Şimdi Ara

Mac Mini Kullananlar Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mac Mini almayı düşünüyorum ama monitör yerine laptopa bağlanır mı? Veya All In One PC'ye?

• Up.
  • Ben monitöre bağlanıyor diye biliyorum ama notebook a nasıl bağlayacaksınız sonuç olarak noteboku playsattion 3 ekranı olarak kullanamıyoruz bence notebook a bağlanılmaz ama all-ın one ı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Ben monitöre bağlanıyor diye biliyorum ama notebook a nasıl bağlayacaksınız sonuç olarak noteboku playsattion 3 ekranı olarak kullanamıyoruz bence notebook a bağlanılmaz ama all-ın one ı bilmiyorum

Teşekkürler. Uplayalım konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CokSiskoyum

quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Ben monitöre bağlanıyor diye biliyorum ama notebook a nasıl bağlayacaksınız sonuç olarak noteboku playsattion 3 ekranı olarak kullanamıyoruz bence notebook a bağlanılmaz ama all-ın one ı bilmiyorum

Teşekkürler. Uplayalım konuyu.

Bir şey deil
  • Laptopum veya All in one olsa denerdim , ama kesinlikle öneririm monitörün iyiyse 10 numara alet.
    Ne bir ses , ne de bir donma ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zart Diyen Zurna

Laptopum veya All in one olsa denerdim , ama kesinlikle öneririm monitörün iyiyse 10 numara alet.

Monitörüm yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Laptopum veya All in one olsa denerdim , ama kesinlikle öneririm monitörün iyiyse 10 numara alet.

Monitörüm yok.

Notebook - all in one pc 'n var mı ?
    varsa mac mini ye gerek yok bence
  • quote:

quote:

quote:

Monitörüm yok.

Notebook - all in one pc 'n var mı ?
    varsa mac mini ye gerek yok bence

Var ama Notebook eski, AIO da hep bozuluyor zaten. 2 kere servislik oldu. Bir de iOS uygulama geliştirme için Mac arıyorum.

• Up.
  • Mac os X lerde Mac mini f/p ürünüdür.
    Bence notebook'u veya aio ' yu satıp güzel bir ekran + Harici HDD veya iOs developer kitapları almalısın
  • Direk bağlanmaz herhalde hocam. Sonuçta laptoplarda görüntü çıkışı var. Giriş değil. Dönüştürücü gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FERFEROS a katılıyorum
  • Up. AIO'ya bağlanırsa dokunmatik iMac yapmış gibi olurum.
  • Aio da hdmi cikis degil de hdmi giris varsa olur (hdmi in) baska turlu eger aio da dvi veya vga giris varsa olur. Girislere bakacaksin aio daki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

Aio da hdmi cikis degil de hdmi giris varsa olur (hdmi in) baska turlu eger aio da dvi veya vga giris varsa olur. Girislere bakacaksin aio daki

VGA buldum. Teşekkürler hocam artık düşünmüyordum ama yeniden düşünmeye başladım bu olayı. Konu biraz hortlamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.