Kötü niyet ve sözleşmeye uyma sözü maddeleri. |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (216. sayfa)
-
-
Maddeleri tam gorebiliyorsaniz paylasir misiniz
-
Evet, bana yeniden tanım yapıldı fakat ortak vadeli hesaba para gönderen aile bireylerimden birinin kampanyası hâlâ yeniden tanımlanmadı. İncelendiğine dair e-posta geldi sadece.
-
Borç yansıtılan parayı sildiler mi -
Şu mesajı okuyan da sanır ki Türkiye’de haklı olan herkes hakkını alır. -
Evet, kredi kartındaki borç kayboldu.
-
Şikayetvar a yazdım bende şimdi bakalım BDDK, Qnb sizi dinliyoruz ve Şikayetvar a yazmış oldum toplamda -
Kampanyadan yararlandım tabii ki. Herhangi bir geri alma söz konusu değil benim için, üstüne faizsiz kredi ve faizsiz nakit avanstan da faydalandım. 15bin+20bin+15bin, 15 bini maaşını taşı kampanyasından bedava kalan 35bini de kredi ve nakit avans üzerinden bir nevi onlar da bedava. Neden acaba? Hak, hukuk bilen, insanları -aynı zamanda ticari işletmeleri- aptal yerine koymayan biri olduğum için olsa gerek herhalde.
-
Merhaba hocam,
Ben kendi garanti hesabımdan qnb hesabıma gönderdim.Sonra qnbden arkadaşımın garantisine yolladım,arkadaşımdan kendi garantisinden qnbsine yolladı.
2 mizinkini de iptal ettiler)
Bence 2 mizinkini de iptal etmeleri için kampanya şartlarına aykırı bir durum yok.Hadi oldu diyelim bu durumda da yine benimkini iptal etmemeleri gerekir.Sanane kardeşim parayı kime gönderdiğimden,ben kendi hesabımdaki hiç bi yerden almadıgım parayı sana gönderip hak kazanmışım.))
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmpleKampanyadan yararlandım tabii ki. Herhangi bir geri alma söz konusu değil benim için, üstüne faizsiz kredi ve faizsiz nakit avanstan da faydalandım. 15bin+20bin+15bin, 15 bini maaşını taşı kampanyasından bedava kalan 35bini de kredi ve nakit avans üzerinden bir nevi onlar da bedava. Neden acaba? Hak, hukuk bilen, insanları -aynı zamanda ticari işletmeleri- aptal yerine koymayan biri olduğum için olsa gerek herhalde.
Senin maaş kaç ki?200 bin maaş mı aliyorsun da burada millete laf atiyorsun?Hak hukuk diye yardırmışsin bir de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 20 Aralık 2024; 14:35:15 > -
Gelirinizin ne kadar olduğunu görüyoruz üstünde katılım iptal olur dedi 15 ve 16. Madde bu doğrultuda eklendi dedi fake mi attilar bilmiyorum -
Hangi kredi kartına başvurmuştun? -
Hocam siz aleni dalga geçiyorsunuz herkesle sanırım. Ya ben mi yanlış anlıyorum, banka bu kampanyayı gelin müşterim olun diye yapmıyor mu? Ben bu bankaya ait hesaba her ay belli bir miktar para atıp 10 saniye sonra neden parayı çekeyim? Bankanın kazancı ne olabilir ki bu durumdan böyle bir kampanya yapsın. Bana bunu izah edebilecek biri var mı? Ben mesela bu bankaya aylık olarak belirli bir miktar para atacağım ve kredi kartını kullanacağım. Kampanya şartlarını sağlıyorum, banka bana ödememi yaptı ve bir müşteri kazandı. Sizin yaptığınız durumda banka müşteri falan kazanmıyor ki? Sen ortadaki bir parayı tren yapa yapa bankayı dolandırıyorsun açıkça.
Hala kampanya şartlarına aykırı bir durum yok diye savunulması gülünç. Bankanın yaptığı kampanya müşteri kazanmak amaçlı mı yoksa kendini zarara uğratıp tek bir 200bin ₺ ile herkese bedava 20bin₺ dağıtıp hayır mı işlemek?
-
15bin₺'den yararlandığıma göre tahmin edebilirsin...
-
Ing nin buna benzer kampanyası var ve şartlar belli.24 saat hesapta tutma,kendi adina olan başka hesaptan dogrudan turuncuya yollama ve bunu 3 ay boyunca yapma vs
Qnb de ise sadece 12 ay yolla kazan yaziyor.Şu kadar süre hesapta dursun,yok şu bankadan olsun ama sizin adiniza olsun olmasın gibi şartlar var mi ben mi göremiyorum?
-
Abi bankayı savunacak ne yaşadınız sizler)banka sıçmış,adam gibi bir kampanya düzenleyip düzgün kurallar,şartlar sağlamamış.İnsanlar bir şekilde yararlanmış.Ulan her şeyi geçtim ne demek 18.333 tl borç,madem haklı oldugunu düşünüyorsun neden 20k değil))).Madem öyle adam gibi kampanya düzenle,para hesaba geldiğinde yap yapacagın kontrolü sonra 20k ver ya da verme.Düşünsenize adam 20k kazandı,gitti harcadı .Şu an parası yok ama durduk yere borç çıktı karşısına,rezalett)).Düzgün bir devlet olsa özür diletir bankaya,borçlarıda sildirir.
-
Yönetim,kavgaların devam etmesi için konuyu tekrar sıcak fırsatlara taşımış😀 -
Bi bitmediniz 🤮
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X