Şimdi Ara

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.279
Cevap
123
Favori
69.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun.Herkes kalbinin ekmeğini yer,derler.İşiniz bereketli olsun arkadaşlar.

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt
    Güzel sözleriniz, katılım ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Bu düşünceli kampanyanız için teşekkür ederim. Nacizane bende katılım sağladım. İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şeye teşvik çok önemli. Kendi adıma teşekkür ederim. Katılımı desteklemek adına bağışımı yaptım. Hayırlı işler diliyorum.

Lösev bağışı yaptım ve çekilişe katılmak istiyorum.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz ve katılımınız için teşekkürler. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
  • umutcanrecber U kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz ve katılımınız için çok teşekkür ediyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
  • Farkındalık yaratarak böyle güzel bir bağış hareketi yaptığınız için tebrikler

Lösev bağışı yaptım ve çekilişe katılmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pistevo35 -- 21 Şubat 2024; 14:20:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pistevo35 kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz ve katılımınızla birlikte güzel sözleriniz için de teşekkür ederiz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Ustam ben balda almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Pistevo35 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki, seve seve yardımcı olmak isteriz. Özel mesaj yoluyla dönüş sağlıyorum.
  • öncelikle ince ve nazik düşünceniz için hem forumdaşlar adına hemde kendime adına teşekkür ederim. allah gönlünüze göre versin, hayırlı ve bol kazançlarınız olsun.

dört defa alışverişim oldu, eşe dosta da aldık. herkes hem baldan hem polende memnun(daha önce zeytinyağı ve tahin satışı da vardı, onlardan da memnunduk). ürün ve hizmet memnuniyetinizin yanında böyle bir şeye vesile olduğunuz ve teşvik ettiğiniz için tekrardan teşekkürler.

sipariş vermek isteyen arkadaşlar varsa düşünmesin, versinMuğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 

löseve bağış yaptım, çekilişe katılamk istiyorum

• Daldız baldan tatlıdır hocam, sag olun hizmetiniz icin Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

• DHgunner kullanıcısına yanıt
    Güzel sözleriniz, iyi dilekleriniz, destek ve katılımınız için çok teşekkür ediyoruz.

Bizlerin öncelikli hedefi, müşterilerimizin menuniyetidir.

İyi akşamlar dileriz.
  • akinji kullanıcısına yanıt
    Katkı ve desteğinizin yanında tüm dünyaya atasözünün doğrusunu haykırdığınız için biz teşekkür ederiz

İyi akşamlar dileriz.
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

Kargo dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.