Şimdi Ara

Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.247
Cevap
121
Favori
66.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shopier üzerinden her üründen birer tane aldım, ballar gayet güzel, ağır olmayan aromalı tatları var.Esimde polen ve bal karışımının kendisine iyi geldiğini düşünüyor hasta iken :).Kibar nazik satıcılar.Elinize sağlık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hbaltiparmak H kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Keyif ve afiyetle, sağlıklı ve mutlu günlerde tüketmenizi temenni ediyoruz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır!
    Öncelikle Berkan beye ilgi alakası için teşekkür ediyorum. Pazartesi günü 1 kg çam balı ve 1 kavanoz baybee sipariş ettim. Ürünler çarşamba günü elime gayet özenli paketlenmişlerdi. Özellikle çam balı çok hoşumuza gitti. Herkese tavsiye ederim. Stoklara girdiğinde çiçek balını da mutlaka deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onaga -- 14 Kasım 2024; 11:17:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• onaga kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

• Merhaba. çiçek balı yok mu ? ve Çam balını normal günlük kahvaltıda kullanabiliyor muyuz?

• onea54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geç cevap verdiğimiz için özür dileriz.

Çiçek balımız tükendi maalesef. Tabii ki, tüketim sağlayabilirsiniz.
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

Önemli değil. Birazdan sipariş için whatsapp dan yazarım

• İlk siparişimi shopier üzerinden verdim. Geri dönüşler çok iyi. Daha önceden birçok arkadaş tarafından da tavsiye edilmişti.

teşekkürler şimdiden.

Sipariş no : 523478792

• xyz35 kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Gün içerisinde gönderim sağlayıp, takip bilgilerini paylaşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 16 Kasım 2024; 10:29:53 >
  • Petek halinde bal satışınız yok mu acaba neden herkes süzme bal satıyor bana nedense güven vermiyor bilmediğim şey ne acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvery kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eşim(Berkan) Bolu/Gerede'de görev yapıyor. Memlekete ancak yıllık izinlerde gidiş geliş yapıyoruz, bu sebeple de aracımız dolu oluyor.

Süzme balı tenekede getirebildiğimiz için(hacim olarak daha az yer kapladığından), onu tercih ediyoruz. Şahsi sebebimiz bu şekildedir. Ürünlerimizde problem yaşamayacağınızın ve memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz.

• Ben de sipariş verdim. Kargo hızlı geldi, paketleme güzeldi. Balın Tadı ve kıvamı çok güzel bitince tekrar alırım. ama karışımın tadı pek benlik değil Muğla Süzme ve Petek Balı🍯 • Stoklarla Sınırlıdır! tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.