< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (219. sayfa)
-
-
Herkese çıkmıyor yavaş yavaş açıyorlar burda bazılarına gelmeside bunun işareti zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BDDK ve THH'ye yazmıştım. BDDK şikayeti bankaya yönlendirdi. Bakalım bize de yeniden tanımlayıp şu borcu sileceklermi göreceğiz.
-
pardonda sana kim diyor 20 bin liğe başvur diye ? orada altta 2500 lük var ona niye başvurmuyonuz
sanırsın 20 bin likten başka seçenek yok
kampanya falan yok bitti dağılın sonra ağlamayın
qnb nin ana sayfasında neden yazmıyor ? demiyor neden hiç biriniz ?
hala insanları yanıltmaya çalışanlar var bedava para falan yok abicim dağılın
-
BlueGirl'ün mesaisi başlamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 20 Aralık 2024; 20:51:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Millet ps5 alır laf eder, millet oyun alır laf eder, millet ps5 pro alır laf eder
Millet banka kampanyasına katılır laf eder
@Mavikıs milleti rahat bırak artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardeşim insanlar yanılmasın sonra yok şöyle yok böyle
şikayet edicen hakkımı aricam dediniz tamam yap bitti gitti nesini uzatıyor bunlar
mahkemeye 10-11 avukat sokar banka ağlatır sizi diyoz inanmıyolar
bakın küçük bir davaya inat uğruna kaç avukat girmiş
izleyin
Araştırmacı GökhanyoutubeARAŞTIRMACI GÖKHAN MAHKEME SONUCUhttps://www.youtube.com/watch?v=mRzc7wR-XXs -
arkadaşlar yalan yanlış bilgiler olmadığı sürece kimseye bişiy dediğim yok
üstteki arkadaş sözünde durmadı bide engellemiş utanmıyorda ben kolay kolay kimseyi engellemem küfür olmadığı sürece
çocuk gibiler engelledim diyo yahu burası forum sitesi forum bilgi paylaşımı işine gelmezse cvp vermessin
ama erkek gibi sözünde dur dediki 20 bin dağıtıcam para benim için önemli değil
o zaman dedim bana 1000 lira gönder önemli değilse gönderemedi neymiş demek ki senin için değil 20 bin lira
1000 lira bile önemliymiş bide engel atıyo kendi kendine eğleniyo işte
herşeyden önce sözünde duracaksın
-
Şahseen yeni tanıdım ben. Siz çok eskiden tanıyorsunuz sanırım her mevzuda böyle mi hocam 😁 bilelimde ona göre hiç muhatap olmayalım😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ps5 pro konusunda da msjlarım var kimseden para istemedim
daha hala yazıyor üstteki bakın ne yazmış beklentiyi epey düşük tutuyomuşum senden fazlasını isteyen yok
sözünde dur önce gönder 1000 lirayı ha gönderemiyosan burda boş yapmıcaksın
-
Kampanya ilk defa çıkan var mı bugün
Kampanyayı amacı dışında kötüye kullanan çok oldu malesef, o tür şeyleri konuşmak bile gereksiz geliyor, kimseyi düzeltecek halimiz yok çünkü
Şaka amaçlı yazdım ben de, yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın hocam
En küçük tartışmada blok atmak tam çocuk işi zaten, daha bugüne kadar hiçbir platformda kimseye blok atmadım atmam da, herşeyi kaldırabilmek gerek sosyal ortamda
Yav abicim kötüye kullanım nedir. Gidin şu kelime ne anlama geliyor bi öğrenin sonra gelin yorum yapın. Banka sağda solda saçma sapan yorumlar yapan 1-2 meczup yüzünden iptal ettiğine eminim. Fikriniz yok zikriniz var arkadaş. Katılmadıysanız gidin başka konuya ne diye kafa ütülüyorsunuz. Her kişide 1 tc kartı var. 1 hesap var. Instagram hesabı değil bu gidip 10 tane hesap açsın kötüye kullansın. Adam gidip çevresine söylüyorsa bu bankanın yararına zaten. 1 TC KİMLİK 1 KATILIM. Kafanıza almamakta ısrar ediyorsunuz. Paranın her girip çıkması bankanın yararına,adamlar 200 bin sokan adam sayesinde hacim yaratıp 2 milyon kredi veriyor. 1 girdi 10 kredi kuralı var. Kimse size bedavaya para verimiyor olm. Artık şu saçma sapan yorumları bir bırakın yeter. ADAMLAR ORAYA KAPI GİBİ SÖZLEŞME KOYMUŞ. BURADA Kİ HERKES O SÖZLEŞME ŞARTLARINA UYDU. Gidip karı koca katılan adamı suçlayacak adamlar ya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 20 Aralık 2024; 22:14:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum insanlar hakkını aramak istiyorsa arasın. Kişileri avukatla korkutmana gerek yok.ayni şeyi ben de bir devlet bankasiyla yaşadım. Tüketici mahkemesinde kendimi avukatsiz savundum ve kazandim. 3 sene sürdü ama kazandim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allnite -- 21 Aralık 2024; 9:6:46 >
tam olarak nasıl kötüye kullandılar?
-
girl mü snow mu .d
-
Bugün katılan başka yok mu ?
-
Yav tamam boş muhabbete gerek yok sayısız mesaj atıldı bu konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X