Şimdi Ara

MAC da yeniyim ve Yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,mac da yeniyim ve pek fazla bilgiye sahip degilim,,sizden acil olarak yardım bekliyorum..
    MacBook Air'e sahibim,bilgisayarıma K9 Web Protect programı kurulu idi.Bi nevi filtre yazılımı bu bahsettigim..Ilk yuklediginiz zaman sizden sifre belirtmenizi istiyor,ardından bu sifreyi unuttugunuz takdirde sisteme giris yapamiyorsunuz..Ben bu sifreyi unuttum,simdi esas problemim,Sudan'da ikamet ediyorum,buranın siyasi konumundan dolayı Sudan'da bazı web sitelerine giremiyorsunuz,hatta ben su anda Sudan'da Bu behsettigim yazilimin kendi sayfasina dahi ancak KTunnel gibi siteler araciligi ile girebiliyorum..
    Arkadaslar internete girmeye tesebbüs ettigim zaman bu program benim internete girisime izin vermiyor,direk kendi hata sayfasi cikiyor..Bu programi kaldırmak icin bana Unutmus oldugum sifre gerekiyor..Programin kendisinde Kayip Sifre bolumu var,bunun icin mail adresinizi yazıyorsunuz programda,O da sizin mail adresiniz dogru ise eger sifre gonderiyor..
    Fakat Bilgisayarımın internete baglanamamasi dolayısı ile,yani bunu yazilim engelliyor,E mail sistemi de calismiyor..

Bu durumda ne yapabilirim acaba,,bu programi silmenşn baska bir yolu varmıdır,yada format mı gerekiyor..?
    Format icin de ne gerekli bilmiyorum,Bulundugum yerde internet sikintili,cok rahat bi sekilde boyle 3-5 gb'lar indirilemiyor,,ayriyetten elimde Windows yuklu bir bilgisayar var..

Yardımcı olursanız çok tesekkür ediyorum..Sudan'dan selamlar..

• en olmadi email adresini ver biz sana kaybettim maili gondertelim hocam ve birdaha boyle amacsiz programlar yukleme lutfen
  • Engelli sitelere vs. girmek için Tor Browser diye bi olay var onu denesene
  • Elinizdeki windows yüklü bilgisayarda da mı K9 Web Protect yüklü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.