Erotik Dansçılık için hangi kitaplar kaç yıldız olması gerek? Bi de aşçılık için angi kitaplar kaç yıldız olması gerek?
Erotik Dans için önkoşullar: Temel Dansçılık ***
Aşçılık için ise yemek kitabı isimli kitabı okuyup temel aşçılığı 1* yapman gerek. Antalyada konaklıyorsan eğer aşçı olarak işe alabilirim seni.
Oha dostum sen hala oynuyo musun bu oyunu ?
quote:
Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
quote:
Orijinalden alıntı: theskyfr
Erotik Dansçılık için hangi kitaplar kaç yıldız olması gerek? Bi de aşçılık için angi kitaplar kaç yıldız olması gerek?
Erotik Dans için önkoşullar: Temel Dansçılık ***
Aşçılık için ise yemek kitabı isimli kitabı okuyup temel aşçılığı 1* yapman gerek. Antalyada konaklıyorsan eğer aşçı olarak işe alabilirim seni.
Oha dostum sen hala oynuyo musun bu oyunu ?
Evet Ama hala demek pek doğru olmaz. 2 yıl ara verip tekrar başladım
Ben Los Angeles da Tezgahtarım 2500 maaşı var
Antalya şehrindeyim şu an tezgahtar olarak çalışıyorum müzik yeteneklerimi geliştirmekle meşgulum sanırım 2-3 ayımı alır tüm yetenekleri geliştirmek sonrasında zaten turneler felan derken zaman geçiverir :) Grup arkadaşlarıma iyi anlaşıyorum sağolsunlar beni dinliyorlar onlar da benimle aynı fikirdeler.Eğer Antalya'daysanız gelin bi uğrayın grubuma da beklerim.
3099700, Bülent Parlak
Şimdiki karakterim doktor alacak 2. yıldıza az bir şey kaldı sonra 7 yıllık karakterim aşçılık yeteneğini geliştiriyor geliştirdiğinde bir şehirde aşçılık için boş yer buldum maaşı 9.000 şehri söylemeyeyim dolmasın :D. Şimdiki karakterim izmirde onla vip alıp hastahane açacağım. Hem ceo hem de doktor olacağım hastanemde. Kariyer yapacağım. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme