Şimdi Ara

Mac Os x86 Kurulum Rehberi v1.0 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
3
Favori
162.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstad nihayet download ettim. çok teşekkürler.
    peki bunu hangi dosyaya atacağım. ya da nasıl install edeceğim.

kolaylıklar...
  • Üçlü boot olayını bir türlü yapamadım.Mac OS X,Windows XP,Ubuntuyu dell 700m kurmaya çalışıyorum fakat üçü birden boot seçeneği çıkmıyor.ubuntudan menu.lst yi değiştirdim.xp den boot programı yükledim fakat bir türlü mac os x i açmayı başaramadım.Sırasıyla hangi işletim sistemleri yüklemem,daha sonra hangi işlemleri yapmam gerekiyor sorunsuz boot için? (XP Home SP2,Ubuntu 7.04,Mac OS X 10.4.8)

Bir de Dell inspiron 700m da internet çalışmıyor.Ethernet kartını nasıl tanıyabilir?Ayrıca DVD filmlerini nasıl okutabilirim?
  • Benim makinada zaten Xp vardı. Bu yazıyı gördükten sonra OS X 10.4.8 versiyon u kurdum. Ancak dual boot olayını yapamadım. Kimse amatörlere göre anlatmamış bu olayı. Birisi aydınlatsa .Önce XP sonra MAC kurulunca dual boot nasıl yapılıyor ?

Sisten: Pentium D 820, ASUS EN7300GS, ASUS P5LD2 sorunsuz çalışıyor. İlgilenenlere.
  • merhaba selam arkadaslar bende mac os x 10.4.7 var dvdnin üstünde partitonlarida yaptim simdi nasil bu dvdle boot edcem lütfen anlatabilirmisiniz .. :S
  • abiler ben su an dvdyi start ederken f8e basdimi ve ilk sayfadaki abimin dedigi gibi -v basinca bu geliyo

ve f8 basmasam direk ENTERE basarsam bu geliyo

birisi bana anlatabilirmi niye oldugunu??
  • tamam abi ama mesala o ekran siyah ekran geldiginde takilma oluyo galiba cünkü bilgisayar hiic yükleme göstermiyo kasada o elma ambelmindende neden olabilir neyi yanlis yapiom -v basmiyimi?
  • tamam abi bende

Intel Celeron CPU 2.40GHZ var
    384MB RAM
    nvidia geforce FX5200
    Microsofot Windows XP Professional var
    bide bende Mac os x86 10.4.9
    (uphuck_10.4.9_universal_dvd_v1.3.cdr)
    ABI INANIRMISIN VALLAH WINDOWSDAN KURTARIN BENI BEN KAC KERE INDIRDIM MAC OSX YAPMAK ICIN AMA HEP YAPAAMADIM YARDIM EDEN OLMADI :S
    burdada screen
  • abi burda
    ANAKART

CHIPSET

HARDISK

• selam arkadaşlar ben de bu işletim sistemini kullanmak istiyorum sanırım sorun yaşamam xp ve vista dual boot kullanıyorum bir bölümde mac os x için ayırdım sorun yaşarmıyım? msi k9n platinium nvidia çipset nforce amd 4200 x2 am2 nvidia 7600gt sata 2 250 hdd 2 gb ram. oyunlarda nasıldır ve acaba bu dvd den bana gönderebilirmisiniz biri bana yardım ederse minnettar olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahla -- 19 Haziran 2007; 1:05:02 >
  • 1-Gpart mutlaka indir.. OSX kurulumundan sonra Partition i active etmek icin lazim olabilir.
    2- Jmicron Controller olmadigindan eminol.. Bu controller la sorunlar yasanmaktadir..
    3- Bir insan neden XP ile VIsta Dual Boot kullanir, bunun sorgulanmasi gerekmektedir.
    4- VIsta Mbr i s... atar.. Bu Yuzden Vistaya EasyBCD kurmalisin.. (XP den sonra vista kurulduysa)

Umarim yardimci olur bu bilgiler..

