Şimdi Ara

Mac Os x86 Kurulum Rehberi v1.0 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
3
Favori
162.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mac OS X 10.4.8 [JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1 & PPF2]

bende bu gece bunu cekip yarın kurmayı planlıyorum inş.
    p4 ht 3.0
    1 gb ram
    ati sapphire radeon x700 ekran kartı
    on board realtek ses kartı var
    usb speedtouch modemim var

driver olayını nasıl halletcez acaba?
  • arkadaşlar bu select destination olayına son noktayı koyarmısınız çözüm için ne yapmalı
  • beyler mac in setup a geliyorum her sey gayet güzel ama tam setup n sonuna doğru java yı yüklerken sofware hata veriyor
  • ya bende de ethernet kartini gormuyor nete baglanamiyorum sonra pencereleri surukleigim zaman pencerenin tamami abu subuk cizgilerle doluyor simge durumuna kucultup tekrar acinca duzeliyor.Kaydirma cubuguna basinca asagi kaydiginda goruntu uzerine goruntu dusuyor sacmaliyor
  • arkadaşlar benim de bi sorunum var
    sitemi hiç hata vermeden kendini resetlemek istediği yere kadar kuruyorum makinayı resetledikten sonra açılmıyor
    açılışta kapatıp açmam gerekiyo diye bi hata çıkıyo 40 kere kapatıp açtım değişen bişey yok anlayan varsa bi baka bilirmi acep
  • kurdum herşey çok güzel ama rt2400 wirelessımı tanımıyor :(
    internet olmadan bir işe yaramaz

ralinkin sitesinde rt2400 hariç diğer modeller için sürücüler mevcut ama rt2400 yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

kurdum herşey çok güzel ama rt2400 wirelessımı tanımıyor :(
    internet olmadan bir işe yaramaz

ralinkin sitesinde rt2400 hariç diğer modeller için sürücüler mevcut ama rt2400 yok

http://forum.donanimhaber.com/m_17933695/tm.htm bak benim derdime derman olmaya çalışıyor arkadaşlarım sende katıl
  • arkadaşlar ben 10.4.8 jas sürümünü çekiyorum da asus p4v8x-x board soundmax digital ses kartı ve ati 9200 ekran kartında çalışırmı[işlemci kurtarıyo zaten SSE3 destekli p4 2.4]
    bi de wireless ı tanıyo mu[USR 5421 usb]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 17 Ekim 2007; 21:27:36 >
  • Şu an piyasadan alabileceğim asus ya da gigabyte nin onboard vga lı hangi modelleri macosx te avantajlı?

Benim 10.4.5 kurduğum zamanlarda gma950 ve 945 chipset li modeller iyiydi. Çok acil f/p açısından tavsiyenizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar hafta arası anakart alacağım, sırf bu iş için GA-945GM-S2 yi önerirmisiniz bari onu söyleyiverin. Buna kurulacağına eminim ama daha üst perf. için başka bir öneriniz de olabilir değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Arkadaşlar hafta arası anakart alacağım, sırf bu iş için GA-945GM-S2 yi önerirmisiniz bari onu söyleyiverin. Buna kurulacağına eminim ama daha üst perf. için başka bir öneriniz de olabilir değil mi?

Elbette daha üst performans için önerilerimiz var. Mesela en son çıkan P35 chipsetli anakartlardan Gigabyte GA-P35-DQ6 ya da GA-P35-DS4 ya da Asus P5W DH Deluxe alabilirsin. Benim uyumlu çalıştığını bildiğim en üs seviye kartlar bunlar. Başka kartlar da var ama bunlar kadar üst seviye değil. Mesela Asus P5B ya da P5B Deluxe, Gigabyte GA-965P-DS3 gibi. Ancak unutulmaması gereken bir durum var. P965 chipsetli olan anakartlarda DVD sürücüsünün "SATA" arabirimiyle anakarta bağlanması gerekiyor. (Yada ide-sata dönüştürücüsü alınarak bağlanması lazım.) Aksi halde Mac OS X'i sisteme yükleyememe durumu var. P35 chipsetler de P965'lerin yeni versiyonları olduğuna göre de sanırım aynı durum bunlar için de geçerli yani "SATA" arabirimli bir DVD sürücü gerekiyor. ICH7 yani Intel 975X ya da G945'li olan anakartlarda ide bağlantısı yeterli oluyor.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskin57 -- 21 Ekim 2007; 15:53:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: synergicx

Arkadaslar JaS.10.4.8.AMD.Intel.SSE2.SSE3 indirdim kurmak istiyorum pc im laptop core2duo T7200 2 Ghz GeForce Go 7400 256 MB 1GB Ram 100 gb Hdd Denedim hata verdi en basta Boot dedi takıldı -s -v vs komut verdim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar...

