Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.921
Cevap
284
Favori
469.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kartımı ve hesabımı kapattırdım.Ama mobil şubeye girebiliyorum bilgilerimi görüyorum onu nasıl kapatacağız müşteri hizmetleri 1 ay sonra gözükmez dedi e-devlette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç girmedim mobil şube kullanımınıda kapatıyorum onaylıyormusunuz dedi onayladım. Yükleyip girmeye çalışmadım o konuyu bilmiyorum..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül

sözleşmeye ihtiyacı olan olabilir. başlığa sabitlense iyi olur.

15. maddede göre iptal etmişler, burda parayı kampanyaya katılıp yapan bir kişiye gönderemezsiniz yazmıyor diyorum evet sözleşme eksik olmuş diyorlar. BDDK ya şikayet edeceğim bakalım ne çıkacak.

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Hocam müşteri temsilcisine bağlanıp kredi kartı kapatılıyor biliyorum da hem hesap hem de mobil şube yani tamamen herşeyimizi sildirebiliyor muyuz arayınca?

• Trakula kullanıcısına yanıt
    Silme diye bir şey yok pasife alınır. Sizin anladığınız şekilde kapanır ve silinir ama aslında silinmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

bankaya verilen bilgiler ömür boyu silinmez. pasife alınır. kart ve hesaplar kapatılabilir ancak müşteri bilgilerinin tamamen silinmesi söz konusu değildir.

• yasarbasaran kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda var zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatlayalım mı, operasyon devam ediyor mu

• yeter hala 200 bin lirayı büyük para zannediyosunuz

bakın bir karyola sadece 259 bin tl

yok o fiyat değil diyebilir misiniz ?Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül 

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül
    Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödülhttps://www.krvn.com.tr/
    VALENCIA YATAK KAHVE 168x256x182cm 209145-146-2304FB-HB-RS - Kervan
    https://www.krvn.com.tr/valencia-yatak-kahve-168x256x182cm-209145-146-2304fb-hb-rs
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

Ben sanmıyorum o karyola dahil Kervan'dan herhangi bir ürünü alabilecek kişi forumda QNB kampanyası kovalasın. 200 bin lira büyük bir para değil de sonuçta 2 asgari ücret ve azını alan türkiyede çalışan nufusu %83. Bunun da %44 ü zaten asgari ücretliler... Bu 2 asgari ücretden fazla yani 35 bin den fazla kazanan %17 lik kısımda memurlar belediyede çalışanlar ve iyi eğitim düzeyi konumu olanlardan kaçı 200 bin üstü kazanır da karyola alır o bir muamma.

• Dün gece daha once yansittiklari 18.333 tl lik borç görünmüyordu, sabah kredi kartınızı yeniledik diye bir bildirim göründü mobil uygulamada, borcu yeniden yansıtmışlar, bu ne anlama geliyor, böyle bir taleptede bulunmadım, sıvama işleri devam ediyor QNB nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 22 Aralık 2024; 7:27:11 >
  • Kampanyası iptal edilenler kadar, iptal edilmeyenler de var. Üstüne tek tük yeni katılabilenler de oluyor. Zaten 1 sene boyunca para yatırma koşulu olan bir kampanya mantıken 1 sene boyunca bitmiş sayılmaz. Dolaysıyla biten fırsatlara taşınması mantıksız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.