uzman cerrah 60k alır hocam |
MAAŞLAR RAKAM OLARAK YÜKSEK AMA ALİM GÜCÜ DÜŞÜK (2. sayfa)
-
-
Uzman cerrah için 60 az, ülkenin alım gücünün ne kadar yerlerde olduğunun farkında değilsiniz. Yazılımcı bir tanıdığım da 60k alıyor su anda, sektörde 2. yılı. Ortalamayı temsil etmiyor tabi ki, cok daha az kazanan mühendisler de var. Makas açık. Ama şu anda bir doktor/ iyi bir mühendis 60dan az alıyorsa halimize yazık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uzmn cerrah yazılımcıdan cok daha fazla almalı adamlar kaç yasına kadar okuyor ve işi çok zor 80k bıle hakedıyorlar.
-
tıbbi sekreter ek mesailer ile 25bin civarı alabiliyor tabii bu kadar alabilmesi için hastanede yatıp kalkması lazım
tıbbi kelimesini arat en sondakinin yoruma bak
forum.memurlar.net2023 Mart maaşlarımızı yazalım - 880. sayfa - Memurlar.Net - Forumhttps://forum.memurlar.net/konu/2107606/880.sayfa -
Şu an herkes bu yüzden yazılım yazılım diye kuduruyor zaten. Görece çok daha az emek vererek çok daha iyi noktalarda çok daha rahat şartlarda calısabiliyorsun. Baska hicbir alanda yok böyle bir özgürlük. Ne alınan maas, ne de remote calısma vb. imkanlarda yarısamaz hicbir alan. Tıpçılar da en azından hak ettikleri noktaya geldiler, ama tıp her zaman için alınan para/verilen emek olarak düsük bi bölüm olmustur olacaktır. Kafası calısan yetenekli adam icin cag cok avantajlı, ilerisi nasıl olur bilinmez.
hocam ama su da var devlette profesorler 150k fılan alıyor özelde ortalama bir cerrah 100k alır.
-
Şükredin.. Aç mısın akşam başını sokabileceğin bir evinde var daha ne beklentiniz var anlamıyorum ? Ayda 300 bin TL maaşın olunca gerçekten çok daha mutlu mu olacaksın. Yoksa sağlığın herşeyin yerli yerinde şükür mü edeceksin? İnsan doyumsuzdur nankördür ne kadar malı mülkü maaşı arabası olsa yine bir bahane bulur.
-
evler 1.5milyon tl kirada mı yaşanacak ömür boyu
-
Profesörlerin 150k aldığı konusunda süpheliyim, cevremde anne baba profesör bi aile var. Durumları kötü değil ama bahsettiğin rakamlar olsa çoktan bambaska bir hayata gecmis olmaları gerekirdi. Gayet ortalama, hafif orta üstü bir yasantı sürüyorlar. Bi de o yaştaki adam da kazansın artık, kendi harcayamıyor ömrü bitmis. Biraz da önemli olan genclik yıllarında ne kazanılan bence. Tıpta beni en çok düşündüren kısım da bu, hayatinin altın çağından fedakarlık yapıp yaşlılığı kurtarmak ne kadar mantıklı bir deal emin değilim. Her iste olduğu gibi isim yapan, kendi markasını yaratan cerrah kazanır. İsmi cıkmıstır,basarılıdır, ayda 300 de kazanır 500de kendi isini yapar artık. Ama onun dışında bir hastanede calısarak ne kadar kazanılabilir emin değilim. Kendi isinin patronu olmak kilit nokta.
sizin ilacınızı verıyorum hocam plastik cerrahı tanıdıgım 33 yasında 400k fılan alıyor erken para istiyorsanız buyrun.
-
Kirada yaşamak daha mantıklı kesinlikle. Kendi evin olduğu zaman elektrik düğmesi bile olsa yaptırmak sıkıntı ev dediğin 10 yıla eskiyor.. ama kiracı olunca ev değiştiriyorsun kafan rahat. ne olduğu ile çokta ilgilenmiyorsun.
-
Yok 70-80 bin oldu. Hatta 100 bin diyelim yuvarlak hesap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kiracıyla sıkıntı olmuyor mu her zaman atılma korkusu ve istedigin esyayı eve alabılırmısın kiracıysan bi tablo fılan?
-
Söylediğin seye tamamen katılıyorum aslında. Ben de maslow piramidinde temel ihtiyacların tatmin edildiği noktada baska anlamlar arayan bir insanım. Para su gibi. Cok fazla suya sahip olduğun icin mutlu olmazsın, ama susuz kalırsan sıkıntı cekersin. Fakat bu ülkede o temel ihtiyaçların giderilmesi bile cok para gerektiriyor. Ve su an Türkiye'de gerçekten bir yaşam "yaşamak" için 100k nın altı tatmin edici değil. Tüm sene calıstıktan sonra aileni toparlayıp 1 hafta Avrupa turu yapmak çok mu lüks bir insanı ihtiyaç sence ? İnsanlar hak etmiyor mu bunu ? Altında Bugatti olmasına gerek yok, yeni mezun biri ortalama bir araba ev bile alamıyor 10-15 sene, neyin lüksünden bahsediyorsun ?
Plastikciler isin ekstrem noktası hocam, talep cok kazanırlar. Ben ortalama sartlara bakıyorum, yoksa her sektörde bircok fırsat var.
Evde insan gibi yaşarsan gelenin gidenin belli olursa kim seni neden evden atsın ki enflasyon oranında belirlenen oranda zamda yaparsan mümkün atılmazsın. Tablo mu tek sıkıntı :) ev sahibinden izin alırsın.. Günün 7-8 saati uykuda 8-9 saati işte bir kısmıda sokaklarda geçiyor zaten..
-
güzel kardeşim ağzından cerrah,ortopedist lafları eksilmiyor o yolda yapılan fedakarlıklardan çekilen stresten haberin var mı ? Herkesin yapabileceği bir çalışma temposu değil uzman olduktan sonra da bitmiyor icapçı olduğun zaman paso hastaneye çağıracaklar bu faktörleri görmezden gelme
-
hocam krediyle ev almak maaş yüksekse daha mantıklı diyelim doktor 60k alıyor 20k krediyle alır ev hem boşa gitmicek para gunun sonunda ev onun.
-
Neden avrupa tatili mesela ? türkiye de tatil olmuyor mu? doyumsuzluk burdan geliyor. Maslow piramidini bir daha detaylandır bence.
-
Sağlıklı olduğun için şükret ev vs. çokta önemli değil depremlerde olanları görmüşsündür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X