Şimdi Ara

Maç başladı!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
9.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aseriousman

D-Smart'ta yok GSTV.
    Sadece Digitürk'te var bildiğim kadarıyla.

http://www.galatasaray.com/
    buradan izleyebilirsin maçı.

anladım çok teşekkür ederim arkadaşlar..
  • Galatasaray mac konusunu ozlemisim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Amrabat geçen sene de hazırlık maçlarında gol atıyordu. Umarım bu sefer resmi maçlarda da skora katkı sağlar.

aynen öyle. amrabatın gol atması onun futbol zekasının düşük olduğunu gerçeğini değiştirmiyor

Kontenjanı harcamaya değmez aslında fakat yerine alacağımız oyuncu da genellikle yedekte bekleyeceği için Amrabat kalsa da olur.

vericektik malagaya kurtulucaktık

Aynen öyle.3'e 4'e falan okutacaktık ne güzel.

• Doğrudur. Ancak ilk maçlarda tedirgin olması çok normal. Zamanla o korkuyu atlatacaktır.
  • İlerde duvar olacak top tutacak en iyi isimlerden biri Drogba idi... Biraz egoluydu ama çok iyiydi
    ...simdi cok ararsiniz bu adamı Burak umut varken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğrudur. Ancak ilk maçlarda tedirgin olması çok normal. Zamanla o korkuyu atlatacaktır.

İnşallah...
  • Berk bu ne amatörlük böyle lae. Futbolcu dediğin hızlı olacak arkadaş.
  • bruma korkmuş baya kasmıyo fazla
  • drogbadan sonra brumaya 11 gitmemiş be
  • yedek olabilecek oynayacak o kadar alt yapı oyuncumuz var biz hala eskişehirden felan 5-6 kayseriden felan oyuncu alcaz sanki bu oyunculardan çok iyi oynuyacaklar da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğrudur. Ancak ilk maçlarda tedirgin olması çok normal. Zamanla o korkuyu atlatacaktır.

Ondan ziyade tabi sakatlık ve önemli bir maç olmaması yönüyle iplememezlik var bence brumada Adam zaten diyordur ulan olmadık maçta ne işler geldi başımıza biraz dikkat edeyim zaten hazırlık maçı felan diye.
  • Birhan'ı iyi işlerlerse bu çocukta yetenek var. Ayrıca Koray bu sezon büyük ihtimal forma bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

yedek olabilecek oynayacak o kadar alt yapı oyuncumuz var biz hala eskişehirden felan 5-6 kayseriden felan oyuncu alcaz sanki bu oyunculardan çok iyi oynuyacaklar da

+1. Bunuda maç sonunda yazacaktım bizde hakketten A takıma yükseltip denenebilecek oyuncular varmış yav. Stopper Sol bek ortasaha felan. Baya bol yani :D
  • zmax kullanıcısına yanıt
    Gençlerin sezonu geçirdiği lig ile Süper Lig arasında dağlar kadar fark var.
    Çoğu ayak uyduramaz.
  • Emin değilim ama sanki futbolcular içlerine şu antremandaki atlet tarzı şeyden giymişler gibi gördüm.maç içinde oyuncunun bilgilerini bilgisayara aktarmaya yarıyo heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç oyuncularımız pırıl pırıl..
  • ve maç bitti geriden geliyorum ama yayından
  • Ohaa adam Bruma'yı öldürmeye gidiyor sandım.
  • Maç sonu atlayanlar
  • Adamın biri şapkalı çocuğu yakalayıp dövdü lan tekme tokat yumruk falan attı maç bitince.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.