Merhaba, bilgisayarım bir süredir ekteki videoda çektiğim gibi açılıyor. Bunun sorunu ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Youtube linki: http://youtu.be/6AsnV8UMfGk
Mavericks beta kullaniyorsaniz o yuzden olabilir ve bu sorun yeni mi basladi? Ayrica sadece acilista mi oluyor ? Son olarak sistemi yeniden yuklemeyi hic denediniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Trafficci
Mavericks beta kullaniyorsaniz o yuzden olabilir ve bu sorun yeni mi basladi? Ayrica sadece acilista mi oluyor ? Son olarak sistemi yeniden yuklemeyi hic denediniz mi ?
Hayır Mavericks arkaplanı kullanıyorum sadece. Mountain Lion işletim sistemim. Evet garantiye başka bi sorun için gitmişti, yeniden kurulum yapıldı. Ama arkadaşım beni uyardı geçenlerde. Ekran kartınla ilgili bir sorundan dolayı böyle olabilir dedi. Bir de burda bi fikri olanlara sorayım dedim:(
adamlar tamir ederken diğer parçalara zarar vermiş çipset filan yada ekran kartı darbe almış olabilir yada ısıtılması gerek istersen bilgisayarcılar bunu 20 ye yapıyo ama garanti dişi kalir yolla garantiye :)