Şimdi Ara

MAC MİNİ TAVSİYE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde okuyorum, genelde pc de yazılım üzerine çalışıyorum. Bir mac mini almayı düşünüyorum ama acaba performansı beni hayal kırıklığına uğratırmı, isteklerimi karşılarmı, ısınması olurmu, bide aşağıda ki linkte çift çekirdeklisi var acaba o işimi görürmü? Bunlar hakkında bilgisi olanlar veya kullananlar yorum yapabilirlermi acaba ?

• Bağlantı linki görünmüyor.Sizin ihtiyacınızı karşılar, bende programcılık öğrencisiyim, aynı ürünü ben de aramaktayım şu anda macbook kullanıyorum uzun süre masada kullanıldığı için en uygunu masaüstü bir sistem, mac mini ve birde 27'' boyutunda monitör ile çok leziz olur kanaatindeyim.
  • Ben bilgisyar proramcısıyım :)

Mac mini kulanıyorum, size tavsiyem baz modeli alıp sonrasında SSD ve minimum 8gb ram takmanız..
    Gerek sessizliği gerekse osx'in güzelliği ile bence bu işte kullanılabilecek en güzel makinelerden birisi.
    2013 model mac minimin yanında 2006 model mac minim'de uzun süre 7/24 oalrak çaılştıktan sonra şu anda htpc olarak evimde durmakta ve çalışmakta
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, ozaman ben en kısa zaman da bir mac mini alayım sonra parça parça güçlendiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepyusuf

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, ozaman ben en kısa zaman da bir mac mini alayım sonra parça parça güçlendiririm

mac mini'nin güncellenmesini bekleyin derim. hd4000 yeterli bir grafik işlemci değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

quote:

Orijinalden alıntı: cepyusuf

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, ozaman ben en kısa zaman da bir mac mini alayım sonra parça parça güçlendiririm

mac mini'nin güncellenmesini bekleyin derim. hd4000 yeterli bir grafik işlemci değil.

Aynı kanaatteyim. SSD ve ram takılabilir olsa da ekran kartı konusu gerçekten sıkıntılı.

Tabi 2 yıldır yenilenmeyen bir modelden bahsediyoruz; bu ne kadar beklenebilir bir süredir, orası da ayrı bir konu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 17 Eylül 2014; 18:07:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.