Şimdi Ara

Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
121
Favori
66.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimizin talebi doğrultusunda, sevgililer gününe özel bal kavanozu hediyesi için gerekli sipariş tutarı 1000TL olarak güncellenmiştir.

İlginiz için teşekkür eder;

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

Analizler özellikle bal gibi ürünlerde gereklidir ve bu fiyata sattığınız sürece size bir maliyeti yok gibidir.

vergi kısmında bahsettiğiniz şey gelir vergisi, kdv değil. Ki o da yanlış zaten.

En fenası ise demişsiniz ki analize bir kavanoz bal gönderdi, sonrakilerin aynı olduğunu kim garanti edebilir. Siz edeceksiniz tabii ki, zorunluluğunuz bu. Parti numarası koyup kaç parti üretim yapıyorsanız tüm partilerden numune göndereceksiniz. Eğer bunu garanti edemiyorsanız zaten sattığınız balın kalitesiz olduğunu baştan kabul etmişsiniz demektir. Bir restoranın, ya ye geç, sana eşek eti satsam nereden bileceksin demek gibi bu dediğiniz.

analiz ve balın doğasına aykırı dediğiniz her bilgi yanlış. KaVanoz başına 300 tl’ye elde ettiğiniz fahiş karla bir ziraat mühendisi istihdam edin yol göstersin size.

• 1 kavanoz aldım paketi açmam 15 dk sürdü çok iyi paketlenmişti. Tadı iyiydi baldan pek anlamam ama kalitelidir diye düşünüyorum tadı vs çok iyiydi. Kargoya verilişi takibi vs çok yardımcı oldu kendisi teşekkürler. İnş. bir dahaki siparişte görüşmek üzere

• Coca-Cola kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevabınız için teşekkür ederiz.

Fiyatımızın gayet makul olduğuna inanıyoruz. Çünkü şu an için Muğla'da toptan satış fiyatı, +-240TL olarak değişmektedir. 1KG balın perakende maliyeti(kavanoz, streç, poşet çeşitleri, daldız, polen, patpat naylon ve koli bandı) 30TL'dir. Kilogram fiyatımız, 300TL'dir ve %5'ini müşterilerimizden (15TL) LÖSEV'e bağışlamasını rica ediyoruz. Kalan Tutar: 285TL,240TL toptan fiyatı + 30TL perakende maliyeti= 270TL, yani toptan ile perakende arasındaki fark 15TL.

Üretim işiyle dayım ilgilenmekte(öncesinde ortak olarak çalışıyorduk), eskisi gibi ilgilenemediğimiz için arılarımızı devrettik. Sezonluk olarak arı hakkımızı almaktayız. Bunların gelir vergisi zaten - diğer mesajımızda belirttiğimiz gibi - tarafımızca ödenmektedir. Ayrıca hakkımıza düşen kısmı kadarı, dayım tarafından bize satılmış olarak gösterilmiş olup, KDV'si yine tarafımızca ödenmiştir(şu anki bulunduğumuz konum ve durum itibariyle bu şekilde uygulamamız gerekiyordu).

Analiz konusuna gelecek olursak da, bizim hakkımıza düşen kısımdan gelecek olan gelirle analiz ücreti, neredeyse kafa kafaya gelmektedir. Çünkü; eş, dost, akraba yani çevremize satış yapabilecek kapasitedeyiz. Bu sene memlekete geç gitmem sebebiyle, bu satış oranı düştü. Bende "bari yol paramız çıksın" niyetiyle forum üzerinden bir şey yapabilir miyim diyerekten ilan açtım. Bu sebepler dolayısıyla şu an burada bulunmaktayız.

Son olarak da balın doğasına aykırı dememdeki sebep, misal üç kovanda, biner adet olmak üzere arılar var. Bu arıların her birinin % kaç oranda - salgı harici - hangi bitki, meyve veya çiçekten ne aldığının analize etmek ve belirtmek istersek, kovan başına hatta kavanoz başına analiz yaptırılması ve belirtilmesi gerekmektedir. Yani işin özü; analiz yaptıracak bütçe ve kapasiteye sahip değiliz. Ayrıca tavsiyemiz, ne kadar "analizli bal" dense de, sonuçlara pekte güvenmemeniz, tanıdığınız bildiğiniz yerlerden alışveriş yapmanızdır. Son ve yakın örnek olarak da geçtiğimiz birkaç ay içerisinde A101'de satılan, 850 gr. kavanozu 60TL fiyatlı "sözde" Türk Gıda Kodeksine uygun balı(!) sunabiliriz.

Sevgilerle,

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Keyif ve afiyetle, sağlıklı ve mutlu günlerde tüketmenizi diliyoruz.

Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle. Bal gibi tatlı günler dileriz🍯

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 9 Şubat 2024; 17:4:34 >
  • Kargo ücreti ne kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Özel mesaj yoluyla dönüş sağlıyorum.
  • Coca-Cola kullanıcısına yanıt

Zamanında migros çam balı vardı şimdi maliyetler yüzünden satıştan kalktı.Konuştuğum migros yetkilisi maliyetler kurtarmıyor abi çam balı için ama çicek balı devam ediyor demişti ben de teşekkürler deyip çikmıştım.Sonrasında muğla,marmaris,datça vs her fiyattan online ve mağazlardan çam balı aldim ama hepsini karamelize ve yanık tadindan yiyemedim.Hepsinde de sertifika vardı.Ödüllü vs olanlarda vardı.Başka da almadım oralardan.Aradıgım tadı yillar sonra bu baldan alabildim açıkçası,şekeri daha az aroması daha fazla.İnternetten tanimadığim birine kefil olamam ama doğruyu söylediğini işine ve müşterisine değer veren biri olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
  • Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

Sizler için güzel bir haberimiz var!

MNG ile anlaşmalı kargo gönderimlerimizi, geçtiğimiz hafta itibariyle başka bir sözleşme numarası üzerinden yapmaya başladık.

Böylelikle -aksi bir durum yaşanmadıkça- diğer siparişlerinizde ödemiş olduğunuz kargo ücretinden yaklaşık 20TL daha az ödeyeceksiniz.

Sürekli sizlere daha iyi bir hizmet vermek adına çalışıyoruz.

Bizleri tercih ettiğiniz ve desteğiniz için bir teşekkürü borç biliriz.

Sevgilerle,

Mabolla Organik Ürünleri - Berkan ve Fatma
  • Güncel Fiyat Listemiz🪙
    ⬇️

• NET 1 kilogram - 1 kavanoz Hakiki Muğla Çam Balımızın fiyatı: 300TL 'dir. Ayrıca ufak bir hediye olarak, denemeniz için küçük bir paket(5-10 gr.) arı poleni gönderimi de sağlamaktayız.

• NET 250 gram - 1 paket arı poleni fiyatımız: 200TL 'dir.

Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor🎁

Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!

• Şubat ayında verilecek olan siparişlerinizin toplam tutarının %5'ini LÖSEV 'e bağışlıyoruz.

Her siparişiniz, LÖSEV'e umut dolu bir katkı sağlayacaktır.

WhatsApp'ten sipariş vermek için tıklayınız: https://serilink.net/sJNd

Referans ve Geri Bildirimler💯
    ⬇️

Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!
    Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!

• şu kadar alana ücretsiz kargo gibi bir seçenek var mıydı ?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sorunuz için teşekkür ederiz. Şu an için ücretsiz kargo gibi bir kampanyamız bulunmamaktadır. Ancak 1000TL ve üzeri alışverişlerde 14 Şubat Sevgililer Gününe Özel Bal Kavanozu hediye ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.