Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.807
Cevap
282
Favori
447.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: glory34

Ben geçen ay da kendi adıma bir bankadan atmıştım ama bu ay bir sebepten ötürü başka bir bankadan attım yine kendi adıma. Bu sebeple iptale derlerse başlarım şarap çanaklarına...
    Böyle her ay korka korka para atacağız öyle gözüküyor bakalım kendi hesabından atayım da sorun olmasın geçen kendimden atmıştım herhangi bir iptal vs yok henüz onda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QNB hesabıma para gönderdim, 20-30 dakika sonra "ocak ayı taahhüt şartını sağladınız" diye sms geldi.

Uygulamada parayı gönderince hemen göründü.

• glory34 kullanıcısına yanıt

Bu hangi kampanya bulamadım.

• Gün içinde parayı attım, 2. ay tamamlandı

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    At çek mi yaptınız yine bekletme yapmadınız dimi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • violason kullanıcısına yanıt
    Attıktan sonra hemen yansıdı sisteme bu ayki gönderim
    Anında geri çektim evet

• Can851 kullanıcısına yanıt

Hocam seninkisi iptal olmadı mı ben anlamadım seni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Hocam seninkisi iptal olmadı mı ben anlamadım seni :)

Keşke mesajı okusaydınız her neyse 😉 benim iptal oldu annemin kampanya duruyor anlaşılmayacak bir şey yok annemin kampanya devam ediyor sorunsuz

• Akbank 100 bin tl fona 7500 tl veren fon kampanyası katılmak mantıklı mı? Bir ay boyunca o fonu mu almalıyız, zarar eder miyiz?

• Bunların ipiyle kuyuya inilmez dikkat edin. Henüz iptal olmayanlar sırf promosyon diye gereksiz harcamadan kaçının, bir anda haksız bir şekilde iptal ederlerse ödeme dengeniz şaşmasın. Çok bankayla çalıştım ama bunlar kadar müşteriye önem vermeyen dengesizini hiç görmedim. Üşenmeyip gerekli tüm şikayetleri yaptık, sonuç çıkar çıkmaz en para dahil hepsini kapatıp çıkacağız…

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Kredi kartina borc hangi tarihte yansıtılmış

• alfacimbom kullanıcısına yanıt

alınacak fonlara baktığım zaman hepsi riskli fonlar 1 tane bile ppf yok. 100k üzerini riske edip 7500 kazanmaya çalışırken tam ters köşe olmakta var.

• oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt

Kısa ve orta vade özel sektör borçlanma araçları fonu var. Ppf fonları kadar garanti işler. Getirisi de hemen hemen aynıdır. Risk seviyeleri çok çok düşük

• hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    kira sertifikası , borçlanma araçları vs mantığı nedir bi getirisi olmayınca , ekonomi yönetimi tüm vatandaşların olduğu gibi tüm şirketlerinde belini bükmüş durumda , hangi şirket şuan borçlanma ile buyuyebiliir ki kira dersen onlarca şirket iflas edip kepenk kapatacak mecbur , kapatmasada ya yerinde sayar ya eksi yazar , gelen bilançolarfa da bu görülüyor zaten ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 3 Ocak 2025; 8:42:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt

avt var para piyasası fonu hem 7 gün 24 saat alınıp satılabiliyor

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

17 aralık hocam. kampanyadan çıkarıldığıma dair bir bilgilendirmede gelmedi. direk ödül geri alımı diye harcama yansıtılmış kredi kartına.

• arkadaşlar mobilden baktım kampanya uygulamasını bulamadım? kredi kartına vs borçta yansıtılmamış yani iptalde yok ama katıldığım kampanyalardada görünmüyor?

• derinlik34000 kullanıcısına yanıt

1 saat önce 2.taahhüt dönemini tamamladım kampanya gözüküyordu. Şu an bende de gözükmüyor.

• BDDK şikayeti hiçbir işe yaramıyor anladığım kadarıyla. Banka bana verdiği cevabın aynısını BDDK üzerinden de vermiş. BDDK bir inceleme yapmayacaksa niye şikayet alıyor. Saçma sapan işler.

• EAY- kullanıcısına yanıt

işlemi yaparken görünüyormuydu?

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.