Şimdi Ara

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
116
Favori
65.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

Lütfen Okuyun! Muğlak Natural Ailesi olarak sadece doğanın en saf lezzetlerini sunmakla kalmıyoruz, aynı zamanda birlikte daha güzel bir dünya için adım atıyoruz!

Her alışverişinizle sokak hayvanlarına mama göndererek onların hayatına dokunuyoruz.

Onların sevgiyi ve ilgiyi hak ettiğini biliyoruz. Bu yüzden, siz değerli müşterilerimizle el ele vererek, sokakta yaşayan dostlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyoruz. Her satın aldığınız ürün, bir cana umut oluyor.

Sizde hem sağlıklı ve doğal ürünlerle kendinizi şımartın, hem de sokaktaki dostlarımıza destek olun!

Birlikte daha güzel yarınlar mümkün.

Sevgilerle,

• Elimizdeki bal bitmeden arkadaştan tekrar sipariş verdim. Esnaflığı, kibarlığı bir yana sattığı balda çok güzek gerçekten (: Birçok farklı bal aldık ancak hepsinde keskin bir şeker tadı geliyor ağzımıza ve yiyemedik. Çok hafif ve aromalı bir bal veriyor arkadaş , 5er 5er alıyorum genelde ben.

Umarım bu kalite devam eder ve birdaha bal arama macerasına çıkmayız bir daha.

Herşey için teşekkür eder , hayırlı işler dilerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • {PeGaSuS} kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Benimde bitti, akşam yada yarın rahatsız ederim sizi tekrar sipariş için.

• Nickimi_kedi7 N kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, ne rahatsızlığı. Dilediğiniz zaman seve seve yardımcı olmak isteriz.
  • Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

Düzenlenen hain terör saldırısı, hepimizi derinden sarsmıştır. Bu acımasız saldırı, sadece hedef alınan insanları değil, milletimizin birliğini ve geleceğe olan inancını da hedeflemiştir. Ancak, bizler biliyoruz ki, bu toprakların insanları her türlü zorluğa karşı dimdik durmasını bilmiştir ve yine başaracaktır.

Saldırıda hayatını kaybeden değerli vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Ülkemizin huzuruna kasteden her türlü tehdide karşı aziz milletimizce bir kez daha karşı olduğumuzu güçlü bir şekilde ifade etmek istiyoruz.

Biz biriz, biz güçlüyüz.

Milletimizin başı sağ olsun.

Saygılarımızla,

Muğlak Natural Ailesi

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.