Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deimos09 , emretek123 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.852
Cevap
284
Favori
456.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milletin iptal edip kampanyayı tekrar açtılar, ne yaşıyor bunlar acaba  

• Vektörcü V kullanıcısına yanıt
    İşte bende onu sordum tam olarak.dedim adam eşinin hesabina gönderip katılmış ama adamı iptal etmiş eşi devam ediyor diye o zaman nasıl oluyor dedim.Dediki kampanyaya katılıp başkasının kampanyasına para gonderenler iptal oluyormuş.

Çözemedim bende ))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra artık iptal etmezler herhalde parayı harcayamadım korkudan.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt

yine çelişki var ben kampanyaya tanımlı olduğu bankaya değil farklı bankaya gönderdim. ne bileyim ben o kişinin o parayla kampanyada kullanacağını ben borcumu ödedim. Ancak işin aslı eşim üzerinden de yararlanmaktı. bu yapılan madem ihlal bunu belirtmemişsin ayrıca kampanya kazanımının tamamını geri çekmedin. Neden qnb ?

• Vektörcü V kullanıcısına yanıt

Hocam mail ile itiraz ettiniz mi ? Bu şekilde anlatın incelesinler o zaman belki iade yaparlar.

Eğer böyleyse* başkasının parasıyla kazananı değil de asıl para sahibini cezalandırmış oluyorlar. Para sahiplerini bankaya küstürmek de bambaşka bir zekanın ürünü heralde

Bir talep açıldı sonuç bekliyorum. Ona göre aksiyon alacağım.

O zaman kampanya halen devam ediyor müşteri hiz. doğru söylüyor 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha önce çıkan kampanya bana çıkmadı maalesef.

• Kampanyaya yeni katılan arkadaşlara küçük tavsiye ben sizin yerinizde olsam kampanyaya katıldıktan sonra yatan ödülü harcamam ne olur ne olmaz bir bakmışsınız ansızın banka bir gerekçe ile ödülü şak diye alıvermiş mağdur olmayın

• Şöyle bir durum var, ben kampanyaya katılıp o sırada hesabımı normal olarak kullanabilirim. Hesabımdan X kişiye para atar veya para alabilirim. Sonuçta Aralık ayı devam ediyor ve ben bu kampanyayı aralık ayı içerisinde tamamlayabilirim. Kampanya açısından sakıncalı bir işlem görüyorsan o işlemi kampanya için saymazsın. O an acil bir para ihtiyacım olup atıp çekmiş veya istediğim herhangi bir işlemi yapmış olabilirim. Aralık ayı içerisinde kampanyaya sakınca yaratmayan başka bir işlem yaptığımda devam etmeli kampanya.

• crazy585858 kullanıcısına yanıt

Evet aynen kampanya devam ediyor.Biraz önce genel müdürlükten arayıp kapanan talebin olumlu sonuçlandığı kampanyanın tarafıma tanımlandığını söylediler. :)) Abi ne yaşıyoruz anlamadım.

Bu BDDK'ya şikayetmi işe yaradı yoksa kart iptalimi işe yaradı çözemedim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 20 Aralık 2024; 13:26:47 >
  • Mh ile görüştüm kampanya sadece eski maaş müşterilerine açılmış kampanya açılan kişiler eski maaş müşterisi mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Eski maaş müşterisi misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adminler, forumda 10-15 yıllık hort konular cirit atıyor. Aktif kampanyayı biten sıcak fırsatlara neden taşıdınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cato16 kullanıcısına yanıt

Ben daha önce katılmıştım fakat KK onayı 3-4 gün sonra geldiğinden onay geldiği gün kampanya patlamıştı.Katılımım gözükmüyordu.Bu nedenle bana tekrar gelmiş olabilir veya BDDK şikayeti üzerinede olmuş olabilir.

Çok foksiyonlu denklem gibi çözemedim  

• xxeraycanxx X kullanıcısına yanıt

Hayır. Bu bankayı en son 10 sene önce kullanmıştım.Kampanyayı görünce digital şifre alıp tekrar kullanmaya başladım.

Kampanyadan atildiysan 90gun tekrar katılamazsın yanlış anlama pek inandırıcı gelmedi ama ss atarsan burkadilerine umut olabilirsin. Ben kendim kartları iptal ettim dahada girme isteğim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tekrar sıcak fırsatlara taşıdıklarına göre ,kampanya devam ediyor demek ki.. devam etmiyorsa bu forum iyice çığrından çıkmış durumda demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt

Daha önce katıldım sanıyordum ama katılımım gözükmüyordu.Yani ben katıldımda bunlar iptal ettiler gibi bir durumum yok.Yeni katıldım gibi bir durum var.Yukarıda mesajları okursanız anlarsınız

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.