Şimdi Ara

Mac OS X Leopard ve Mac OS X Snow Leopard arasındaki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün araştırmalarım sonucu imac almaya karar verdim.
    yalnız tek soru kafama takıldı o da '' Mac OS X Leopard ve Mac OS X Snow Leopard arasındaki fark ''
    ankara CEPA da Neo mağazasında Mac OS X Snow Leopard var
    ankara BİMEKS te Mac OS X Leopard var
    aralarında 300 milyon oynuo
    hangisini tercih etmeliyim lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz_?
    bu fiyat farkı mağazalar arasındaki rekabet mi yoksa tamamen işletim sisteminin attığı bir fark mı?
    acil olarak sizlerin yardımını bekliyorum ...
    şimdiden teşekkürler

• snow leopard olan tercih etmeni isterim son versiyon 10.6.x tir snow leopard apple en son çıkardığı işletim sistemi.
    bimeksteki buyuk ihtimal biraz onceki versiyon makınalardan leopard kurulu olduguna gore

ayrıca intel işlemciye sahip ise snow leopard kurulur içiniz rahat olsun işletim sistemi versiyonu onlar

linkten bilgileri alabilirsin snow leopard için
    http://www.apple.com/macosx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smela -- 9 Ekim 2010; 22:24:55 >
  • Dostum çok saol verdiğin bilgi için...
    bugün gidip Apple iMac 21.5-inç 3.06GHz Intel Core i3 (4GB Bellek, 500GB Sabit Disk) modelinden aldım...
    evden çıktığımda bu bilgilendirici cvp verilmemişti ama ben de tam bu cevaptaki gibi tahmin etmiştim ve sistemimi Mac OS X v10.6 Snow Leopard olarak aldım...
    tekrar teşekkürler. darısı sizlere.....
  • leopardlı bile almış olsan snow leopard a upgrade edebilirdin zaten 80Tl mi neydiwww.elmasepeti.com da. Hayırlı olsun
  • Alışveriş sitelerinde işletim sistemi kısmına gerekli özeni göstermiyorlar. İnternette leopard yazanların çoğu snow leopard. Ben aldım oradan biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.