Şimdi Ara

MAAŞLAR RAKAM OLARAK YÜKSEK AMA ALİM GÜCÜ DÜŞÜK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Kolay değil öyle o işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Orası öyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kolay değil zaten ama zor da olsa, enkazda devralsalar, çok daha iyi yapacakları kesin.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Yok ya nerde her gelen cebini doldurur. Devletin malı deniz yemeyen keriz kafası var. Onun için şükredin diyorum.

Hakediyorsa doldursun cebini problem değil, şükretmek iyi ama şükrederek geri kalmışligi da kabullenmemek gerek. Şükür ede ede geldik buralara.

• türkiyede artık geçinmek için araban olmayacak, evli olmayacan, o zaman geçinirsin. şu durumda olanlar evlenirmi artık bilemem. yalnız ölmeyi tercih edecek insanlar artık. bende geleceğimden çok endişe duyuyorum tek maaşla kirada 2 çocukla geçinmeye çalışıyoruz. maaşta 14.500 civarı. az bi elektronik ürün satışım var aylık o da 3 5 bin civarı bişey getirisi var ama yetmiyor işte.

Akli basinda kimse 15 mayista zengin olarak uyanmayi beklemiyordur bence, ama iceri girer miyim diye dusunmeden twit atabilmek bile buyuk kazanim daha ilk gunden

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Az değil mi? Daha fazla olması lazım bence. Ben 31 yaşında ziraat mühendisi olarak şuanki şartlarda 60a yakın masş alıyorken bir uzman cerrahın en az 100bin kazanması gerekir.

• 0110engin kullanıcısına yanıt

özelde 100k alıyorlar hatta ıyı olanlar 200k bıle alıyor ama devlette cok almıyorlar.

• hocam hem ben kimim ki sanki başka onemlı işim var bi değerim yok zatenMAAŞLAR RAKAM OLARAK YÜKSEK AMA ALİM GÜCÜ DÜŞÜK  en azından insanları iyileştiririm kötü mü?

• Herkes herşeyin farkında ekonomi Allah'a emanet ve bunu CHP yada iyi parti değil AKP yaptı.
    Gidip niye AKP oy versin halk mantıklı olan ama gel bunu halka anlat!!
    2+2=5 dese alkışlayacak eveeeet deyip kendinden geçecek cahil bir Gurup var.

• Konuda 60lar 70ler 100ler.
    Gençler bu hayatta çok üzülürsünüz yapmayın böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt

doktor olup mümkün o maaşları almak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.