Aylık toplam 8 bin lira değişmez ödemem var. Bunların içinde kısılabilecek yok. Kredi ve kredi kartı faiz ödemeleri + telefon faturam. 11400 lira alıyorum. Kredi kartlarının faizini ödeyip geri çekiyorum. Bu durumda borçlar nasıl bitecek. 3400 lira kalıyor bana. ayrıca 2 tane daha kredi kartım var toplam 40 bin tl limit var. siz olsanız ne yapardınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Borçlarımı nasıl ödeyeceğim ?
-
-
Toplam borcun nedir? Fazla miktar değilse üstündeki mülkün bir kısmını satabilirsin, ailenden, dostundan borç para alabilirsin.
-
uzun vadede gelir artacak borc miktarı aynı kalacak senin de borcların ufak kalacak ve rahatca kapatacaksın. tabii ilk durumun duze cıkmaya basladıgı anda sacma harcamalar yapılmaz ise.
-
Borcu takan mi varmis. Kafayi takma deli olursun. Kredi kartina bu ay 55k geldim odeyebildigim kadarini oderim devam ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kafayla işiniz zor
cevap basit
kredi kartından kurtulun.
bitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim yapabileceğin en 2 seçenek var:
1-masraflarını, faturalardan kalan 3500 tl ye indirgemek - ki bu uzun süre çekilmez.
2- işinden arta kalan zamanlarda 2.bir gelir kaynağı üretmek için şimdiden işe koyulman. bunu en iyi sen bilirsin, yeteneklerin isteklerin elindeki alet edevat çevre vs.
--//--
benim önerim 2.seçenek üzerinde kafa yorman ve işe girişmen.
-
Sahsima ve isyerlerime ait toplam 10 degisik bankada hesaplarim var. Hic birisinde esnek hesap yok ve tum kredi kartlarimi yillar once kapattim. Bu zaman geliriniz dusukse aman ha borç yapmayın. Kendinizi kisitlayin. Gerekirse dışarı cikmayin. Sıkı bir odeme motivasyonu ile azcik kemer sıkın.
Birilerinden toplu para bulup gerekirse borclanarak kredi kartlarini kapatin. Onlar insani batirdikca batirir ve iflah etmez.
Kredi alin borclarinizi tek bir yerde toplayin derdim ama kredi sicil veya ödeme potansiyelinizi bilmedigim icin detaylandiramiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8-9 Kredi 5 avans hesap 4 kredi kartı toplamda 280k borç var bende. 50-60k lara takılmayın. Bir şekil ödemeye çalışıyorum ama patlıcaz az kaldı.
-
Ödeme planım ve notum yüksek olduğu ve devam eden kredilerim olduğu halde yeniden kredi başvurusunda bulundum, olumsuz cevap aldım, bu da kredi notumu düşünüyormuş. Normalde sicilim tertemiz ama kredi devam ettiği için kredi talebim olumsuz.
Kredi sicilimi nasıl tavan puana çıkarabilirim? Krediyi elime para geçtikçe erkenden kapatıyorum. Bu etki eder mi sicilimi daha temiz hale getirmeye?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X