< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 11 Nisan 2023; 19:6:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MAAŞLAR RAKAM OLARAK YÜKSEK AMA ALİM GÜCÜ DÜŞÜK (3. sayfa)
-
-
kesinlikle katılıyorum sonuna kadar haklısınız hocam.
-
Tipe bak ya ahaashhshsh şükret şükret diyip duruyor. ben Maraş depreminden çıktım yine de dediklerinin hiçbirine katılmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de tanıdık pratisyen var Gümüşhane'de acil hekimi 37k alıyor her şey dahil. 60k hiç duymadım
-
gelirim zaten benim baska ne işim var ki?
-
Size göre ideal yaşam maliyeti nedir mesela? 4 Kisilik bir aile Avrupa standartlarında yaşamak için gelir ne kadar olmalı?
Kur korumalıdan beri inanılmaz bir fakirleşme ver senelik maliyeti Sağlık bütçesinin neredeyse iki katı söylemek istemiyorum ama durum gerçekten çok kötü pazarda markette gerçek durumu görüyorsunuz kurun gerçeği çok daha yüksekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 11 Nisan 2023; 19:20:51 > -
Ben biraktigimda ülkeyi 40k iyi paraydi naptiniz lan 3 ayda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ayda trde nerden baksan bi 2 katına cıkmıstır
Bunları rayına sokacak ve güven verecek dede belli lütfen oyunuzu ona göre verin
-
Donene kadar fiyatlara bakmicam da whooper 100 lira 330luk teneke kola 15 lira filan mi oldu napmis olabilirsiniz ki kur cok sabit duruyo
Whoopera geçen 115 verdim ama fiks fiyat bu mu emin değilim, yol kenarı dinlenme tesisiydi
Sen nerdesin hoxam bu arada Erasmus falan mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 11 Nisan 2023; 19:29:2 >
Hocam bu dediğim dogu ilinde (baya kötü) ve yoğun bir yerde
Evet isviçredeyim
Vermemissindir vermessindir benim gözümde whopper hala 80 lira
Temmuzda kalp krizi gecirebilirim
Hocam lütfen başbakan olun kutu kola 20 lira
Bir seye sadece merak edip baktım (sinema) ve panoradaki ogrenci bileti 105 olmus (duz bilet gold class filan da diil) benim aldigim son bilet aralık sonunda 62 liraydi millet hala sinemaya gidebiliyor mu yahu
Hocam whopper 35 liraydı en son dedim ki bu çok pahalı artık yemeyeyim hatalı kararlarımdan biri daha
35 liraya whopper hic hatırlamıyorum valla, ben 11.sinifken mcchiken 10 liraydi o andan sonra hicbir fiyat bilgisi yok hafizamda hep değiştiği için
Ben big kinge 20 lira verdiğimi falan hatırlıyorum hocam ki o hamburgerimsi şey şu anki en kral mcd ya da bk hamburgerlerinden daha güzeldi
Sene 2017, burger king 2li tavuk menü 10 lira. Patatesi büyüt arkadaşınla ortak gir. Kisi bası 6 liraya atıstırmalık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X