Şimdi Ara

Mac Os x86 Kurulum Rehberi v1.0 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
3
Favori
162.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben suan mac os x86 ındırıorm ancak ondan sonra ne yapmam gerektıını bılmıorm. bı allahın kulu yardımcı olursa cok tesekkur ederım.ancak maılımı verıorm ordan bana ulasırsanız daha faydalı olur.sımdıden tesekkurler
    elfendos_hkn h o t m a i l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfendos -- 22 Temmuz 2007; 23:15:42 >
  • Elfendos sabırlı ol

hem bu işte pro olan arkadaşlar büyük ihtimalle tatildeler

hem herzaman bilgisayarın başında olunamıyor malesef bazen sorulara günlerce cevap alamayabilirsin

en yakın zamanda sende mac os x86 kullanacaksın
  • arkadaşlar asus p5b anakartının onboard ses kartını tanıtabilen var mı? High Defination Audio diyor ses kartı markası mı bu anlamadım.
    Kurabilen arkadaşlar yardım edebilirler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbey -- 23 Temmuz 2007; 10:28:30 >
  • ınsallah kardes :D kac yıldır ıstıorm kullanmak bı turlu kullanamadım.hem mac book pro alma sansım var ama ondan once denemek ıstıorm mac os u
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybay
    ncaci dostum benim sorun çözüldü bak vereceğim linkteki dosyayı indir ve mac te masa üstündeyken zipten çıkar zaten kurulum dosyası oldugundan çift tıkla kur resart et daha sonra system prefences/Networkten Using DHCP secenegini sec ve Apply Now'a tıkla tamamdır insallah ben hallettim sende bir dene

Sevgili Baybay

Malesf olmadı
    serial port ve Built-in Firewire görüyor hala

Built-in Ethernet görmüyor

ve PCI daki kartları nasıl tanıtabilirim ?
  • Arkadaşlar bir şey soracagım sırf macosx yüklemek için yeni bir board aldım ama nedense yükleyemedim
    Problemlerim şunlar
    elimde uphuck 1,3 dvd var sistemim
    Gigabyte P35 Ds4
    intel 6420
    nec 7173sata
    2*1 gb ddr2
    8800 gts
    80samsung sata2 ve diger bileşenler

Şimdi bu sisteme macosx kurmak için ayrı olarak bios ayarı yapmam gerekiyormu yada biosdan extra yada dikkat etmem gereken bir şecenek varmı çünkü dvdrw me uphuck 1.3 diski koyuyorum ve dvd den boot ettiriyorum boot için entera basıyorum sonra yazılar geliyor ve bekliyor ilerleme olmuyor en sonunda
    Still Waiting root device yazıp öylece kalıyor acaba bu problemi nasıl çözerim saha kurulum bölümüne bile gelmeden neden böyle yapıyor Teşekkürler..
  • hocam bende mac os x kurmak istiyorum bi ton forum inceledim ama bu işi baştan sona anlatan yok. bi yardım sever, anlatsada nasiplensek iyi olurdu. MSN: c l a v u z a @ h o t m a i l . c o m saygılar...
  • selam millet

120 gb sata üzerine kurulu xp sistemim var. 80 gb ide ye mac os 10.4.8 i kurmayı başardım ancak açıldığı zaman apple.com zımbırtısı eksik diyor veya siyah ekranda kalıyor herhangi bir ilerleme olmuyor. f8 e basıp herhangi bir kod girmeye çalışsam dahi beni direk setup a yönlendiriyor

ayrıca; demin bahsettiğim iki hdd ile mac os x i xp ile dual boot etme imkanım var mı?
  • merhabalar,

Intel Pentium D 820 2800 MHz DualCore ,
    ASRock 775Dual-VSTA,
    Kingston 1 GB DDR2-667,
    SAMSUNG 200 GB 7200 RPM PATA,
    Ati RADEON 9250,
    Realtek ALC888 @ VIA 7+1 Internal Sound Card,

Sistemime hangi sürümü yüklememi önerirsiniz? Mac OS X 10.4.9 Intel SSE3 ile Mac OS X 10.4.8 arasında kaldım. sistemimi en iyi hangi sürüm destekliyor acaba?
  • mac osx 10.4.6 yı kurdum yanlız bi sorum var ben birçok driveri yükleyemedim ama orda değilim

