Şimdi Ara

KONU SİLİNMİŞTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 25 Kasım 2024; 10:30:41 >

• Windows 8 kurmanızı tavsiye ederim. İlla w7 kullanıcaksanız apple sitesinden driverleri indirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Windows 8 kurmanızı tavsiye ederim. İlla w7 kullanıcaksanız apple sitesinden driverleri indirin

Windows 7 yi oyunlar için kurdum kardeşim. Win8 istediğim FPS değerlerini veremedi malesef.
    arayüzüne de alışamadım. çok gösterişli ama WIN7 alışkanlığımın üstüne çıkamadı.

sitesinde driver bulamadım. sabahtan beri arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Windows 8 kurmanızı tavsiye ederim. İlla w7 kullanıcaksanız apple sitesinden driverleri indirin

Windows 7 yi oyunlar için kurdum kardeşim. Win8 istediğim FPS değerlerini veremedi malesef.
    arayüzüne de alışamadım. çok gösterişli ama WIN7 alışkanlığımın üstüne çıkamadı.

sitesinde driver bulamadım. sabahtan beri arıyorum

http://support.apple.com/tr_TR/downloads/#macoscomponents

Hocam burdan mac'inize uygun olanı indirin ve gerekli klasöre atın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eşleştirme kodu 0000 olarak deneyebilir misin?
    kaynak:http://www.trackpadmagic.com/magic-trackpad/help/driver-installation
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seleric

eşleştirme kodu 0000 olarak deneyebilir misin?
    kaynak:http://www.trackpadmagic.com/magic-trackpad/help/driver-installation

kardeşim sağolasın. onu da denedim ama olmadı
  • iMac 27" aldım. Aldıktan 1hafta sonra cihazı çözdüm.
    OSX MAVERICKS kullanıyordum. HDD yi ikiye bölüp BOOTCAMP ile WINDOWS7 de kurdum.
    Hatta sadece 2 kere format atıp bu olayı da çözmem hiç zor olmadı. Gözümde çok büyütmüşüm dedim.

Dün APPLE TRACKPAD aldım bir tane.
    Makinamı açtım, WINDOWS 7 işletim sisteminde başlattım.
    TRACKPAD i taktım, bluetooth algıladı ama tanıtamadım.
    Hangi sürücüyü yüklersem yükleyim olmadı.

YENİ BİR BLUETOOTH AYGIT BAĞLANMAK İSTİYOR diyor
    onay veriyorum EŞLEŞTİRME KODU istiyor.

APPLE KLAVYE tanıtırken bu kodu kendi vermişti.
    8 haneli bir koddu, girdim klavyeden ENTER dedim klavyeyi sorunsuz gördü.

Ama MAGIC MOUSE ve TRACKPAD de böyle bir kod yok.
    ayrıca kullanım kitapçıklarında, cihazların altında üstünde de böyle bir kod yok

Ne yapmam gerekiyor?

İlk format attığımda MOUSE u çok kolay tanıtmıştım.
    hatta bu kadar uğraştığımı bile hatırlamıyorum.
    ama nasıl tanıttığımı da hatırlamıyorum.

Ne yapmalıyım arkadaşlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam windows'u kurduktan sonra flash ya da dvd(bootcamp'i nereye attıysanız artık) onun içindeki bootcamp klasörüne girip kurulum yaptınız mı, gerekli tüm driverlar orada aslına ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Smile

hocam windows'u kurduktan sonra flash ya da dvd(bootcamp'i nereye attıysanız artık) onun içindeki bootcamp klasörüne girip kurulum yaptınız mı, gerekli tüm driverlar orada aslına ama....

yaptım kardeşim. olmadı.

dün MAGIC MOUSE u tanıttım.
    buradan benim gibi çözemeyen arkadaşlara en azından MAGIC MOUSE u anlatayım.

Windows 7 yi kuruyorsunuz (ben Flash Bellekten kurulum yaptım. oradan yola çıkarak anlatıyorum9
    Daha sonra BOOTCAMP programını kuruyorum (windows 7 boot diskini flash belleke yaratırken zaten bootcamp te bunun içine yerleştiriliyor MAC tarafından)
    Flash belleğimde yer alan BOOTCAMP programını kurarken zaten fark edeceksiniz ki ekran kartından ses kartına bluetooth cihazına kadar hepsinin driverları yüklenmiş oluyor.

BOOTCAMP kurulumu bitince cihaz kendini resetliyor.
    Yeniden başlayıp Windows7 ile cihazımı açınca ilk önce masaüstünde beklerken APPLE KABLOSUZ KLAVYEmi açıyorum.
    otomatik olarak zaten bluetooth onu algılıyor. YENİ BİR AYGIT BAĞLANTISI KURULUYOR falan derken bana 8 NUMARADAN oluşan bir KOD veriyor.
    APPLE KLAVYE o an işlemiyor gibi gözüksede aslında işliyor. size kalan sadece ekranda görülen 8 numarayı APPLE KLAVYENİZDEN TUŞLAYARAK SONRA ENTER a basmanız.
    Otomatik olarak KLAVYENİZ EŞLEŞTİRİLMİŞTİR falan diyor ve APPLE KLAVYE ALGINLANDI falan diyor.

Aynı şeyi APPLE MAGIC MOUSE için yaparsanız sonuç hüsran oluyor.
    çünkü aynı şekilde sizden bir EŞLEŞTİRME KODU girmenizi istiyor ama bu KOD mouse ile girilemediğinden ve hatta ekran 8 NUMARALI bir KOD dahi ortalıkta olmadığından
    MAGİC MOUSE u şu şekilde tanıtıyoruz (benim takıldığım nokta buydu. basitmiş ama deneyerek keşfetmek gerekiyor işte)

APPLE KLAVYEYİ tanıttıktan sonra APPLE MOUSE KAPALIYKEN (burası önemli nokta. kapalı olacak cihaz)
    DENETİM MASASI + AYGIT YAZICI EKLE kısmına girin
    Sol üstte yer alan AYGIT EKLE düğmesine basın
    Boş bir kutu çıkacak ve aygıtlar aranıyor falan yazacak.
    O sırada APPLE MOUSE unuzu açın ve algılanmasını bekleyin.
    Ekranda APPLE MAGIC MOUSE yazısı çıkınca pencerenin hemen sağ altındaki İLERİ düğmesine basın.

APPLE MAGIC MOUSE da otomatik olarak tanıtılmıştır!

Ama ne yazıkki TRACK PAD için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
    sanıyorsam TRACK PAD in kaliteli bir şekilde çalışabilmesi için WINDOWS 8 gerekliymiş.

Ben MOUSE ile devam diyorum.
    Saygılar diliyorum

• Merhabalar,
    Bende böyle bir sorunla karşı karşıyayım arkadaşlar.Klavyeyi rahat bir şekilde tanıttım ancak aygıt ekle ve kaldır üzerinden mouse'u görüyor.İleri diyorum.Her şey başarılı bir şekilde son buluyor anacak mouse'u çalıştırmıyor. Ve belli bir süre sonra aygıtlardan mouse'u siliyor. Destek yazılımları herşeyleri tamam. PC 2012 sonrası İmac

Şimdiden cevaplarınız için ve böyle bir konu başlığı açtığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilTek. -- 29 Ocak 2015; 10:52:48 >
  • Bootcamp kurulumu yapılasydı herhangi bir sorun kalmaz.Apple ın kendi bootcamp driverları win7 de destekliyor.sorunsuz çalışır.uzun tuşlama yapar ve Mouse ı oynatırsanız sorun kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.