Şimdi Ara

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: peter parker Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
124
Favori
68.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arı polenimiz, her türlü faydalı bitki, meyve ve çiçeği içermektedir. Bu sebeple arı poleni; yüksek miktarda çinko, manganez, potasyum, magnezyum ve selenyum içermektedir. Aynı zamanda yapısında insan vücudu için gerekli olan proteinin yapı taşı olan aminoasitler, organik asitler, antioksidan özelliğe sahip fenolik maddeler de bulunmaktadır.

- NET 250 gram - 1 paket arı poleni fiyatımız: 200TL 'dir.

- Üretim Tarihi: Ekim 2023 - Tüketim Tarihi: Doğru koşullarda saklanırsa, uzun yıllarca tüketilebilir. Bu süreçte tadında değişiklik yaşanmışsa, tüketilmemesini tavsiye ediyoruz.

- Arı Polenimizi, kargoda hasar görmemesi adına plastik kapta gönderiyoruz. Siparişinizdeki ürünleri, kargoya vermeden hemen önceki akşam aktarıyoruz. Arı Polenini cam bir kavanozda veya nem oluşumunu önleyecek şekilde hava almayacak bir ambalaj içerisinde, kullanım sağlayacağınız kadarını buzdolabında, kalanını buzlukta muhafaza etmenizi tavsiye ediyoruz.

Gönderim sağlanacak ürün, aşağıda bulunan fotoğraftaki gibidir.
    ⬇️

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

Arı Poleninin Az Bilinen 13 Şifalı Özelliği:

- Menopoz Dönemini Rahatlatır.
    - Bağışıklık Sistemini Güçlendirir.
    - Yaraların İyileşmesine Yardım Eder.
    - Kalp Sağlığını Korur.
    - İltihapları İyileştirir.
    - Kansere Karşı Vücudu Korur.
    - Karaciğer Fonksiyonlarını Destekler.
    - Vücuda Enerji Verir.
    - Kas ve Kemik Gelişimini Destekler.
    - Kan Değerlerini Korumaya Yardımcıdır.
    - Zihinsel Gelişime Destek Olur.
    - Bağırsak Faaliyetlerini Düzenler.
    - Saçların Uzamasında Etkilidir.

• Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

Yarın çıkacak siparişlerinizin dolum/aktarma işlemlerini gerçekleştirdik ve şu an paketleme aşamasındayız.

Yarın gün içerisinde MNG Kargo ile anlaşmalı-indirimli gönderim sağlayacağız. İlginiz için hepinize teşekkür ederiz.

Toplam sipariş tutarlarının %5'i LÖSEV'e bağışlanmıştır, bilginize sunarız.

Sipariş geçmek isteyen müşterilerimiz dilerse bu mesajı cevaplayabilir, dilerse özel mesaj yoluyla tarafımıza ulaşabilir.

Alternatif olarak WhatsApp'ten sipariş vermek için tıklayınız: https://serilink.net/sJNd

• Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

Siparişlerinizin tamamının gönderimi sağlanmış olup, takip bilgileri özel mesaj yoluyla paylaşılmış ve toplam sipariş tutarlarının %5'i, LÖSEV'e bağışlanmıştır.

Bizleri tercih ettiğiniz ve destekleriniz için teşekkür eder; iyi akşamlar dileriz.
  • Güncel Fiyat Listemiz🪙
    ⬇️

• NET 1 kilogram - 1 kavanoz Hakiki Muğla Çam Balımızın fiyatı: 300TL 'dir. Ayrıca ufak bir hediye olarak, denemeniz için küçük bir paket(5-10 gr.) arı poleni gönderimi de sağlamaktayız.

• NET 250 gram - 1 paket arı poleni fiyatımız: 200TL 'dir.

🎁

500TL ve üzeri alışverişlerinizde bal kaşığı,

1000TL ve üzeri alışverişlerde bal kavanozu hediye edilecektir.

Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor😇

• Şubat ayında verilecek olan siparişlerinizin toplam tutarının %5'ini LÖSEV 'e bağışlıyoruz.

Her siparişiniz, LÖSEV'e umut dolu bir katkı sağlayacaktır.

WhatsApp'ten sipariş vermek için tıklayınız: https://serilink.net/sJNd

Referans ve Geri Bildirimler💯
    ⬇️

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

• Siparişim bugün geldi. Hemen denedim. Gayet memnun kaldık ailecek. Katkısız olduğunu düşünüyorum. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Ayrıca satıcı arkadaş çok ilgili, onu özellikle belirtmek isterim.

Devam ederiz diye düşünüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmattafixx kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle. Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Siparişim geldi denedim.

Çam kokusunu alabiliyorsunuz, tadı yerken baymıyor.

Gayet lezzeti yerinde.

sipariş süresincede baştan sona kadar takibi kendisi yapıyor.

Özet olarak denemenizi tavsiye ederim.

• Nickimi_kedi7 N kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve desteğiniz için teşekkürler. Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

Öncelikle böyle bir şeye vesile olduğun için sana ve kıymetli eşine teşekkür ediyorum kardeşim.

İlk bağışı ve katılımı ben yapmak istedim. Her şey dilediğinizce ve gönlünüzce olsun.

Lösev bağışı yaptım ve çekilişe katılmak istiyorum.

• rasiTR kullanıcısına yanıt
    Katılım ve desteğinizin yanında güzel sözleriniz için de çok teşekkür ederiz Raşit Bey.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.