Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler artık ağlıcam herkes çatır çutur kuruyor ben bi kuramadım.çatlıcam meraktan..artık windowsu leo temasıyla kullanıorum allahtan çok benzioda idare ediom...birileri bana yardım etsin elimde ideneb v1.4 10.5.6 war..bana bi çare gözünüzü sewem:(:(:(
  • ben özellikleri yazmayı bilmiorum galiba buyüzden everstten yardım alarak ekran fotosunu taktim edeyim size...

Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • bişi daha mac için autocad weya türewi bi çizim programı olup olmadığnı bilen warmı?
  • senın problem ne bende kuramadım ama bı cok yol denedım
    belkı sana faydası dokunur
  • ben idenebi kurmaya çalıştım defalarca hep apple logosunda takılıdm.sonradan bi kaç farklı seçnek seçtim gene apple logosunda kaldım tek fark altında loading çubuğu dönmesiydi...bi kerede apple logosunda takıldı ama üzerinde yazılar çıktı...
  • ıkımızınde sorunu aynı benımde aynı yerde kalıyo :( ama bulucam nasıl yapıldıgını su ana kadar belkı 30 kere kurdum
    sorunu bulur bulmaz sana da solerım
  • beklicez daha desene:(
  • Valla Hobar'ı bekleyeceksiniz o daha tecrübeli bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Valla Hobar'ı bekleyeceksiniz o daha tecrübeli bu konuda

birisi beni mi çağırdı ne? şu işi parayla yapsam köşe olmuştum. gerçi 2 kişiye kurdum parayla ama 2 kişiden bişi çıkmaz

çalıştıramayan arkadaşlar ankartın güney köprüsünü öğrenip uygun çipset driverı kurmayı denediler mi acaba? en önemli sürücü bu. ich8 veya ich9 olması lazım sizinkiler. ayrıca farklı kernelleri de deneyin. 9.5 voodoo gibi. kurulumda bilmediğiniz seçenekleri işaretlemyein. mesela restart sorunu yaşamadan restart fix i işaretlemeyin. ilk sayfadaki yazıyı da baştan sona okuyun. kurulumda neyi seçtiğinizi bilmeden ancak bu kadar yardım edebiliyorum kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 22 Ağustos 2009; 2:47:24 >

• Hobar benimde sana bir sorum olacak, Daha önce IDE HDD me iAtkos v7 10.5.7'yi kurdum hala sorunsuz olarak çalışıyor. Ancak elimde bulunan Sata HDD kurmaya denedim ama olmadı çeşitli forumlarda okuduğum kadarı ile birkaç değişik yöntem denedim ama onlarda fayda etmedi, Biostan JMicron'u ve AHCI seçeneğini aktif hale getirdim kurulum esnasında ona uygun olarak driverda seçtiğimi düşünüyorum ama genede ya kurulum esnasında hata veriyor yada kurulumdan sonra açılış ekranında engel işareti çıkıyor. Bu konu hakkında yardım edersen sevinirim.
  • hobar ben 1. sayfayı kopyadım satır satır okudum galiba kabiliyetsizin tekiyim :) yanlış bakmadıysam benmki ıhc7 olması lazmdı bide smbios dan bişe seçmelimiyiz ram için mi o seçenekler?
  • hobar hocam herseyi denedim butun kernellerı hep aynı sorun elma logosunda takılıyo kalıyo
    ayrıca senın sayfa basında verdıgın torrenttekı surumde bende devamlı reset atıyo kuruluma gecmıyo :(
    baska bı yol kaldıysa yardımını beklıyorum..
  • osman kardeş neden kuramadığını anlamadım ama sorunun galiba anakartında halbuki sistemin uyumlu görünüyor osx wiki ye bir göz at orda p31 chipset ler için bilgi var yada pc yi kap getir bana baska srümlerde dene leo ipc iatkos gibi kurulumu -v ile başlat hdd yi mac os extended Journaled secenegi ile formatla yalnız hdd yi tamamen sil sadece tek bölüm bırak costumize secenegine gelincede anakrtını yani ichx ekran kartın içinde nvidiaeject ses için acl 888 smbios ram hızın hangisiyse onu camelon1 sec ilk etapda bunları kur ve dene acılmassa dvd yi cıkart ve -x komutuyla ac bide böle dene bakalaım kolay gelsin
  • ewet smbiosu secmelisin smbios 800 veya 1066 ram hızın neyse onu sec
  • raptor benım sorunum ıcın bı cozum bılıyomusun?
  • freepomb ideneb 10.5.6 veya leo 10.5.6 dene yani bir alt sürümleri sanırım onlarda ekran kartının ve chip setinnin drierleri vardı ama wifi çalışmıyor henüz yine de bir araştırim bakalım çünkü en gecen senin sistemle hemen hemen ayni olan bir dizüstüne sorunsuz kurdum
  • hangi sürümü kurdun usta bende İdeneb 10.5.7 ve sayfanın basındaki iatkos var
    ıkısını de kuramadım ayrıca İPC 10.5.6 surumunu ındırdım oda olmadı :( cok kaotik bi durumdayım :) bı an once kuramazsam
    kafayı sıyırcam :)
  • Mac OS X 10.4 sürümünü sanal makineye kurdum ( VMware ),bakalım bundan sonra ne olacak?

Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • Evet,ses yok,internet yok,ekran 1024x768 değşmiyor.
  • hacı sen ne yaptın ya tarih öncesi bir mac os x kurmussun hehehehe leopardı denesene
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.