< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (211. sayfa)
-
-
Aynı parayı döndürerek bir kereden fazla kampanyadan yararlanmaya çalışanların ödüllerinin iptal edilip paranın geri alınması çok sevindirici. Teşekkürler Qnb.
-
Bugün 3 kişi bankaya giderek kredi kartı ve vadesiz hesapları kapattık. Mobil bankacılığı da kapatarak bankanızın müşterisi olmak istemiyorum dedim ancak mobil bankacılığın kapanmadığını 3 ay içerisinde kullanılmazsa kendiliğinden kapanacağını söylediler. Bunu daha önce akbankta yapmıştı ancak zorlayınca dilekçe ile komple her şeyi kapatmışlardı. Bunları zorladım ancak sürekli aynı şeyi söylediler. Nasıl kapatabiliriz mobil bankacılığı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen kampanya bitti beyler dağılın iptal edilmeyenlerede borç olarak yazılacak
-
neden? kk borcu simdi kapatmaniza engel degil. kart borclarinizin odeme zamani degismez, simdi kapatirsiniz odeme gunu odersiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: mavikısaynen kampanya bitti beyler dağılın iptal edilmeyenlerede borç olarak yazılacak
Ne kadar keyif aldın be fakiroy İptal edilenler kadarda iptal edilmeyenler var. Onlar devam sende avucunu yalamaya devam [yourock.gif]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 19 Aralık 2024; 23:46:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka? İptal edilmeyene borç yazılacak diyorsun var mı kaynak? yoksa böyle sallıyorsun
-
Konu biten sıcak fırsatlara taşınsa da bankanın yılmaz savunucuları için mesai bitmemiş belli hayır artık şunu düşünmeye başladım ya ödül alamadınız alanların ödülleri geri alındığı için burada kendinizi avutuyorsunuz ya da insanların siniri ile oynamayı kendinize huy edindiniz ödülü geri alınan arkadaşlar zaten (bende dahil) gerekli mercilere başvuruyu yaptık ödül tekrar yatar yatmaz (ki yatması gerekir) o ayrı ama böyle bankanın savunuculuğunu yapmak insanlarla alay eder gibi hareketler artık çok sıkmaya başladı ve böyle kişileri direkt bloklayacağım yazılan 5 mesajın 10 u bu tiplerden oluşuyor ödülünüz yattı ise ve geri de alınmadı ise ne âlâ ama ödül almadıysanız ve bankanın savunuculuğunu yapıyorsanız artık yapmayın daha da saçmalamayın ki yarın herhangi bir banka ile sorun yaşadığınızda kendiniz ile çelişmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana kına alalım, başından aşağı yakarsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en ıyı ılk 3 sıcak fırsatına gırer konu
0 faız 20 bın + 750 trenyol + 20 bın tl nakıt
ıadelerı gerı aldıklarında acıkcası korkmustum ama ılerleyen surecte anlasıldı kı sark kurnazlıgı yapmaya calısanlardan ıadelerı gerı almıslar sımdı bankayı savunuyorsun vs dıyenler olabılır aslında alakası yok bugun bunu yapan ınsalar gecmıs zamanlarda uyguna bır sey dustugunde sıtelere forumlara yagmalayan sadece kendını dusunen tıplerdı o yuzden banka ayar cekmıs dıyorum
-
Böyle gündeme gelmesi iyi olur.. madem öyle, baştan koyarsın kuralları ,millette o zaman suistimal edemez..koca bankasın,yıllardır bu ülkedesin, böyle iş olur mu..millete parayı verip ,sonradan harcama yapmış gibi borçlandırmak nedir..BDDK eğer bunlara sormazsa hesabını, daha da hiçbirşey olmaz bu ülkeden..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüketici hakem heyeti tüketiciyi haklı bulacak. Banka kendine yazık etti. Itibar ve güven kaybetti.
1. Şartlarda şahsın kendine ait hesaptan gelmesi yazmıyordu.
2.Madem böyle bir kural vardı A kişisinden B kişisine gelen parayla neden B kişisine 20bin promosyon verdin?
3.Zorla kredi kartı aldırmış oldun kampanya için. Bir de üstüne kredi çektirmiş gibi borç taktın binlerce kişiye.
Tüketici hakem heyeti, şartların tüketiciye net belirtilmemesinden dolayı, bankayı hatalı bulacaktır. Herkesi tufaya getirdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya ben şunu gerçekten anlayamıyorum. Bu konuya bir şey yazdığımızda da bankayı savunuyor oluyoruz. Herkesin ortak noktada buluştuğu yer bu kampanyanın suistimal edildiği. Maaş kampanyası, maaş ile değil farklı yollarla suistimal edilmiş. Suistimal edenin hiç suçu yok, banka burada açık kapı bıraktığı için mi suçlu oluyor ? İnsanoğlunun pardon biz Türklerin aklı neden böyle açıklardan faydalanmaya yatkın ? Bunu biraz düşünmek gerekiyor.
-
Arkadaşlar, sizin mantığınızla adamlar tek bir 200 bine tüm Türkiye'ye adam başı 20 bin vermesi lazım. 200 bini olan, etrafında eş dost ne kadar akraba varsa kampanyaya dahil etti, parayı aralarında gezdirip 20'şer bin aldı. Para 10 tur gezdikten sonra ilk sahibine gelip eski yerine park etti.
Katarlılar bu işe uyanamadı. Hasbelkader 200 bini olan biri, parayı 10 kişide gezdirir diye düşünemedi. Ya da 10 kişi aralarında 200 bin toplayıp kendi içlerinde takla attırabileceği akıllarına gelmedi demek ki. Maaşını taşı kampanyasında aylık 200bin ₺ maaş aldığınızı iddia edip (alıyor olabilirsiniz tabii ki) mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız maaş bordronuz ile BDDK/Cimer'e şikayette bulunup hakkınızı arayın diyeyim o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 20 Aralık 2024; 9:31:25 > -
Bu sabah da iptal yok bende
Kampanya sartlarinda ne kadar maaş aliyorsan o dilimi sececen diye bir madde yok. Gelirini maaşını baska bankadaki paranida getirebilirsin.
Tur takla olayıda tamamen bankanın halt yemesi akbankta yapıyor aynısını capraz mapraz kurcalamiyor, buradaki en büyük sorun muhtemelen bos bolunup büyük kitlelere bu kampanyayı açmaları, sonrasında da ceremesimi çeken son kullanıcı oldu, tamamen kendi parasını sisteme sokup geri çekenler içinde de iptal olanlar var o yüzden bankayi aklamakla zaman harcamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 20 Aralık 2024; 9:55:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X