önemli olan exe(uygulama) dosyaları çalışmıyor buunun bir yolu yokmudur???
  • mac os x exe dosyalarını tanımaz. kendi dosya türü vardır
  • SAğol biz bilmoduk çok açıklıyıcı oldu bu konuda bide kitap yazsanda alsak okusak... sayıylamı verdiler seni. töbe töbe yaaaaa.
  • arkadaşlar ben suse macos ve vista yükledim grubtan macos'a girmeye çalıştığımda hfs+ partition error diye bir hata veriyor lütfen yardımcı olun
  • Arkadaslar JaS.10.4.8.AMD.Intel.SSE2.SSE3 indirdim kurmak istiyorum pc im laptop core2duo T7200 2 Ghz GeForce Go 7400 256 MB 1GB Ram 100 gb Hdd Denedim hata verdi en basta Boot dedi takıldı -s -v vs komut verdim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar...
  • Merhaba Arkadaşlar bende MacOSX kurmak istiyorum makinama.
    Özellikler.
    Amd Turion 64X2 TL 52 Çift Çekirdek İşlemci SSE2 SSE3 desteği var cpu-z programıyla baktım.
    1024 MB DDR2 Ram var.
    128 MB paylaşımlı GeForce GO 6150 ekran kartım var.
    Compaq V6338. Tek derdim wirelessın çalışması. Ethernet önemli değil. Ekrandan pek bişi istemiyorum 1280*800 çalışsın yeter. Ses kartı tanımalı. Biri ilk etapta bana hangi sürümü indirmem gerektiğini söylermi acaba.

Arkadaşlar bu da cpu-z programıyla alınmış sistem bilgisi dump dosyası.

CPU-Z 1.40.5 report file

Processor(s)

Number of processors 1
    Number of cores 2 per processor
    Number of threads 2 (max 2) per processor
    Name AMD Turion 64 X2 Mobile TL-52
    Code Name Taylor
    Specification AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-52
    Package Socket S1 (638)
    Family/Model/Stepping F.8.2
    Extended Family/Model F.48
    Brand ID 2
    Core Stepping BH-F2
    Technology 90 nm
    Core Speed 1607.3 MHz
    Multiplier x Bus speed 8.0 x 200.9 MHz
    HT Link speed 803.6 MHz
    Stock frequency 1600 MHz
    Instruction sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-64
    L1 Data cache 2 x 64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte line size
    L1 Instruction cache 2 x 64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte line size
    L2 cache 2 x 512 KBytes, 16-way set associative, 64-byte line size

Chipset & Memory

Northbridge NVIDIA GeForce 6150 rev. A2
    Southbridge NVIDIA nForce 410/430 MCP rev. A3
    Memory Type DDR2
    Memory Size 1024 MBytes
    Memory Frequency 321.5 MHz (CPU/5)
    CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks
    RAS# to CAS# (tRDC) 5 clocks
    RAS# Precharge (tRP) 5 clocks
    Cycle Time (tRAS) 15 clocks
    Bank Cycle Time (tRC) 21 clocks
    Command Rate 1T

System

System Manufacturer Hewlett-Packard
    System Name Presario V6000 (GF816EA#AB8)
    System S/N CNF7104ZVQ
    Mainboard Vendor Quanta
    Mainboard Model 30B7
    BIOS Vendor Hewlett-Packard
    BIOS Version F.27
    BIOS Date 01/18/2007

Memory SPD

Module 1 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 512 MBytes, Qimonda
    Module 2 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 512 MBytes, Qimonda

Software

Windows Version Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)
    DirectX Version 9.0c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayonen -- 7 Ağustos 2007; 10:36:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: synergicx

Arkadaslar JaS.10.4.8.AMD.Intel.SSE2.SSE3 indirdim kurmak istiyorum pc im laptop core2duo T7200 2 Ghz GeForce Go 7400 256 MB 1GB Ram 100 gb Hdd Denedim hata verdi en basta Boot dedi takıldı -s -v vs komut verdim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar...

Hocam bendede aynı bilgisayar var Mac OS X 10.4.9 Intel SSE3 [JaS 10.4.8 AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1 & PPF2.iso + JaS.10.4.9.Combo.Update.Intel.SSE3 indiriyorum nasıl bir sürüm veya ne önerirsiniz başka ?
  • hardiskimin C: kısmına mac os x 10.4.8 kurduğum zaman, mac üzerinden ntfs formatlı d: ve e: kısımlarını görebilirmiyim? Ona göre hemen kurmaya başlıcam mac os x'i
  • Arkadaşlar kargo masrafı bana ait olacak şekilde 10.4.9'un kurulumunu yollayabilecek kimse var mı?
    torrentle cok yavas geliyor.
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 23 Ağustos 2007; 12:43:29 >
  • şimdi bende kurulu x86 10.4.3 var fakat x1600pro AGP yi sadece 1024*768*32 olarak görüyor, ve Ati felan olarak görmüyor, öle sıradan bi kart gibi görüyor, 2 cisi ise pikatel usb modemim var, usb adsl modem diyor fakat modemde line sinyali yok, sanki windowsta driver kurmadan evvelki hali gibi, su andada 10.4.8. Jas sse2-ss3 with ppf1-ppf2 diye bir sürüm çekiyorum, acaba bu sürüm otomatik tanırmı bu donanımı yoksa ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim, en önemli 2 şeyi kuramadım bitürlü.

teşekkür ederim.
  • burda hiç cevap veren yokki, herkez soru sormuş. nasıl rehberse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 24 Ağustos 2007; 15:06:14 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.