Şimdi Ara

Maaşımı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese konuyu yanlış yere açmışsam eğer kusura bakmayın.

çalıştığım yere 3 ay önce girdim. dershaneden sonra oraya çalışmaya gidiyodum. neyse 1 ayın sonunda maasımı aldım fakat sigorta filan yapmadılar. şu zaman bu zaman derken 2 ay daha geçti ve beni işten cıkardılar ne sigorta yaptılar ne başka bişey ve içeride 2 aylık alacağım var. çalıştığıma dair hiç bir sekilde kağıt filanda vermediler.

ben bunları şikayet etsem delil olarak sadece şahitler var bizim orda çalışan onları göstersem parayı alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha

merhaba herkese konuyu yanlış yere açmışsam eğer kusura bakmayın.

çalıştığım yere 3 ay önce girdim. dershaneden sonra oraya çalışmaya gidiyodum. neyse 1 ayın sonunda maasımı aldım fakat sigorta filan yapmadılar. şu zaman bu zaman derken 2 ay daha geçti ve beni işten cıkardılar ne sigorta yaptılar ne başka bişey ve içeride 2 aylık alacağım var. çalıştığıma dair hiç bir sekilde kağıt filanda vermediler.

ben bunları şikayet etsem delil olarak sadece şahitler var bizim orda çalışan onları göstersem parayı alabilir miyim ?

Şahitlik yaparlarsa alırsın adamın da başı belaya girer.

nereye şikayet etmem lazım peki ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba herkese konuyu yanlış yere açmışsam eğer kusura bakmayın.

Şahitlik yaparlarsa alırsın adamın da başı belaya girer.

nereye şikayet etmem lazım peki ?

http://www.isvesosyalguvenlik.com/calisanlar-ihbar-ve-sikayet-basvurularini-nereye-yapmali/

eyvallah hocam çok teşekkür ettim

• calistigina sahit varsa hic problem yok hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleblack51

calistigina sahit varsa hic problem yok hocam...

zaten sadece sahit var hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.