< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (241. sayfa)
-
-
Merhaba eşime kampanya hiç gelmemişti. Dün öğlen saatlerinde geldi birden katılımı sağladık fakat ödül henüz gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşiniz yeni müşterimiydi ?
-
Dün ikinci ay taahhüdümü tamamladım, bir dahaki ayın sonuna kadar kafam rahat
Fatura 15000 chip para Akbank kampanyasinda
-
Teşekkürler bilgi için o zaman qnb için cuma günü para gönderdim pazartesiyi bekleyeceğim
TBB şikayet edip,olumlu dönüş alan oldu mu?
-
2. Maaş taşıma işlemini 2 gün önce yaptım, şimdi kampanya bende görünmüyor, sizde katıldıklarım kısmında görünüyor mu acaba
Bazen kaybolup geliyor sorun yok.Güncelleme vs yapılıyordur.
-
Tmm Teşekkürler
Merhaba,
Bu kampanya herkese açık mı yoksa belirli müşterilere mi tanımlı? Çünkü ben kampanyalar kısmında bu başvuruyu göremiyorum. Müşteri hizmetleri de kampanyalar kısmında görmeniz gerekiyor diye dönüş yapıyor.
-
kampanyalar kısmı bomboş neden böyle acaba :)
-
Bende de öyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
200 gönderdim aldım geri....bildirim geldi 2.ayı tamamladınız diye....ama katıldığım kampanyalar kısmı boş....sizdede öylemi....
-
şimdi arkadaşlar bende de kuzenimde de 200bin var. bu parayı kendi hesabımdan mı QNBye atmam gerekli kuzenin hesabından mı QNBye atmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekmez -- 6 Ocak 2025; 12:1:2 > -
Kendi hesabından QNB'ye atacaksın, sonra paranın QNB'de kalmasını istemezsen yine kendi adına başka bankaya transfer edeceksin.
Kuzen de kendi adına yapacak. Birbirinize gönderirseniz, tespit ederlerse iptal edilme riski büyük.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazar günü ilk katilimi sağladım. Sayaç işlemiş. Ödül ne zaman yatar arkadaslar? Sms gelmesi mi gerekiyor?
SMS gelmedi 1 gün sonra ödül yattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taptazesut -- 7 Ocak 2025; 13:17:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2. ay için paranın hesaba kendi adımıza olan bir bankadan mı girmesi gerekiyor ? Yoksa xx kişisi bizim qnb hesabımıza para gönderse olur mu ?
-
Hayır gerek yok, farklı hesap da olabilir ben o şekilde 2 hesaba gönderdim hemen işleme aldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kadar kavga gürültü iptalden sonra ben olsam riske girmem. Kendi hesabımdan atarım, geri kendi hesabıma atarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X