Şimdi Ara

Muğlak Natural🍯 • Çekiliş İçin Son Gün, Son Şans!🎁 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
125
Favori
72.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceki mesajımı alıntılayarak yazayım istedim. İlk aldığımda çok sevmemiştim çambalını ama evdekilerin öksürüğüne baya iyi geldiği için tekrar sipariş vermek istedim. Bu sefer 1kg çiçek 1kg çam alayım dedim ama kargo vermeyeyim diye çiçek balını 2kg sipariş verdim Muğlak Natural🍯 •  Çekiliş İçin Son Gün, Son Şans!🎁 . Çiçek balını baya beğendim, kıvamı da sevdiğim gibi koyuca. Çam balı ise ilk alışımdaki gibi sıvı ve garip bir kokuya sahip değildi, kıvamı da yine çiçek gibi koyuca. Extra bir çam keskinliği yok tatta. Bal için suda sallayıp beşgen elde etme testi yaptık geçti Muğlak Natural🍯 •  Çekiliş İçin Son Gün, Son Şans!🎁 , zaten ilk aldığım çam balı da zamanla şekerlenmişti doğal ballar gibi. Genel olarak memnun olduğum bir alış-veriş oldu. Zaten forumdaki bir çok kişinin memmun olduğu bir bal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Muğlak Natural🍯 •  Çekiliş İçin Son Gün, Son Şans!🎁

Muğlak Natural’dan Kalpten Gelen Bir Destek: Sokak Hayvanlarına Umut Ol! 🐾💚

Bu Ekim, yalnızca doğadan değil, kalplerimizden de sevgi taşırıyoruz! 🌿 4 Ekim Hayvan Hakları Günü’nü kutlamak adına, tüm ay boyunca yapacağınız alışverişlerin %5’i sokak hayvanlarının sıcak bir yuvaya, doyurucu bir öğüne kavuşması için bağışlanacak.

Bir alışveriş sadece size değil, sokaktaki dostlarımıza da dokunacak! Her aldığınız üründe, bir mama kabı dolacak, bir patiye umut olacak. Onların sesi olalım, dünyalarını değiştirelim!

🐕 Nasıl Katılabilirsiniz?
    Muğlak Natural’in doğallık dolu ürünlerini tercih edin, sokak hayvanlarına sizin adınıza biz destek olalım. Sadece bir tıkla hem sofranıza lezzet hem de minik dostlarımıza hayat getirin.

Birlikte daha iyisini yapabiliriz!
    Ekim ayı boyunca her alışverişiniz, kalpten gelen bir iyilik olacak. Sevgiyle büyüttüğümüz bu aile, şimdi sokaklarda umut yeşertiyor!

Sevgilerle,

Muğlak Natural Ailesi

WhatsApp'ten sipariş vermek için: [ +90 542 382 36 70 ] üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Shopier🛒 Mağazamızdan Sipariş Oluşturmak İçin Tıklayınız: https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=muglaknatural

• Yeni sezon çam ve çiçek ballarından sipariş vermiştim, bugün teslim edildi. Her zamanki gibi; lezzet, aroma, kıvam, paketleme çok iyiydi. Uzunca süredir Berkan kardeşimden hem kendime hem de aileme sipariş veriyorum, daha bir tane memnun olmayan, olumsuz bir geri dönüş yapan olmadı. Ayrıca bizim adımıza bağış yapmaları da takdire şayan bir hareket, alın aldırın diyeyim. Rabbim gönüllerine göre versin, hayırlı ve bol bereketli işleri olsun inşallah.

• rasiTR kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

• Kızılcahamam çam balında ki gibi aroması ağır mı?

• Cast Away kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Tüketirken rahatsızlık verecek bir aromaya sahip değildir. Bu sezonun çam balında, çok ağır veya acı geldi ya da tüketemedik gibi bir durum yaşamadık.

Memnun kalmazsanız, yediğiniz kadarı helali hoş olur, sorgusuz sualsiz bir şekilde iade edebilir ve tam para iadesi alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.