Şimdi Ara

Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
122
Favori
66.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afyon'da MEB'e bağlı Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda çalışırıyorum. Zihinsel yetersizliği olan ve otizmli olan öğrencilerimiz var. Öğrencilerimize bağış yapılabilir teşekkürler, konuyu öne çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 11 Ocak 2024; 20:42:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jagenhagar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilginiz ve katkınız için teşekkür ederiz. Bir ayımızı özel öğrenciler için ayırmayı düşünüyorduk. Eğer yardımcı ve aracı olabilirseniz, çok memnun oluruz. Satış kanalı olarak sadece Forum Donanım Haber'i kullanıyoruz.
    Bu sebeple satışlarımız az, katkımız da fazla olamayacaktır. Önemli olan niyet, damlaya damlaya göl olur misali. Umarız ufak da olsa bir destek sağlayabiliriz.
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Tabiki önemli olan niyet, okulda psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak görev yapıyorum, özelden iletişime geçtiğinizde yardımcı olurum, teşekkür ederiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jagenhagar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyoruz. Özel mesaj yoluyla dönüş yaptım.
  • Şu an - ülke geneli - salgın bir hastalığın pençesinde olduğumuzu fark etmeyen yoktur sanırım.
    Eğer bağışıklık sisteminiz güçlüyse, salgına yakalanma riskiniz düşer veya bu süreci daha hafif atlatırsınız.

Çam Balı ve Arı Poleni, birçok faydasının yanında, bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye de yardımcı olur.

Size basit ama etkili bir formül vermek istiyoruz: Hakiki Muğla Çam Balı🍯 + Arı Poleni🐝 + Ilık Süt🥛

⬇️

Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!

Bu karışımı düzenli tüketmeniz halinde olacakları, yaşayarak göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 11 Ocak 2024; 23:34:3 >

• üçüncü siparişimizi de teslim alalı birkaç gün oluyor anca yorum yazmaya fırsat buldum. paketleme o kadar özenli ve güvenli olmuş ki açana kadar epey uğraştık.

sırayala yorum yapmak gerekirse

zeytinyağı: yalan yok, içimde az da olsa tereddütlerim vardı ancak gerçekten lezzetli ve taze yağmış, gelir gelmez denemek için birkaç yemek kaşığı içtim "yağ gibi aktı" deyimini yerine getirdi, benden tam not aldı.

tahin: son zamanlarda "susame cream" diye millete tahin satıldığı bir dönemdeyiz :) üretimi 1 ocak yani taze. tadını da beğendik. hem aldığımız çam balıyla denedik hem pekmezle, o da geçerli not aldı.

çam balı ve polene diyecek bir şey yok zaten, sayfalarca yorum mevcut, tereddüt etmeden sipariş verebilirsiniz.

eşe, dosta, akrabaya tavsiye etmeye devam ediyoruz. hem ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz hem ortak bir hayır(bağış) işliyoruz. rabbim gönlünüze göre versin.

tekrardan her şey için teşekkürler.

• Konuyu öne çıkarttım.

SMA Hastalarına bağış

• BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    Mesajınız ve katkınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
  • DHgunner kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle. Bal gibi tatlı günler dileriz😇
  • Konuyu öne çıkarttım.

SMA Hastalarına bağış

• oylesine64 kullanıcısına yanıt
    Katılımınız ve katkınız için teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.
  • DUYURU!

- Çekilişimiz, 15 Ocak 2024 - 23.59'da sona erecektir. Sonuçlar 16 Ocak 2024'te buradan açıklanacaktır. Teslimat bilgilerini iletmeniz halinde, ertesi gün "karşı ödemeli" olarak tarafınıza hediyelerinizin gönderimini gerçekleştireceğiz.

Sevgilerle,
  • 2. Siparişimi hafta içi aldım.paketleme çok sağlam ve büyük özveriyle yapılmıştı,bal ve polen için birşey yazmıyorum.memnun kalmasam yeni siparis vermezdim.berkan bey onerinizle tahin,i iyiki eklemişiz denemeyenlere mutlaka tavsiye ederim.ayrica hediyeniz ve kuru incir numunesi içinde çok teşekkürler.istanbul,da çeşitli yerlerden kuru incir diye aldığımız sert içi çoğu bozuk çıkan incerlere para veriyoruz.siz akrabalarinizin Aydın'ın o güzel incirini fiyatını onlarla anlaşarak mutlaka forum kullanıcılarına sunun.bence lezzeti ve tazeligiyle ilgi görecektir.sonraki siparlerimde görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevinty74 S kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederiz Erhan Bey. Kuru Aydın İnciri için bir reaksiyon almaya çalışacağım, umarım başarılı olurum. Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle. Bal gibi tatlı günler dileriz 😇
  • Tüm siparişlerinizin gönderimi sağlanmış ve takip bilgileri özel mesaj yoluyla paylaşılmıştır.

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder;

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • LÖSEV'e bağış yapabilirsiniz. Konuyu öne çıkarttım

• LÖSEV'e bağış yapılabilir. Konuyu öne çıkarttım, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.