Şimdi Ara

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
116
Favori
65.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende uzun zamandır denemek istiyordum evde bir tek ben bal tuketebiliyorum muhtemelen uzun süre yetecektir.

Cam bali severim tadini begenecegimi umuyorum.

shopier üzerinden sipariş verdim

Sipariş No: 124133693

Teşekkürler hayırlı işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Ufak bir sorun oldu kargoda ama gerekli ilgi alaka gösterildi buradan tekrar teşekkür ederim.

Çekilişe katılmak istiyorum. Kırk üç/Elli bir

• Mundarboy M kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz🐝
  • xj220 X kullanıcısına yanıt
    Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz. Bol şanslar🍀

⚠️ Son katılımcıdır! ⚠️
  • Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

Değerli Forum Üyelerimiz ve Kıymetli Müşterilerimiz,

1-15 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlediğimiz çekiliş etkinliğimiz sona erdi! Yoğun ilginiz ve desteğiniz için her birinize gönülden teşekkür ederiz. Her alışverişinizle kazandığınız çekiliş haklarıyla etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırdınız.

Ayrıca, sizin katkılarınızla daha anlamlı bir adım attık: Sipariş tutarlarınızın %5'ini Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayarak eğitime destek verdik. Her ay farklı vakıf ve derneklerle gerçekleştirdiğimiz bu bağışlarla geleceğe birlikte ışık tutuyoruz.

Şimdi heyecanla beklediğiniz çekiliş sonuçlarına geçelim! 🎉

1. Kazanan: Kenan Ç. - +90 535 *** 98 89 (XIAOMI REDMI BUDS 4 WHITE)
    2. Kazanan: Mustafa B. - +90 544 *** 80 88 (XIAOMI WI-FI RANGE EXTENDER N300 WHITE)

Kazananlarla en kısa sürede iletişime geçeceğiz ve hediyelerini ulaştıracağız.

Bir sonraki etkinliğimizde buluşmak dileğiyle! Bal gibi tatlı günler sizinle olsun!

Muğlak Natural Ailesi

• berkan0zmen kullanıcısına yanıt

Hayatımda ilk kez bir çekiliş kazanıyorum, Berkan bey çok ilgili ve alakalıydı tüm sipariş sürecinde kendisine buradan teşekkür ediyorum.

• kenanclk kullanıcısına yanıt
    Katılım sağladığınız ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • İki kez alışveriş yapma fırsatım oldu ilgili alakalı ürünleri de çok güzel beğendik tavsiyemdir. Çekiliş yapılmış öylesine katıldım xiaomi Wi-Fi yükseltici bana çıktı (: teşekkür ediyorum.

• Drago kullanıcısına yanıt
    Katılım sağladığınız ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Yeni mahsul baldan aldım oldukça güzel çam balı olduğu için biraz acı ama doğal bal olduğu belli
    Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

• 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

Muğlak Natural’den Taptaze Çam Balı Stoklarımızda!

Muğla'nın eşsiz doğasında, Eylül 2024'ün taptaze hasadıyla sizler için özenle sağdığımız Muğla Çam Balı stoklarımızda yerini aldı! Doğanın büyüsü ve arıların emeğiyle şekillenen bu doğal mucizeyi sofralarınıza ulaştırıyoruz.

Bu benzersiz bal, hem şifası hem de zengin aromasıyla sadece lezzetli bir ürün değil, aynı zamanda sağlığınıza değer katan bir hazine.

Şimdi sipariş verin ve Muğla'nın o tertemiz doğasından gelen lezzetle tanışın!

Muğlak Natural ile doğallığı hissedin.

Siparişlerinizi; dilerseniz 0542 382 36 70 - WhatsApp üzerinden, kredi ve banka kartı siparişleriniz için: shopier.com/muglaknatural adresinden oluşturabilirsiniz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 26 Eylül 2024; 20:54:20 >

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.