Şimdi Ara

Maaşının 2 katı değerinde Telefon almanın Mantığı nedir? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
3
Favori
5.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kredi kartları olmasa, faiz düşük olmasa, herkese ev kredisi verilmese kaç kişide olur bu telefonlardan? Taksit imkanı, 1 kişide birden fazla kart olması, ev - araba kredisi alıp kalan parayı kullanma vb. bir çom imkan doğdu günümüzde. Eskiden altını olan parayı 3 katladı be sen ne diyon? Helal olsun bu telefonlar milletime, tabiki kullanacak. İnternete giriyor insanlar, bilinçleniyor. Teknoloji müthiş.

(abatmadım dimi?)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon hadi neysede maaşının 40 katı araba alanlar var
  • ne alaka, o zaman maaşının 15 katı fiyatında araba almak nedir????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

lol adamlar hala günümüz telefonlarını nokia 3310la falan eş tutuyor lan. senin babana, maaşının 2 katı kadar pc aldırmanın mantığı nedir o zaman?

lol ne lan ?
  • Pahalı bir telefon lüks yaşama ait olan öğelerin içinde en ucuz ve en kolay ulaşılabilir olanıdır.

Bizim insanımız gösterişi sever. Hiçbir zaman o özendikleri hayattaki elit kesimin oturduğu eve veya bindiği otomobile sahip olamayacakları için onlarla kendilerini en yakın hissedecekleri yer cep telefonu oluyor mecburen. Bir şekilde tatmin oluyorlar o telefona sahip olunca. Dünyalar onların oluyor.

Oturduğu cafe'de masanın üstüne koyup da arkasına yaslanıp gerinince aslında kapitalizmin en alt halkası olduğunu, çalıştığı şirkette her sabah erken saatte uyanıp, traş olmak zorunda olup başkasının şirketi için köpeklik yaptığını ve 3 kuruşluk maaşıyla ay sonunu zor getirdiğini bir an için unutuyor.

Teknoloji meraklılarını tenzih ediyorum.
  • İlla son çıkan telefondaki özellikleri kullanacak yoksa kurbağalar kısır kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX35

Pahalı bir telefon lüks yaşama ait olan öğelerin içinde en ucuz ve en kolay ulaşılabilir olanıdır.

Bizim insanımız gösterişi sever. Hiçbir zaman o özendikleri hayattaki elit kesimin oturduğu eve veya bindiği otomobile sahip olamayacakları için onlarla kendilerini en yakın hissedecekleri yer cep telefonu oluyor mecburen. Bir şekilde tatmin oluyorlar o telefona sahip olunca. Dünyalar onların oluyor.

Oturduğu cafe'de masanın üstüne koyup da arkasına yaslanıp gerinince aslında kapitalizmin en alt halkası olduğunu, çalıştığı şirkette her sabah erken saatte uyanıp, traş olmak zorunda olup başkasının şirketi için köpeklik yaptığını ve 3 kuruşluk maaşıyla ay sonunu zor getirdiğini bir an için unutuyor.

Teknoloji meraklılarını tenzih ediyorum.

Tamamen katılıyorum, bende böyle düşünüyorum.

• maaşımın çeyreği değerinde telefon kullanıyorum, mutlu oldunmu şimdi ??

edit: asgari tutar 770 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 22 Haziran 2013; 18:18:28 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.