Bayagı zaman gecmiş bi yardım eden olmamış şimdi ise kendim yaptım....TEK HDD ye MacOS X-XP-VİSTA üçlü boot.. İki programla hallettim wireless olmuyo Mac te olsun.. Hehe... Hatta sanal pc nin Hdd sini normal hdd ye bile yükleyebiliyorumm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synergicx -- 21 Ekim 2007; 22:33:41 >

• quote:

quote:

Arkadaslar JaS.10.4.8.AMD.Intel.SSE2.SSE3 indirdim kurmak istiyorum pc im laptop core2duo T7200 2 Ghz GeForce Go 7400 256 MB 1GB Ram 100 gb Hdd Denedim hata verdi en basta Boot dedi takıldı -s -v vs komut verdim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar...

Bayagı zaman gecmiş bi yardım eden olmamış şimdi ise kendim yaptım....TEK HDD ye MacOS X-XP-VİSTA üçlü boot.. İki programla hallettim wireless olmuyo Mac te olsun.. Hehe... Hatta sanal pc nin Hdd sini normal hdd ye bile yükleyebiliyorumm....

Nasıl yaptığınızı anlatsanız da biz de faydalansak.

• quote:

Orjinalden alıntı: taskin57

quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Arkadaşlar hafta arası anakart alacağım, sırf bu iş için GA-945GM-S2 yi önerirmisiniz bari onu söyleyiverin. Buna kurulacağına eminim ama daha üst perf. için başka bir öneriniz de olabilir değil mi?

Elbette daha üst performans için önerilerimiz var. Mesela en son çıkan P35 chipsetli anakartlardan Gigabyte GA-P35-DQ6 ya da GA-P35-DS4 ya da Asus P5W DH Deluxe alabilirsin. Benim uyumlu çalıştığını bildiğim en üs seviye kartlar bunlar. Başka kartlar da var ama bunlar kadar üst seviye değil. Mesela Asus P5B ya da P5B Deluxe, Gigabyte GA-965P-DS3 gibi. Ancak unutulmaması gereken bir durum var. P965 chipsetli olan anakartlarda DVD sürücüsünün "SATA" arabirimiyle anakarta bağlanması gerekiyor. (Yada ide-sata dönüştürücüsü alınarak bağlanması lazım.) Aksi halde Mac OS X'i sisteme yükleyememe durumu var. P35 chipsetler de P965'lerin yeni versiyonları olduğuna göre de sanırım aynı durum bunlar için de geçerli yani "SATA" arabirimli bir DVD sürücü gerekiyor. ICH7 yani Intel 975X ya da G945'li olan anakartlarda ide bağlantısı yeterli oluyor.

Saygılarımla...

Bayağıdır görüşemiyorduk seni burada görmem iyi oldu

Bufün msi 945 chipsetli bir gma950 özellikli bir c2d sistemi HTPC kasaya topladım. 2*1 gb sanırım yeterli olacaktır. Zaten halilazırda bahsettiğin gigabyte anakart ve işlemci mevcut ama sistemimden daha ayrı bir sistem oluşturma kararı aldım. MacOsX aşkı böyle birşey işte. Zaten mevcut sistemimde herşeyden 2 şer tane olduğundan mac kurarken sorun çıkabilirdi. Yakında kuruluma geçeceğim, umarım 10.4.5 bana yeterli olur. Zira millet leopard için kolları sıvamış bile

• merhaba mac os hakkında bir kaç soru sorabilecegim birileri varmı
  • online kimse varmı
  • mac os hakkında bilgisi onal kimse yokmuuu
  • arkadaşlar biraz önce windowsum çöktü ve ben yeniden windows kurmadan osx kurmayı denemek istiyorum
    elinde osx86 jas veya uphuck olup kopyalıyıp kargoyla bana yollayabilcek varmı
  • arkadaşlar iki büyük sorunum war
    birincisi;
    Acer Aspire 5600 notebook a Mac.OS.X.Tiger.10.4.6.X86-HOTiSO ile mac osx86 kurdum fakat kurulum sonunda hata verdi, windows ta açılmıyor windows ta kurtarmam gereken belgelerim var windows açılırken fiziksel adres dökümü ile ilgili bir hata ile karşılaşıyorum windowsu onarmayı denedim fakat bir sonuç alamadım yardım bekliyorum.

ikincisi; Mac.OS.X.Tiger.10.4.6.X86-HOTiSO sürümünü a8Nsli premium + 200gb sata hdd + amd x2 4400+ + 2048 ram olan sistemime kurmayı denedim fakat elma logosunun üzerinde girilmez işareti gibi birşey çıkıyor kuruluma hiç başlayamıyorum.
    mac osx86 yı nforce4+sata şeklinde kurmanın bir yolu warmıdır. aynı zamanda dualboot olayı hakkında da bilgi istiyorum.
    TEŞEKKÜR EDERİM
  • herkez soru sormus kımse cevap yazmamıs.. :((((

ama bende sorayım..

10.4.3 jas ı dvd den cıft cekırdek pc me kurdum..

ama ınternete baglanamıyoum.. ppoe connect hatası verıyo..

eternet kartı ayrıca takılı.. kasadakınde problem olusmustu ayrı bıtane aldım taktım..

bıde vısta ıle mac os x ı nasıl dual boot ekranına alıyosunuz.. yanı acılısta bana sorsun benım sactıgımle acılsın ıstıyorum..

suna mac os u dvd den boot edıp oyle acabılıyorum..

ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat27 -- 9 Kasım 2007; 11:49:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.