Ben maaşı çok iyi olan bir meslek istiyorum. Lise 1 deyim. Maaşı 3 milyarı geçsin ve çok havalı bir meslek istiyorum. Maaşı parası iyi olsan meslekleri sıralarsanız sevinirim....
Erotik Dansçı
şu an da ankara'da doktorum maaşım 4740 $
yani DOKTOR
Temel Medya Yönetimini 1 yıldız yap. Halkla İlişkiler Yöneticisi olarak 3 750 TL'ye İstanbul'da iş bulabilirsin.İstanbul'da en yüksek maaştır.
barcelonada temel tıp var ünide,5 günde 3 yıldız yapıpı 3750$ a işe girdim
aslında en iyi meslek pasif ceo'dur ^^ ama vip olmak gerekiyor maalesef ceo dışında bence en iyi meslek DOKTOR
Vip olmayan biri için en iyi meslek Doktorluktur bence
Amerikada veterinerim belli bi maaşım yok ama aylık ortalama 286 000 $ ama baya zor bi meslek kazancı iyi aile hayatına izin vermeyen bi meslek nezaman çağırılıcağınız belli olmuyo ben özel olarak çalışıyorum her an her saat telefon edilip uyandırılıyorsunuz bi bakmışşsın sabah 3 bi bakmışsın gece 11 herhangi bi sabit bi saati yok cağırılmadığım zamanlar çiftlikte hayvanlarıma bakıyorum besliyorum etinden sütünde baya faydalanıyorum aslen türküm suan tatile geldim antalyada birkaç gün tatil yapıp dönicem...
quote:
Orijinalden alıntı: slhksc
Amerikada veterinerim belli bi maaşım yok ama aylık ortalama 286 000 $ ama baya zor bi meslek kazancı iyi aile hayatına izin vermeyen bi meslek nezaman çağırılıcağınız belli olmuyo ben özel olarak çalışıyorum her an her saat telefon edilip uyandırılıyorsunuz bi bakmışşsın sabah 3 bi bakmışsın gece 11 herhangi bi sabit bi saati yok cağırılmadığım zamanlar çiftlikte hayvanlarıma bakıyorum besliyorum etinden sütünde baya faydalanıyorum aslen türküm suan tatile geldim antalyada birkaç gün tatil yapıp dönicem...
1. Epic Fail oldun 2. Aylık 286 000 $ kimi kandırıyorsun ?
İstanbulda barmenim 2250 alıyorum :D :D Doktorluğumda var ama doktorlar 1500 alıyo başlarken girdi o mesleğe nasıl girdi hayret ediyorum valla :D
quote:
Orijinalden alıntı: slhksc
senin bu dediğin ne popmundoda mümkün nede gerçek hayatta pek mümkün
Belgradta 6000 e aşçı ve bir çok meslek var
Erotik Dansçılık için hangi kitaplar kaç yıldız olması gerek? Bi de aşçılık için angi kitaplar kaç yıldız olması gerek?
XxX, Belgrad şehrinde *** isimli mekanda Satış Elemanı olarak çalışıyor. XxX şu anda haftalık 8 400 TL kazanıyor. Sırbistan'a gelmeni tavsiye ederim. Gördüğün gibi, satış elemanıyım ama ne kadar maaş alıyorum. Sırbistan ve mühendislikte çok iyi ikilidir. 5.000'den az mühendislik yok.
quote:
Orijinalden alıntı: theskyfr
Erotik Dansçılık için hangi kitaplar kaç yıldız olması gerek? Bi de aşçılık için angi kitaplar kaç yıldız olması gerek?
Erotik Dans için önkoşullar: Temel Dansçılık ***
Aşçılık için ise yemek kitabı isimli kitabı okuyup temel aşçılığı 1* yapman gerek. Antalyada konaklıyorsan eğer aşçı olarak işe alabilirim seni.
reel ile oyun birbirine karışmış galiba adama baksanıza lise 1 'im diyor