Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: meLanoR43 , fujigef Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.426
Cevap
267
Favori
406.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gelirinizi biliyoruz neyse onu beyan edin demek istediler üstü örtülü. Bordrolu çalışan için bu tabi. Serbest meslek işiyle uğraşanı nasıl tahmin edip devre dışı bıraktılar bilmiyorum. Bence herkesin hesap hareketini görüyolar.

• Bu kampanyanın katılımı bitti mi? Bende de gözüküyordu ama demin katılım için gireyim dedim, kampanyayı bulamadım.

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Toplam bankadaki birikim ve giriş çıkış rakamlarına bakarlar. Serbest meslek çalışanın sabit maaş getirisi yoktur onu tespit edemez. Elden aldığı para hesabına vs karışıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

gelirinizi biliyoruz neyse onu beyan edin demek istediler üstü örtülü. Bordrolu çalışan için bu tabi. Serbest meslek işiyle uğraşanı nasıl tahmin edip devre dışı bıraktılar bilmiyorum. Bence herkesin hesap hareketini görüyolar.

200k maaş alan kim bu kampanya ile uğraşır ya alemi kör milleti sersem sanmasınlar. Benim 200 bin lira çevirecek gücüm var ama o kadar maaşım yok, öyle trenmiş, eş dostmuş falan da değil. Yıllardır müşterisiyim, basitçe başka banka hesabımdan qnb'ye atıp geri alacağım 12 ay boyunca altı üstü bu ki bunu yapanların da iptalleri yaşanmış okuduğuma göre. Anlam veremediğim bu oldu.

Neyse zaten kampanya gözükmüyor hala. Gözükürse de katılırım 20 bini harcamam dursun orda bir süre.

• Kart çıkarttık, şimdi de kampanya ortada yok. Kart aldığımızla kaldık. MAĞDURUZ. Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül 

• quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

17.30 dan sonra gözükecekmiş tüm sisteme güncelleme gelmiş. Sanırım bu defa herkese tanımlanacak geri vites gördüm. Yarın öğleye kadar ara ara girin uygulamaya dendi

17.30 olayını kim söyledi. Yalandır ya z kuşağı müşteri temsilcilerinin kendilerinden haberi yok. Boş boş konuşuyorlar anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 20 Aralık 2024; 16:59:31 >

• Konuyu yine gereksizce sıcak fırsatlara taşıtmışlar, ortalığı karıştıran 3-5 kişi..
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

Daha yeni şubeden geldim kampanya devam ediyor dendi.

• Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül
    Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül
    Yalandır dolandir gereksizdir diye diye iyice saldirganlastiniz. Eğitim seviyesi düştü bu forumun cidden. 17.30 itibariyle kampanya bana tanımlandi. Hakkınız arayin diyorum. birşey diyorsam beni itibarsizlasmak size birşey kazandırmaz. Konuyu açana teşekkürler bu son mesajım qnb ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 20 Aralık 2024; 18:2:1 >

• Parayı harcayabilir miyiz artık serbest mi

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Madem devam ediyor,o zaman çark ettiler, herkesin hakkını geri verecekler..
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Herkese açılmamış ki kampanya, bir tanıdığıma baktık onda yok.
  • Kampanya geri gelmiş.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt

Daha önce katılmış mıydınız yoksa ilk defa mı katıldınız

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Daha önce katılmıştım fakat KK 3-4 gün sonra çıktığı için kampanya katılım gozukmuyordu.

Bunlara bir kaç kez yazdım.Cozmediler.

En son BDDK' ya yazdım. Bugünde kart ve hesabı kapadım

Daha sonrasında uygulamaya bir bakayım dedim kampanya geri gelmiş.

Tekrar Muş tem kart ve hesabı açtırıp katıldım.
  • Yeni müşteri olsak tanımlanır mı kampanya? Yeni müşteri olup bilgilendirirse güzel olur.
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt

Kampanyadan cikirildiginda 90gun katılamıyordun ilginç bankada ne yaptığı belli değil

• oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt

Geçen aylarda akbankta mesaj geldi, tahmini şu kadar gelirinize istinaden kredi kartı limitinizi şu rakama çıkartıyoruz gibisinden. Kendi bankalarına gelip giden üzerinden görürler ama başka bankalardaki resmi borçları bilirler anca.

• Son durum nedir ? Kampanyadan çıkartılıp tekrar katılabilen var mı şimdi. Bende gözükmüyor an itibariyle
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt

Aslında bu tam kampanyadan çıkarma değil.Çünkü Kampanyaya katıldığım kredi kartım olmadığı için uygulama hiç gözükmedi.KK onaylandığı günde kampanya patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 20 Aralık 2024; 19:28:23 >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.