Şimdi Ara

Mac adresi engellemek (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komşum internetime ortak olmak istedi bende kabul ettim ancak şifreyi verdiğim zaman diğer başka kişilerin girmesini istemiyorum.Bu yüzden biraz araştırma yaptım ve modem arayüzünden engellenebildiğini gördüm ancak araştırdığım da gördüğüm arayüzler daha kullanışlı daha farklıydı bendekinde ise biraz aklım karıştı..Kaynak ve Hedef derken hangi mac adreslerini yazıcam anlamadım.Bilenler açıklayabilirse nasıl kullanacağımı çok sevinirim
     Mac adresi engellemek (SS'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e2^ -- 19 Aralık 2013; 12:36:28 >

• tam emin degilim ama kaynak mac adresi modemin mac adresi hedef te karsidakinin mac adresi olmasi lazim
    bence deneme yanilma yontemiyle bul eger kullanma klavuzu yoksa modemin kullanma klavuzuna bakmani tavsiye ederim
  • bağlanmaya izin ver diyip ikinizin mac adreslerini girersin siden başkası şifreyi bilsede giremez.
    yalnız şöyle bi durum var, komşuna biri gelip internetini paylaşmak istiyorum der, kendi mac adresini komşunun mac adresi ile aynı yapar -ki mac adres değiştirme diye bişey var- ve internetini haberin olmadn kullanır. . lütfen kul hakkı yemeyelim. Ahirette Allahın affetmediği günahlardan birisidir.
    sonra... anladınız siz onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAC adresi değişimi ile ilgili
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.