Şimdi Ara

Mac Air ve Asus Zenbook hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oncelıkle suan amerıkada bulunmaktayım ve bır mac almak ıstıyorum. Fakat forumda dolastıgımda asus zenbook un da hıc yabana atılmıyacak modellerı oldugunu gordum ve ıkı arada bır derede kaldım. Sızlerın fıkırlerıne ıhtıyacım var.
    Oncelıkle yazılımla ugrasan bırıyım ve xcode a merakım war belkı ıos programmerlıga baslayabılırım dıye mac agır basıyordu.
    Bu tarz aletlerın oyun ıcın cokda bıcılmıs kaftan olmadıgının farkındayım ama zenbookun bır modelınde harıcı ekran kartı oldugunu duydum ve acıkcası aklımı karıstırmadı degıl. Dıger yandan hd4000 un de benı tatmın edıcegını dusunuyorum. Tasınabılırlık dersek ıkısı de hemen hemen aynı. Ekran cozunurlulerı arasında bır fark war fakat zenbook ta okadar kucuk ekranda 1920 cozunurluk ne kadar dogru bılemıyorum. Acıkcası gonlum bıraz mac aırdan yana ama fıkır almadan da edemedım. Sırf elma olsun dıye de para wermek olmaz. Asagıda arada kaldıgım ıkı aletın de lınkı war. ınceleyıp fıkırlerınızı paylasabılırsenız cok sevınırım.

http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX32VD/#specifications

http://store.apple.com/us/configure/MD232LL/A? (bıldıgınız yenı aır 256 gb modelı)

Sımdıden tesekkurler
    Iyı forumlar...

• Merhabalar dostum bende suan amerika'dayim ve ben iMac almayı düşünüyorum.inan bundan 3-4 sene önce bende böyle harici ekran kartı olan cihazlara çok ilgiliydim, fakat taşınabilirlik acısından pek hoş olmaz. Bana kalırsa 13" MacBook Pro almayı tavsiye ederim.200 doların varsa tabii ki:) dahacok işine yarayacağından eminim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar hocam bende amerikadayim apple konuyu acarsaniz tabiiki maci onerirler :D ama bende maci onerecem bende airimi alali yaklasik 1 hafta oldu gayet memnunum dedginiz programi hic denemedim ama ekran kalitesi felan gayet iyi
  • Laptopla oyun oynayacağım diyorsanız tercihiniz MacBook Air'dan veya bunların çakmaları olan Ultrabook'lardan yana olmamalı. Zenbook da bir ultrabook bu arada. Bunlar daha çok taşınabilirlik sunmak için geliştirilmiş nispeten hızlı sistemlere sahip. Ama asla son çıkan oyunlardan 50 fps almanızı sağlayamazlar.

Ama arkadaşın da dediği gibi konuyu buraya açmışsınız ve benim fikrim de Air'dan yana olacak. Zira Ultrabooklar tamamen Apple'ın fikrinin çalınması sonucu oluşturulmuş şeyler ve sadece bu yüzden bile hak etmiyorlar bence alınmayı, korsanlık gibi bir şey. Öte yandan Mac OS işletim sistemini de bir denemenizde de fayda var.
  • Konuyu nereye açarsanız açın benim tercihim air dan yana olur.

Bunun ilk sebebi zenbook'un da air'ın da özellikleir birbirine yakın, fiyatları da yakın, donanım kaliteleri de yakın. Ama bunlardan birisi hem windows hem de osx çalıştırabiliyor, diğeri ise sadece windows. (ikisinin de linux çalıştırabildiğini söylemeye gerek yok sanırım).

neredeyse aynı paraya aynı donanıma ufak bir artınız var, seversiniz yada sevmezsiniz o tercih sizin.

Tabi birde birisinin orjinali diğerinin orjinalinin kopyası olması da farklı bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

Konuyu nereye açarsanız açın benim tercihim air dan yana olur.

Bunun ilk sebebi zenbook'un da air'ın da özellikleir birbirine yakın, fiyatları da yakın, donanım kaliteleri de yakın. Ama bunlardan birisi hem windows hem de osx çalıştırabiliyor, diğeri ise sadece windows. (ikisinin de linux çalıştırabildiğini söylemeye gerek yok sanırım).

neredeyse aynı paraya aynı donanıma ufak bir artınız var, seversiniz yada sevmezsiniz o tercih sizin.

Tabi birde birisinin orjinali diğerinin orjinalinin kopyası olması da farklı bir konu.

Kelimesi kelimesine katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdık Asus Zenbook kullanıyor. Eleman aldığına pişman oldu çünkü her gören ''Aaaa abi bu Macbook Air çakması değil mi?'' diye soruyor. Eleman artık bu sorulara alıştığından olacak, artık birisi daha söylemeden kendisi cihazdan Macbook Air çakması diye bahsediyor.

Kişisel tercihim ve görüşüm, taklit ürünleri hiç sevemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanirim ihtiyacim olan sey ikna edilmekmis :)
    Onceden de soyledigim gibi gonlum airdan yana ve onu alacagim buyuk bir ihtimal.
    Bunun disinda sanirim aramizda bircok kisi amerikadan almistir air ini.. Acaba apple storelarin birinden mim almak daha mantikli yani hesaplidir yoksa amazon yada bestbuydan mi.. alanlar goruslerini soyleyebilir mi lutfen..
    Ve burda air icin odedigim vergiyi hava alaninda geri alabilirmiyim.. Almanyada arkadasim almisti ama amerikada ayni uygulama var mi bilmiyorum.. bir fikri olan var mi aacaba
  • Cihazı online olarak sipariş edin ve öğrenci indirimini yaptırın. Adresinize geldiğinde kimse sizi öğrenci kimliğini sormayacak. Ayrıca Apple Store 'larda customized edilmiş cihaz bulunmaz (Örnek 8GB 'lı cihaz Corei7 'nin yüksek CPU 'lu olanı vs.) Sadece base model bulunur.

Amerika 'da Tax Refund aslında var fakat, Amerika 'yı ziyaret eden turistler için geçerli değil. Bu nedenle vergi iadesini alamazsınız.
  • himmm anladim. tesekkur ederim ogrenci indirimi olayini bilmiyordum ben.. demek sormuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.