Şimdi Ara

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
124
Favori
68.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mrb, çiçek balı satışınız da var mı?

• TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için sadece çam balı satışımız vardır. Şans vermenizi tavsiye ve rica ediyoruz😇
  • Muğla Çam Balı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz, linkteki sayfaya göz atabilirler: https://www.maybir.org.tr/mugla-cam-bali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 14 Şubat 2024; 1:13:21 >
  • Herkese iyi geceler.Berkan kardeşimden denemek işin 2kg bal aldım.Öncelikle şunu söyleyeyim,sipariş aşamasından teslimata kadar her türlü sorunuzu yanıtlıyor ve ulaşıp ulaşmadığını takip ediyor.Ayrıca paketleme müthiş.Sağolsun deli bağlar gibi😁bağlayıp sarıp sarmalayıp göndermiş ki benim diyen kargocu zarar veremez:) Gelelim balın kendisine.Tek kelimeyle “biz bal yemiyormuşuz”Kavanozu açar açmaz sizi bir çam kokusu sarıyor ve o anda işte bu diyorsunuz.Marketlerde satılanalar falan hikaye arkadaşlar.Çocukluğumda aşina olduğum doğal bal tadına en yakın tad bu diyebilirim.Aroması yoğun ve tadı genzi yakıyor ama kötü anlamda değil.Ayrıca ağzınızdan tadı hemen kaybolmuyor.Şöyle düşünün market balından 2 tatlı kaşığı yediğinizde bu baldan bir çay kaşığı yediğiniz yoğunluğu belki alırsınız.Ben bayıldım.Kardeşime de yılların DH üyesi olarak kefilim ve tavsiye ederim.Umarım işleri iyi ve açık olur.

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Berkan Bey'den güzel bir alışverişimiz oldu. Ürünün kaliteli olması dışında gerçekten ilgili olması beni çok memnun etti. Sipariş aşamasından itibaren ürünün teslimine kadar takip ediyor olması, geri dönüşler talep etmesi sattığı ürüne ne kadar güvendiğini gösteriyor. Hediye daldız için de ayrıca teşekkür ederim. Alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığıyla yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasız olacak ama Merak ettim.
    Düzenli gittiğim Bar ve kafesi olan Mabolla ile alakanız var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt
    Detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Umarız sağlıklı ve mutlu günlerde, keyif ve afiyetle tüketirsiniz. Sevgilerle.
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz için çok teşekkürler. Keyif ve afiyetle, sağlıklı ve mutlu günlerde tüketin inşallah. Sevgilerle.
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Herhangi bir alakamız bulunmamaktadır.
    İyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.