Şimdi Ara

Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
122
Favori
66.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• DHgunner kullanıcısına yanıt
    Katılımınız için teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.
  • Çekiliş detaylarini bulamadim ama one cikarip buradan yaziyorum. Losev
  • ginflon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Çekiliş detayları ilk sayfa/ilk mesajda mevcut.
  • Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

Talepleriniz doğrultusunda en çok bağış yapılmasını istediğiniz/talep ettiğiniz vakıf ve derneklerin sıralaması şu şekildedir:

1. LÖSEV
    2. Depremzede Vatandaşlarımız
    3. AHBAP
    4. Yardıma Muhtaç Öğrenciler(bunu bireysel iletişime geçebileceğimiz kişilerle ilerleteceğiz)
    5. TEMA
    6. SMA Hastası Çocuklarımız(yine bireysel iletişimle yardım yapabileceğiz)
    7. Mehmetçik Vakfı
    8. TEGV
    9. HAYDER
    10. Kelebek Çocuklar Derneği

Çekiliş sonuçlanana kadar, her hafta bu şekilde listeleme sonuç ve sıralarını belirteceğiz.

Katılımlarınız ve alışveriş yaparak gösterdiğiniz destekler için, ayrıca teşekkür ederiz.

Mutluluk, bir dostla paylaşılmadıkça yarımdır. İyilik ve güzelliği daima paylaşmak dileğiyle.

Sevgilerle,

Mabolla Organik Ürünleri | Berkan ve Fatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 7 Ocak 2024; 12:51:8 >
  • Genel bilgilendirme mesajıdır!

Çekilişe katılımın sağlanabilmesi için, istenilen şartları yerine getirmeniz gerekmektedir.

Konuyu öne çıkartmanızın yanında, konuya cevap/mesaj olarak "X vakıf veya Y derneğine bağış yapılabilir" dedikten sonra, konuyu öne çıkarttım diye de lütfen belirtiniz.

Kimsenin hak kaybı yaşamasını istemeyiz. Eğer yazmamışsanız, eski mesajınızı düzenleyebilirsiniz ya da eski mesajınızı silip, yeni mesaj paylaşabilirsiniz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Merhabalar, ben de 2 hafta kadar önce bal siparişi verdim, verdiğim siparişi geldi geldiğinde içindeki polen dahil cam kırıkları ile doluydu.

Önce eşim cam kavanoz olduğu için açıp açmamakta tereddüt etti ve açtığımızda kaç kat pat pat naylona sarılı olmasına rağmen sürat kargoda çalışanlar sanıyorum futbol topu sandı ve o şekilde getirmişler. Tabi ki çöpe gitti malesef. Ben burada bu kargocuların bu davranışını emek hırsızlığı olarak nitelendiriyorum.

Satıcı arkadaş sağ olsun bu sefer plastik bir kapta tekrar gönderimini yaptı. Ürünü de ücretsiz olarak gönderdi, kargo ücretini de kendisi karşıladı. Kendisine de bu vesileyle teşekkür ediyorum. Sürat kargo görevlisi aradı ve dedi ki kargonuz var fakat bu kargo ıslak, bu yüzden tutanak da tutulmuş teslim edeceğim diye. Durumu anlattım ve açana kadar beklemesini istedim kapıda.

Ürün o kadar sağlam paketlenmiş ki 5 dakikada falan zor açıldı, neyse ki sadece kargo tırında yağmur suyuyla dıştan sadece ıslanmış :)

Aksiyonu bol bir alışverişti, ama satıcının dürüstlüğü, güvenilirliği, sattığı ürünün arkasında olmasıyla beni mutlu etti.

Kendilerine teşekkür ediyorum tekrar umarım bir sonraki alışverişte tekrar görüşmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbarisk -- 7 Ocak 2024; 13:34:33 >

• hbarisk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, süreci tüm şeffaflığıyla ve objektif olarak aktardığınız için teşekkür ederiz.

Her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Amacımız hem ürün hem de hizmet olarak süreklilik ve güveni sağlamaktır.

Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle.

Bal gibi tatlı günler dileriz🐝
  • 1 tl fiyat en sevmediğim fiyat türü.
  • Konuyu öne çıkardım. Mehmetçik vakfı.

• kartalado kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız için teşekkür ederiz. Ne demek istediğinizi anlayamadık. Özel mesaj yoluyla ulaşsak, detay verebilir misiniz?

Şimdiden katkınız için teşekkür ederiz.
  • Lösev. Öne çıkarttım...

• Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Bol şanslar diliyoruz.
  • Lv7Lecter L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkürler.

Bol şanslar dileriz.
  • Merhabalar,

berkan0zme'den 1 kavanoz bal siparişi verdim, kargon geldi.

Bal gayet güzel, ambalaj için çok özen gösterilmiş, kat kat havalı poşet ile sarılmış.

Kargo ücretiyle ilgili küçük bir sorun oldu, satıcı çok ilgili sağolsun hemen telafi etti.

Satıcı ürünün arkasında duruyor, tavsiye ederim.

• halimselim kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizleri daha da memnun etmektedir.

Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Konu yanlışlıkla forum yönetimi tarafından ilan olarak geri taşındığı için, ilk sayfa/ilk mesaj eski haline dönmüştür. Tarafımızdan kaynaklanan bir sorun değildir. En kısa zamanda gerekli güncelleme ve düzenlemeyi sağlayacağız.

Çekilişimiz ve etkinlik fiyatlarımız devam etmektedir.

Sevgilerle,
  • Mehmetçik vakfını öne çıkardım.
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt
    Katılımlarınız için teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.