Bildirim
Mac
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
genshin impact oynatır lolde oynatır ama zevk verdirmez hafif yavaş gibi grliyor ekran neden bilmiyorum, tabikide gsming bekleme, gta5 sanmıyorum oynatacağını oyun oynayacaksan tek kişili oyunları oynatabilir rahatlıkla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki sizce onun yerine 27 bine hangi laptoplari alabilirim(oyuncu laptopi dışında)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyun laptopu almayacaksan o zaman macbookla devam et derim multitasking şarj ekran kalitesi olarak baya iyi oyun olarakta küçük orta çağlı oyunları iyi oynatıyor ama valorant gta 5 gibi düşüncelerin varsa kısman gerekir
Onun yerine sizce huawei matebook d15 i7 veya huawei 14 tercih edilebilir mi(valorant gibi oyunları oynamak için)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valorant illaki oynarım oyunsuz yapamam diyosan alabilirsin ama ben macbook air m2 ve huawei matebook x proyu aynı anda kullanıyorum macbookta valorantı oynayamazsın hatta windows kurmadan indiremezsin bile ama huaweinin bir süre sonra zorlanacağı işlemleri daha rahat yapabilirsin daha uzun ömürlü olur. huawei çok önermem ama valorant oynicam diyosun o yüzden al gitsin aynı şeyi bende dedim oyun oynamam diyip macbook aldım dayanılmıyo bir yıl geçmeden gaming pc bakarsın emin ol ona göre seç bence
Tavsiyenizi kesinlikle dikkate alacam çok teşekkür ederim.🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X