< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (239. sayfa)
-
-
QNB hesabıma para gönderdim, 20-30 dakika sonra "ocak ayı taahhüt şartını sağladınız" diye sms geldi.
Uygulamada parayı gönderince hemen göründü.
-
Bu hangi kampanya bulamadım.
-
-
At çek mi yaptınız yine bekletme yapmadınız dimi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Attıktan sonra hemen yansıdı sisteme bu ayki gönderim
Anında geri çektim evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam seninkisi iptal olmadı mı ben anlamadım seni :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke mesajı okusaydınız her neyse 😉 benim iptal oldu annemin kampanya duruyor anlaşılmayacak bir şey yok annemin kampanya devam ediyor sorunsuzquote:
Orijinalden alıntı: fotoburakHocam seninkisi iptal olmadı mı ben anlamadım seni :)
Akbank 100 bin tl fona 7500 tl veren fon kampanyası katılmak mantıklı mı? Bir ay boyunca o fonu mu almalıyız, zarar eder miyiz?
Bunların ipiyle kuyuya inilmez dikkat edin. Henüz iptal olmayanlar sırf promosyon diye gereksiz harcamadan kaçının, bir anda haksız bir şekilde iptal ederlerse ödeme dengeniz şaşmasın. Çok bankayla çalıştım ama bunlar kadar müşteriye önem vermeyen dengesizini hiç görmedim. Üşenmeyip gerekli tüm şikayetleri yaptık, sonuç çıkar çıkmaz en para dahil hepsini kapatıp çıkacağız…
Kredi kartina borc hangi tarihte yansıtılmış
alınacak fonlara baktığım zaman hepsi riskli fonlar 1 tane bile ppf yok. 100k üzerini riske edip 7500 kazanmaya çalışırken tam ters köşe olmakta var.
-
Kısa ve orta vade özel sektör borçlanma araçları fonu var. Ppf fonları kadar garanti işler. Getirisi de hemen hemen aynıdır. Risk seviyeleri çok çok düşük
kira sertifikası , borçlanma araçları vs mantığı nedir bi getirisi olmayınca , ekonomi yönetimi tüm vatandaşların olduğu gibi tüm şirketlerinde belini bükmüş durumda , hangi şirket şuan borçlanma ile buyuyebiliir ki kira dersen onlarca şirket iflas edip kepenk kapatacak mecbur , kapatmasada ya yerinde sayar ya eksi yazar , gelen bilançolarfa da bu görülüyor zaten ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 3 Ocak 2025; 8:42:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
avt var para piyasası fonu hem 7 gün 24 saat alınıp satılabiliyor
-
17 aralık hocam. kampanyadan çıkarıldığıma dair bir bilgilendirmede gelmedi. direk ödül geri alımı diye harcama yansıtılmış kredi kartına.
-
arkadaşlar mobilden baktım kampanya uygulamasını bulamadım? kredi kartına vs borçta yansıtılmamış yani iptalde yok ama katıldığım kampanyalardada görünmüyor?
-
1 saat önce 2.taahhüt dönemini tamamladım kampanya gözüküyordu. Şu an bende de gözükmüyor.
BDDK şikayeti hiçbir işe yaramıyor anladığım kadarıyla. Banka bana verdiği cevabın aynısını BDDK üzerinden de vermiş. BDDK bir inceleme yapmayacaksa niye şikayet alıyor. Saçma sapan işler.
-
işlemi yaparken görünüyormuydu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X