Şimdi Ara

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
123
Favori
69.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. MNG kargo ile anlaşmalı/indirimli gönderim yapıyoruz. Kargo ücreti alıcıya aittir. Etkinliğe katılım sağlayarak, %5 indirim ve bal kaşığı hediyesi kazanabilirsiniz.
  • Güzel bir düşünce teşekkür ediyorum. bende katıldım.

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaspersky155 kullanıcısına yanıt
    Katılım ve desteğinizin yanında güzel sözleriniz için de teşekkür ederiz. İyi akşamlar dileriz.
  • kopsil kullanıcısına yanıt
    Katılım ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. İyi akşamlar diliyoruz.
  • bu çekilişe katılım niye bu kadar az oldu acaba?

adam 1tl bile olsa lösev bağışı yapın, herkese %5 indirimle hediye kaşık verecemdemiş.

ayrıca hediye balla ekstra da indirim yapacağım demiş. hala dutluk gibi ortalık.

neyse katılımın az olması çekilişin bana çıkma oranını artırıyor, benim açımdan iyi bir şeyMuğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 

• Çekilişi duymadık ki katılalımMuğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 

• DHgunner kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkür ederiz. Herkesin kendi şahsi düşüncesi tabii ki, hangi sebep veya sebeplerle katılım sağlanmadığını bilemeyiz. Bizim amacımız farkındalık yaratmaktı, umarız başarılı oluyoruzdur.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

TÜM detaylar ilk sayfa - ilk mesajda mevcut.

Buradan ulaşım sağlayabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157358705
  • 🌙✨

Berat Kandili, duaların kabul olduğu, günahların affedildiği müstesna bir gecedir. Mabolla Organik olarak, bu kutsal geceyi en içten dileklerimizle kutlarız. Ruhunuz aydınlık, kalbiniz huzurlu olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun!
  • Berkan Beyden 1 kg Çam balı ve arı poleni aldım. Gayet hızlı ve korunaklı olarak ürünler sıkıntısız geldi. Balı deneme fırsatı oldu ağır bir tadı yok ben çok beğendim Almak isteyenler güvenle alış verişini yapabilirler. Bir daha ki alış verişte görüşmek üzere.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.