OSX86.Turk TeaM
    core.osx86.hu
    osx86.turk
    uphuck.DVD
  • Benim elimde mac os x 10.4.7 dvd si var. ancak kurulumda ve kurulumdan sonraki boot sirasinda surekli kilitlenme yasadim. acaba donanimimda uyumsuz bilesenler mi mevcut.

intel i945PM chipsetli anakart
    intel Core Duo T2400 @1.83Ghz islemci
    ATI Radeon Mobility X1600
    2 GB 667 MHz Anabellek
    intel pro wireless 3945 adapter

bu bileşenlere kurulum yapılabileceksem tekrar kurulum tapmayi deneyecegim. yardimlariniz icin tesekkurler..
  • aslında tam olarak anlamış değilim yazdıklarını biraz daha yardımcı olsan eskurza
  • yukarda bilgisayarımın özelliklerini vermiştim ve yardım istemiştim.. bir sorum daha olcak. okuduğum yorumlardan kurulum ekranının gelmesi 2-3 dk sürüyomuş. hatta diğer bilgisayarımda denedim yaklaşık o kadar sürdü. ancak bu makinede çok daha fazla sürüyor. yani 10-15 dk sürdüğü hatta daha uzun sürdüğü bile oluyor.. bu neden kaynaklanıyor olabilir.
  • Selam arkadaşlar HP compaq AMD turion X2 işlemcili bi laptopum var sanırım buna mac os kurulabiliyor ama kotalı internet kullandıgım için indiremiyorum biri bana kıyak yapıp karşı ödemeli yollayabilir mi acaba? Yollayabilecekler özel mesaj atarsa adres vereyim..Şimdiden teşekkürler....
  • bende basta bu resimdeki gibi hardisk falan göstermiyo neden acaba arkadalsar napmam lazimbide ben Vmwareden yükliyom :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totti08 -- 24 Haziran 2007; 20:42:38 >
  • DMG dosyasını ISO'ya çeviremiyorum bir türlü kahroldum... 2 gündür uğraşıyorum...
    ultra iso ile çevirdiğimde isonun içinden çıkan yine dmg dosyası oluyor.
    nasıl yaparım şu işi lütfen biri anlatsın yoksa çıldıracağım...

indirdiğim dosya h-t10478.dmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbey -- 26 Haziran 2007; 1:27:21 >
  • arkadaslar en son hangi surum mac os x86 varsimdi.2 senedir pek takip etmedim.ilk denemelerim basarisiz olmasi sebebi ile 661-sis gelisimi olmustur muhakka.bana bir dvd yollaya bilecek varmi ? Ankara olmasi iyi olur.
  • yahu isoyada çevirdim herseyi yaptim bu seferde jmicron denilen olaya takildik...
    dvd'den boot etmeye kalktigimda System config file '/com.apple.boot.plist' not found. uyarisi aliyorum...
    yeter yahu ne çileymis bu...
    hadi arkadaslar jmicron sorununu bilen birileri varsa yardimci olsun lütfen yilmadan kurmaya calisiyorum...
  • Merhaba arkada?lar, ya?ad???m bir sorunu sizlerle paylasmak istedim. Ben pc'ye Mac Os X 10.4.4 kurup cal??t?rm??t?m daha önce.
    Bir arkada??m bana uphuck v1,3 dvd'si gönderdi Onukurdum ama bir türlü çal??t?ramad?m hdd uphuck v1,3 kurarken formatl?yordum hep hdd portion sorunu oluyordu sistem cal??m?yordu, Daha sonra makinama tekrar 10.4.6'y? kurdum çal??t? ve hdd 10.4.6 ile formatlam??t?m. hdd 10.4.6 ile formatlay?p uphuck v1,3 tekrar kurdum ve sorunsuz çal??t?. butür sorun yas?yan arkada?lar?n denemesini tavsiye ederim. daha önce yaz?ld?m? bilmiyorum ama bilki birilerine faydas? olur.
  • sevgili mbasargan

bende 10.4.8 i gayet başarılı birşekilde kurup çalıştırıyordum
    sevgili Ugur_bek bana uphuck v 1.3 gönderdi ama olmadı
    bende senin izlediğin yolu denemek istiyorum
    şöylemi yapıyoruz ?
    F8 ile dvd den başlatıp normal kurulum yolunu izliyoruz
    HD tanıtmaya kadar gelip Hd e format atıp sonra kurulumdan vazgeçip
    aynı işlemi uphuck dvd si ile en başından yapıyoruz sadece HD e format atmadan devam ediyoruz
    eğer böyle ise hemen başlayayım

ve bir soru daha kurulumda çok seçenek var hangilerini seçiyoruz
    bendeki sistem
    GA 955 X royal
    pentium D 2.8
    Ati radeon X300
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.