Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yunus1655 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.907
Cevap
287
Favori
466.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vektörcü V kullanıcısına yanıt

Hakkını arayabilirsin hocam, eminim haklıysan banka sana hakkını iade edecektir. Burası muz cumhuriyeti değil. Hak var hukuk var.

• Banka taraftarlarına toplu yanıt;
    Kendi hesabımdan para gönderip oradaki parayı kredi kartı olmayan kampanyaya katılmamış eşimin hesabına aktardım (eşimin hesabının yatırım avantajları vardı). Paramla tek bir ödül kazandım bahsettiğiniz treni yapmadım. Bankadan neden kampanya dışına itildiğimle alakalı açıklama istedim yapmadılar. Mail istedim göndermediler.
    Parasında filan değilim banka çalışanlarına da söyledim bunu isterseniz tamamını borçlandırın konu o değil dedim. Banka güven vermiyor. Bana sebebini bile açıklayamadığı bir sebeple beni borçlandırıyor. Bunun savunulacak hiçbir tarafı yok bu kendi başına buyruk iş yapmaları güven problemi oluşturuyor. Sonuç olarak tüm kredi kartlarımı iptal edip banka ile ilişiğimi kestim. Bütün mağdur arkadaşlara da tavsiye ederim bugün bunu yapan ileride tekrar yapar böyle bir bankacılık anlayışı olmaz borçlardırdığı 1 liranın bile hesabını verebilmeli bir banka.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Emple kullanıcısına yanıt

Öyle olduğunu düşünüyoruz. Bakalım sonuç ne çıkacak.

Bundan sonra tutarlar merak etme.

• fixers kullanıcısına yanıt

Bence kredi kartı ve hesapları kapatmak için acele etmemeliyiz. Gerekli hakları arayıp sonuç alınamadığında iptaller başlatılması daha uygun olacaktır. Ya haklı çıkıp ta sisteme geri dahil ederlerse nasıl devam edeceksiniz programa?

• Adamlar ne kazık attı bize ya

Benim için sorun para değil bir bankanın böyle saçma kararlar almış olması ve tarafıma bilgi vermemesi ileride başım ağrısın istemiyorum. Banka müşteriyi borçlandıracağı böyle bir kararı aldığında bunu müşteriye en ince ayrıntısına kadar açıklayabilir olmalı. Kopyala yapıştır herkese aynı cevabı veriyorlar yapmadığım birşey yüzünden suçlayıp şikayet başvurusu dahi almıyorlar. Müşteri temsilcisiyle görüşürken biz suçluymuşuz gibi konuşmaları da cabası. Gerek yok paraları kendilerinde kalsın

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

ne gibi bir kazık yediniz? nasıl bi zararınız var?

• biraz önce kartı ve hesabı kapatma talimatı verdim.Bir gireyim ne var ne yok dedim.Bana özel ekranında kampanya görünüyor :)) ne yapayım şimdi ?

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 20 Aralık 2024; 11:58:48 >
  • Emple kullanıcısına yanıt

Senin gözlerin kör,kulakların sağır.Göstersemde anlamazsın,anlatsamda duymazsın o yüzden burada sana bir şey anlatmakla uğraşıp polemiğe girmeyeceğim.

• özket kullanıcısına yanıt

Haklı olduğunu düşünüyorsan şikayette bulun. Eğer gerçekten haklıysan hakkın verilecektir merak etme.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Katil hocam:)

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Aradım dedim böyle böyle.Kartı ve hesabı açtırıp katıldım.Ve sordum.Tam olarak bu iptaller neden kaynaklıdır dedim.Durumu tam olarak söyleyinki yanlış birşey yapmayalım.

Arkadaş izah etti.Diyorki kampanya için QNB hesabınıza yine başka bankadaki hesabınızdan direk tek parça tahahüt ettiğiniz mevlayı göndermeniz gerekiyor.

Buradaki püf nokta şuymuş.Para gönderdiğiniz diğer bankadaki hesabınızdaki paranız size ait ve öncesinde o hesaba başkasından para girmemesi gerekiyormuş.Eğer o hesabada para girdiyse yine sizin hesabınız olması gerekliymiş.

Dedim peki kardeşim adamın bana borcu var onu gönderdi.O zaman ne olacak.O zamanda itiraz edip durumu özeltlerseniz inceleme yapılıp para size iade edilir dedi.

Yani bilincsizce iptaller yapılmıyormuş.Bana dedikleri bu.

Neyse biz işimize bakalım.Kendi hesabımdan 200K gönderip Öldülü alalım.:)

qnb diğer bankadaki hesabına giren çıkan parayı nereden görebiliyormuş onu da sordun mu?

• Dediğinizi doğru anladıysam bilinçsizce iptal edilmiş. Para çıkışı yaptığım ve qnb hesabına benden başka kimse para göndermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vektörcü -- 20 Aralık 2024; 12:40:19 >
  • dukeler kullanıcısına yanıt
    Onu sordum.tam.cevap veremedi.Banka görüyordur gibi bişey dedi.

Bu söylediğine göre eşimin programını iptal etmesi gerekirdi. Çünkü eşimin Halk Bankasına ben gönderdim oda Qnb hesabına attı. Tam iptallik olması gerekir. Ama benimki iptal onunki değil.

• Kampanya şimdi ansızın tanımlanmış katıldım bakalım

• Müşteri temsilcisi de yanlış anlatmış.

Qnb'ye gönderdiniz ve kampanyaya katıldınız. Sonra QNB'den X bankadaki hesabınıza geri çektiniz parayı. O X bankasından QNB de başkasına gönderip onu da dahil ettiniz. İptal bu yüzden oluyor.

Bu şekilde olduğunda giden ve gelen hesabı kendi kayıtlarından eşleştirdiği için banka da takip edebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.