arkadaşlar bende mac e geçme sevdasıyla yanıp tutuşduğumdan aşağıdaki alet konusunda yardımlarınzı rica ediyorum, vatan da kampanya var %25 indirimli 1384 tl ye geliyor , yeni sb li mini lerin y.dışında satışta olduğunu biliyorum fakat türkiyede ne zaman ve nekadara satılacağı mechul 599 $/euro olan heralde 2000 tl den aşağı girmez diye tahmin ediyorum, zaten sabırsızm çok mantıklı gelmesede bu ürünü alma fikri oluşuyor kafamda ne dersiniz bu paraya alınırmı sizce ?
Çok büyük bir eksiklik mi bilemiyorum fakat yenilerinde zaten optik sürücü bulunmuyor, açıkçası bu benim için sorun olurdu. Ve şuan verdiğiniz fiyat oldukça iyi, ben almanız taraftarıyım
Bu model 600 usd civarı bi fiyatta satılıyor. Photoshop, illustrator, dreamweaver gibi yazılımlarda performansı yeterlimidir?
Ben bilge adamda core duo lu 2 gb ramli imaclerde hem photoshop CS3 hem illustrator CS3'ü kasmadan aynı anda açabiliyordum.Yeni nesil işlemciler olduğu için, pek bir sorun yaratmayacağını düşünüyorum fazla ısınması dışında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme