Şimdi Ara

Maç Fenerbahçe'nin hakkıydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vida'nın golünü takım çok acemice yedi.
    Oysa ikinci yarıya Valbuena ile başlansa bu saçma 2 gol yenmezdi.
    Yazık oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FENERBAHCE SON 5 YILIN EN EZİLEN FENERBAHÇESİ İDİ

• hiçte bile. adamlar çatır çatır oynadı kazandı. ofsayt pozisyonunda top vidaya çarptıgı için yok sanıyordum ama öyle bir şey de yokmuş. golde ofsayt yani.
  • Karşı tarafa geçmeden nasıl hak ediyorduk pardon?

Adamlar zaten yorgun,sen tüm takımı defansa çekip,rakibe daha kısa alanda oynama şansı veriyorsun.Maça başladığın gibi devam etsene.Gayet hakettik yani mağlubiyeti,Bjk gayet hakkıyla kazandı.
  • Mac hakkimiz degildi de tutuk baslamamiza ragmen kotu degildik. İsmail ciktiktan sonra her sey degisti bir anda. Takim kendi mi geri cekildi aykut mu cekti bilmiyorum ama anlamlandiramadigim bir seyler oldu ve maci biraktik.

Giu’da yoktu bugun hic, joseph en cok sasirtan isim oldu beni. Brezilya’dan birileri maci izlemeye gelmis sanirim.

Bu halimizle bile overrated besiktas’i gommemiz gerekiyordu bugun ama gomulen aykut oldu benim gozumde. Futbolcularin cogundan bir beklentim yok zaten, hala alper falan giriyor coluk cocugun, yas anlaminda degil, oynayacagi futbola kaldi isimiz.

• fenerin hakkı mıydı?
    1 tane atıp üstüne yatmaya kalktınız elinizde patladı
  • bayernden 5 yiyenler bala kazandı ;) maç fenerin hakkıydı göz var izan var. bu kadar basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk 30 dakika dışında varlık gösteremediniz. Berabere bitirebilirdiniz ama maça Beşiktaş hükmetti ki onlar da çok iyi değildi. Baskıya karşılık veremediniz.
  • Talisca oynasa en az 5 yerdin, 1 gol atıp 11 kişi çekilen takımdan bir halt olmaz. Bir de geçen hafta konu konu gezip sallıyorlardı ligde bir bizim sistemimiz var bir de Başakşehirin diye. Al sana sistem. Fenerbahçe taraftarımıdır nedir o eleman gelsin anlatsın şimdi sistemini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezerek yendiler, sizin taraftarlığınız fanboyluk kıvamına ulaşmış.

• Kameni ile başlaması zaten en büyük hataydı

Skertel son maç yetişmişti

Ismail beceriksizine mecbur değilsin

Tüm bunlara rağmen golden sonra 11 kişi kapandın

Golün geleceğini aykutcl hariç 5 yaşındaki çocuklar bile tahmin ediyordu

Alper nedir Arkadaş?

Kenarda valbuena duruyor sen alperi alıyorsun

Yazık ya

Aykutun hataları olmasa maçı fener çok rahat alırdı

• Tek kelimeyle ezdik

• Sener gene tam performansindasin bakiyorum. Gene trolledin milleti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalecileri 53 dakikada zaman geçirme diye uyarı alıyor. Ş. Güneş baktı ki fb ileri çıkamıyor, stoperden adam çıkarıp forvet alıyor.

Fernandao ilk golun haricinde sahada ruh gibi gezdi durdu. İlk yarıdan dedim bu adamın pili bitik diye. Bu futbolcunun kendisine iyi bakmadığının göstergesi. Sanırsın ki 35 yaşında. Orta saha desen zaten yoktu. Kocaman'da maçı okuyamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 25 Şubat 2018; 21:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeemoMushroom

bayernden 5 yiyenler bala kazandı ;) maç fenerin hakkıydı göz var izan var. bu kadar basit.

Gözünün olduğuna emin misin

• Biz bile bu kadar ezilmedik ilk yarı iyi oynamıştık bide , Adamlar şampiyonlar ligi bayern gibi bi takımla oynayıp 3 gün sonra size 3 atıyolar en önemli 2 oyuncusu yok bide 6 7'lik olmaktan kurtulduğunuza dua edin bence.

• İlk 20 dakika Fenerbahçe daha iyiydi ama ikinci yarı Quaresma sayesinde biz kazandık. Tebrikler beyler yine de.
  • Kazanmak, kaybetmek bunları gectım.. Fanatızm bır ınsanın gozlerını bu kadar mı kör eder?? Bazı Fenerbahcelı arkadaslar konuyu acan arkadasa gereken cevabı vermiş. Ustune bır sey soylemeye gerek yok. Maç bitti.. Hayat devam edıyor Besıktas'ın kazanması hayatımı degıstırmedı benım. Sadece mutlu oldum.
  • Beşiktaş bayern karşısında bile bu kadar aciz oynamadı

Gördüğüm en kötü fenerbahçeydi

Oysaki panik halinde oynamaya başlayan bir bjk varken aykut sayesinde resmen ikram ettik

Kameni denen kova da ayrı bir facia zaten

• Abimle maçı izliyorum Fener 1-0 önde ve abime döndüm aynen şu lafı dedim beşiktaş eğer 50. dk ya kadar gol atamazsa bu maçı Fener alır çünkü daha fazla agresifleşip kırmızı kart çıkma ihtimali artıcaktı.Lakin bu maç böyle gitmez bildiğin gol geliyor dedim ve ilk yarı gol gelmedi.Bismillah ikinci yarı gol geldi ve o kadar salakça bir gol yedikki tam Aykut Kocaman'ın takımının yiyeceği bir gol.

Maç 1-1 olunca dedim bu maç 2-1 olur sonra şuursuz saldırmaya çalışırız ve 3.yü yeriz dedim.Nitekim 2-1 den sonra ileri çıkmaya çalışıp eline yüzüne bulaştıran Fenerbahçe ve yenen 3. gol geldi.

Ben yıllardır Futbol'u ve Fener'i takip eden birisi olarak maçı okuyabiliyorsam ki inanıyorum bu forumdaki çoğu üye maçı daha 1-0 Fener öndeyken Bjk'nin kazanacağını tahmin etmiştir.

Biz bunu biliyorsak Aykut Kocaman neden buna engel olacak hamle yapmadı?Oyunu okuyamıyor mu bu adam?

Bakın Şampiyonluğun hala en büyük adayı biziz fikstür'e bakınca ama ufak takımlara da puan bırakıyor bu takım.

Fenerbahçe bugün BÜYÜK TAKIM OLARAK OYNAMADI ve bunun tek suçlusu Aykut Kocaman'ı bildiği halde getiren Aziz Yıldırım.

Umarım Mayıs ayında Alİ Koç ezerek başkanlığı alır ve Aykut kocaman ve gereksiz futbolcu tayfasını temizleyerek yoluna devam eder.

Ulan paf takım çıksa moralsiz Beşiktaş'a karşı sırf kendilerini ispat etme arzusundan yenebilirdi Beşiktaş'ı.

Lakin bu takım bu maç 100 kere tekrar edilse hatta durup durup geriye sarsan bu manteliteye sahip bir adam varken başarılı olamaz.

Bu arada hala dediğimin arkasındayım şampiyonluğun hala en büyük adayı biziz.Bu saatten sonra zor maç olarak Gs maçı hariç zor maçımız olduğunu düşünmüyorum.Lakin dediğim gibi bildğin el freni çekili unutulmuş araç gibiyiz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.