla diyaloğumuz farklı yeri geliyo karı kız muhabbeti yapıyoruz iş çıkışı avm de takılıyoruz. arada ufak güzellikleri oluyor. ama para konusunda eli açık değil hatta aşırı pinti diyebilirim tuzunu bile kullandırtmayan bi adam öyle düşün. sadece en doğru şekilde hareket etmek istiyorum ondan çok acele etmiyorum. herkes alo 170 i ara yazmış bugün konuştuğum avkat çalışma bakanlığına şikayet edeceksin dilekçe vereceksin dedi.

Kovulursanız tazminatınız olacak, iş arama sürecini geçirtir herhalde. İşsizlik sigortası diye birşey de var ama benim o konuda bilgim yok. Hangi koşullarda nasıl ne kadar ödeme yapılıyor bilmiyorum.
    Sigorta yapmayan yerde zaten hiç çalışılmamalı.
    Onu teklif eden yerlere girip, ertesi gün orayı da şikayet edebilirsiniz.
    O eski devir bitti birileri şikayet edecek ki paragöz patronlar da durumun kıymetini anlayacak.
    Böyle bir şeyi nasıl teklif edebiliyorlar aklım almıyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.